Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız varya okuyan morgan chase ingiltereden, avrupa piyasaları finansal analizini yayınlıyorum sanar :):):):)
  • aha buraya yaziorum hayatta olmas abi N95te 4000YTL idi hatirliosan ama onlar fahiş fiyat garantili deil bişe deil
    garantilisi HERYERDE 1650den girdi
    buda 1400gibi girer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Bu arada Avusturya'da da bugün resmi olarak kutulu, garantili olarak satışa başlanmış arkadaşlar (MSN de konuşuyoruz şu anda).
    Ve dediğim gibi 450 euro yu veren teli kapıp götürüyor diyo. Bizim kader...

Malesef

extereme
    resimler için teşekkürler

• 1400-1500 civarı olur bence.
  • resimler süper ama cihazın imei numaraları okunuyor,klonlamasınlar sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 2 Aralık 2007; 9:07:29 >
  • arşiv niteliinde resimler cidden
  • 1200-1250 gibi girecek piyasaya, hislerim bana bunu söylüyor yanılabilirim de...
  • quote:

1200-1250 gibi girecek piyasaya, hislerim bana bunu söylüyor yanılabilirim de...

GPS var 5mp carl zeiss var wi-fi var o var bu var noktanoktası'sı kırın N76 1000YTLden giriyo piyasaya yahu
  • N95 8GB paralel ithalat olarak 1194 ytl ama. Saydıkların onda da var reis.
    Gözünüzde çok büyütüyorsunuz bence. K850 ile aynı fiyattan çıktı diyorum. K850 ye gelince 900-1000 lerden fiyat bekleyip buna 1400-1500.
    Nokia'nın euro endeksiyle SE ninki farklı mı ? Ha nokia ülkemizde biraz yüksek satıyor maalesef ama 1400 gibi rakamlar yok artık yahu napıyorsunuz siz.
    KVK garantilisi için bir şey diyemem (gene 1400 olmayacak) ama grey fiyatı dediğim rakamı geçmemeli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hee sen greyi diosun greyde bence 1200en üst limit.hatta daha düşük olması gerekir
  • quote:

tmm şimdi anlaştım işte
  • çok bekletmezler diye tahmin ediyorum
  • bu ayın sonlarına dogru gelir
    yılbası alısverişlerine yetiştirirler bence
  • garantili giris fiyati 1250 civari olur, ve de 1-2 ay o seyirde devam eder bence...
  • neysse hele 1 gelsin görücez zaten kaçtan çıkıyo kaça düşüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

arkadaşlar,

N73 topiğini açın bakın isterseniz... N73te öyle aylarca beklenmeden çat die piyasalara çıktı... TRye ilk düştüğü günler 2100 YTl idi bi hafta sora 1500 bi hafta soora 1100 oldu... telefonun fiyatı 1 ay sonra normal seviyelere inip 6 7 ay aynı fiyatlarla dvm etti... n95 çok şişilirmişti o yüzden nokia böyle bi fiaytlandırma politikası izledi... piyasayı öncedente takip eden arkadaşlarım, bu konuyu hatırlayıp dediklerime hak vereceklerdir...

burayı iyi okuyun...

velasıl, n82de de akibet aynı olacak die düşünüyorum... alet bizde 1800 YTLden çıkar soora 2 hafta içinde 1400 sooraki hafta 1100 olur, toplam bir ay içinde olacaklardır bunlar şubat 15e kdr yani... haziran ayına kadar 950 1050 YTL aralığında dvm eder... 2008 mayıs sonu haziran başı nokia bi tane 7.2 mp telefon duyurur bu aletinde fiyatı duyurlduğu gün düşmeye başlar. seneye bugün 700 YTL olur... benden sölemesi..

tüm tahinlerime +-%10 ekleyip çıkartarak düşünün lütfen :)

ve tahmin
    Guzel ve mantikli bir yorum ve tahmin

• navi wheel varmıydı bunda??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

navi wheel varmıydı bunda??

Bir kaç videoda var gönüyor. İncelemelerde ise yok deniliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

navi wheel varmıydı bunda??

Bir kaç videoda var gönüyor. İncelemelerde ise yok deniliyor.

bende ondan sordum.1kaç videoda rast geldim de...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.