Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N82 ile ilgili çekilmiş olan diğer fotolara ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayınız. Özellikle 2. sayfadan itibaren fotolar yoğunlaşıyor ve gerek gece, gerekse de gündüz çekimleri göz kamaştırıyor.

http://www.flickr.com/photos/mackarus/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

N82 ile ilgili çekilmiş olan diğer fotolara ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayınız. Özellikle 2. sayfadan itibaren fotolar yoğunlaşıyor ve gerek gece, gerekse de gündüz çekimleri göz kamaştırıyor.

http://www.flickr.com/photos/mackarus/

Link için teşekkürler.

Bu telefon gerçekten güzel resim çekiyor.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• Şu fotoya bayıldım...

• quote:

Şu fotoya bayıldım...

Çok güzel.
    Bunun orjinal boyutunu da koyabilir misin hocam.
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

http://farm3.static.flickr.com/2089/2041642789_4b9f4b0f6d_o.jpg

Teşekkür ederim hocam.
    gerçekten çok güzel.
  • N73 ile tipinin hemen hemen ayni olmasi sinir bozucu ama oldukca basarili bir telefona benziyor. Bence en akilli secim biraz daha beklemek olacaktir ama teknolojinin dur u duragi yok ki... hep ayni sey al yenisi ciksin i si ciksin e si ciksin :(
  • ben sevmedim görünüşünü ama kişiden kişiye göre değişir tabiki.
    direk listemden eledim. nokia 5610, 5310 ve n81 le tasarımını baya ilerletti diyordum ama yine tipi kayık bi telefon çıkarcak. özellikleri ayrı lafım yok ona...
  • küçükken öylede ben tam ekran bakıyorum pek iç açıcı deil
  • Tam ekranda çoğu dijital bile başarısız reis. Yani tam ekran ve ideal önizleme ekranında kalite farkı olmasın diyorsak nikon gibi makinelere bakmamız lazım
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

bu 2 fotoda baya kötü.karşılaştırma olsaymış keşke.ben 8gb ve düz N95in daha ii çekceğine inanıyorum bu karelerde

gece çekimine diicek 1şeyim yok

yani netlik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Aralık 2007; 21:26:54 >

• Bunlar güzel ama

• kızın fermuarı açık :)
    quote:

Şu fotoya bayıldım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Chino

kızın fermuarı açık :)
    quote:

Şu fotoya bayıldım...
    http://farm3.static.flickr.com/2089/2041642789_288b86e64c_b.jpg

• quote:

adamın takıldığı detaya bak yaa

helal olsun kardeşim benim, sana artık bu forumda saygım sonsuz
  • abi yuh... cidden yuh...

ben annamıştım ama önceki fotolardan belliydi yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Aralık 2007; 23:07:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

adamın takıldığı detaya bak yaa

helal olsun kardeşim benim, sana artık bu forumda saygım sonsuz

• quote:

Bunlar güzel ama

evet cidden bunlar iimis

• quote:

• fermuarı bırakında fotolara yoğunlaşın biras diğerlerine...
    yorumlayalım yani
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.