Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Ayrıca bir N82 kutu açımı(unboxing yerine en uygun bunu bulabildim.)
    http://nokia.solnew.com/2007/11/30/nokia-n82-unboxing-pics/

• Bu arada son açıklanan ve kesinleşen bilgilerde N82 nin ağırlığı tam olarak 114 gr. Başta 120 diye konuşulmuştu da, o hatayı düzeltelim dedim.
    İlk defa nokia, SE K serisinden hafif bir model çıkarıyor, inanılmaz. N82 (114gr), K850 (118gr)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ayrıca bir N82 kutu açımı(unboxing yerine en uygun bunu bulabildim.)
    http://nokia.solnew.com/2007/11/30/nokia-n82-unboxing-pics/

bunlarda güsel eyw bolbol resimlerimis oldu

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Bu arada son açıklanan ve kesinleşen bilgilerde N82 nin ağırlığı tam olarak 114 gr. Başta 120 diye konuşulmuştu da, o hatayı düzeltelim dedim.
    İlk defa nokia, SE K serisinden hafif bir model çıkarıyor, inanılmaz. N82 (114gr), K850 (118gr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Aralık 2007; 22:43:31 >

• arkadaşlar kendi çapımla bi hesap yaptım yurt dışından dolar fiyatlar aldım ve vergi falan hesapladım.
    6500 slide doğru gibi 765 ytl çıktı.
    k850i 900 ytl
    n82 1150 ytl
    n95 8gb 1350 ytl

bilmiyorum nasıl olcak ama ufak tefek sapma dışında bi fark olmaz.zaten 6500 slide,k850i,n95 8gb için beklenen/bilinen fiyatlar(onları işlemin sağlamasını yapmak için koydum) ama n82 yi ben 1400 ün altında çıkmaz diyordum.bakalım nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saybek -- 2 Aralık 2007; 22:56:27 >
  • ucuz çıkarsa ben alırım belki...

belki ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Aralık 2007; 22:56:57 >
  • quote:

Bu arada son açıklanan ve kesinleşen bilgilerde N82 nin ağırlığı tam olarak 114 gr. Başta 120 diye konuşulmuştu da, o hatayı düzeltelim dedim.

6 gramcık

Yepyeni resimler
    http://justamp.blogspot.com/2007/12/yet-more-nokia-n82-pics.html

Çektiği resimler.(Yeni.)
    Çok iyi değil resimler. Ya da stefan çekmeyi beceremedi.(Zor bi olasılık.)

Burda da çektiği resimler var yeni
    http://www.flickr.com/photos/devilsrejection/sets/72157603351207667/

• içim dışım resim oldu yahu eline sağlık PHI
    ben şuana kadar 4-5 fotosu hariç ii çektiğini görmedim açık konuşiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

içim dışım resim oldu yahu eline sağlık PHI

Valla millet aldı kullanıyor bile. Bize de onların çektiği resimleri eklemek kalıyor. Alsak da biz de çekebilsek.
  • quote:

quote:

Valla millet aldı kullanıyor bile. Bize de onların çektiği resimleri eklemek kalıyor. Alsak da biz de çekebilsek.

alcan mı hocam sen?

• @PHI
    yılın gafını yapar, büyük pot kırar, ağzından mı kaçırır ne
  • quote:

alcan mı hocam sen?

Ben almayı yani en azından test manasında alsak da çeksek manasında kullandım yahu
    Yoksa şu anda ikilem hatta üçlem hatta ve hatta bi dörtlem arasındayım.
    K850i, W960i, N82, G800
    Hepsi bi çıksın piyasaya. Hepsini incelemeden telefon almam. Yeni alacağım temelli kullanacağım cihazı da bi 2 sene kullanırım.
    W800'ü iyi ki almışım. 2.5 sene oldu nerdeyse. Tekliyor gerçi şimdi.
    İnceleme maksatlı çok telefon geçiyor olabilir elime. Ama kendi kullandığım şahsi telefonum özel olmalıdır. Hemen karar veremem öyle

quote:

@PHI

Yok öyle bir şey.

• quote:

@PHI

öyle oldu galiba
  • quote:

quote:

quote:

alcan mı hocam sen?

@PHI'in kanına ve kafasına bu cihazi ben soktum desem yeridir Yuksek ihtimal alacak gibi bu cihazi! Fazla degil bir ay oncesine degin K850 diyor ve gozu baska bir sey gormuyordu

Edit; Bundan bir ay once gerci benimde gozum K850i'den baska birsey gormuyordu ya neyse

• quote:

aynı düşüncedeyiz dostum, K850de de durum farklı değil.
    bu iki telefon da piyasaya çıkıp, kendi ellerimizle çekmedikten sonra tam bir fikir sahibi olamayacağız anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

quote:

quote:

alcan mı hocam sen?

@PHI'in kanına ve kafasına bu cihazi ben soktum desem yeridir Yuksek ihtimal alacak gibi bu cihazi! Fazla degil bir ay oncesine degin K850 diyor ve gozu baska bir sey gormuyordu

Edit; Bundan bir ay once gerci benimde gozum K850i'den baska birsey gormuyordu ya neyse

İyii. Kabahatini biliyosun pininfarina.
    gerçi bu kabahat mi yoksa iyilik mi zaman gösterecek.
    Lâkin dediğim gibi. Kişisel telefonumu seçerken çok zorlanırım. Çünkü aldımmı minimum 1 sene kullanrıım onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 2 Aralık 2007; 23:29:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

alcan mı hocam sen?

1 ay öncesine bu telin adını bile duymayan bi sürü insan vardı çünkü ben dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saybek -- 2 Aralık 2007; 23:32:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

bu iki telefon da piyasaya çıkıp, kendi ellerimizle çekmedikten sonra tam bir fikir sahibi olamayacağız anlaşılan

İste simdi abarttiniz!

N82'nin hemen her durumda K850i'den daha iyi cektigi bariz belli ve artik iyice netik kazanmiş bir konu. Konusacak baska bir konu olmayinca konuzluktan ortaya tatisma yaratacak yeni ve enteresan fikirler atilmaya baslandi sanirim

• quote:

Orjinalden alıntı: saybek
    1 ay öncesine bu telin adını bile duymayan bi sürü insan var çünkü

Forumu sürekli takip edenler dünya genelinde tanıtıldığı günden beri biliyorlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

İste simdi abarttiniz!

N82'nin hemen her durumda K850i'den daha iyi cektigi bariz belli ve artik iyice netik kazanmiş bir konu. Konusacak baska bir konu olmayinca konuzluktan ortaya tatisma yaratacak yeni ve enteresan fikirler atilmaya baslandi sanirim

Fotoğrafı bilen çekiyor be pininfarina. Kim ne derse desin.
    Bilmiyorsan en kral makinede bile kötü çekebiliyorsun. Daha önce de yazmıştım. Benim K790 ile bestpic modunda bile resim çekemeyen tanıdıklarım var
    Ama 6600'la harikalar yaratanlar da var. Bi yerde çekmeyi bileceksin.
    K850i ile N82 senin benim elime geçse tam manada bi resim karşılaştırması yaparız. Zira biliyoruz az buçuk çekmeyi.

Neyse ben kaçıyorum. Hayırlı geceler.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.