N82 ile ilgili çekilmiş olan diğer fotolara ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayınız. Özellikle 2. sayfadan itibaren fotolar yoğunlaşıyor ve gerek gece, gerekse de gündüz çekimleri göz kamaştırıyor.
N82 ile ilgili çekilmiş olan diğer fotolara ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayınız. Özellikle 2. sayfadan itibaren fotolar yoğunlaşıyor ve gerek gece, gerekse de gündüz çekimleri göz kamaştırıyor.
N73 ile tipinin hemen hemen ayni olmasi sinir bozucu ama oldukca basarili bir telefona benziyor. Bence en akilli secim biraz daha beklemek olacaktir ama teknolojinin dur u duragi yok ki... hep ayni sey al yenisi ciksin i si ciksin e si ciksin :(
ben sevmedim görünüşünü ama kişiden kişiye göre değişir tabiki. direk listemden eledim. nokia 5610, 5310 ve n81 le tasarımını baya ilerletti diyordum ama yine tipi kayık bi telefon çıkarcak. özellikleri ayrı lafım yok ona...
küçükken öylede ben tam ekran bakıyorum pek iç açıcı deil
Tam ekranda çoğu dijital bile başarısız reis. Yani tam ekran ve ideal önizleme ekranında kalite farkı olmasın diyorsak nikon gibi makinelere bakmamız lazım
bu 2 fotoda baya kötü.karşılaştırma olsaymış keşke.ben 8gb ve düz N95in daha ii çekceğine inanıyorum bu karelerde
gece çekimine diicek 1şeyim yok
yani netlik yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Aralık 2007; 21:26:54 >