xenon'un gücü cidden tartışılmas bunun için N82 değer ama ekranda da N95ler süper
xenon gibisi var mı yaa.
quote:
Orjinalden alıntı: saybek
xenon gibisi var mı yaa.
Sagolsın cok severim kendisini xenon abinin! Cok delikanli abidir kendileri, agir abidir yani! "varmi xenon gibisi yaaa"
quote:
xenon gibisi var mı yaa.
karşılaştırmalarda cidden led'e göre çok iiydi N95le N82 karşılaştırması vardı
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
xenon gibisi var mı yaa.
karşılaştırmalarda cidden led'e göre çok iiydi N95le N82 karşılaştırması vardı
n95 le n82 nin flasını karşılastırmam bile. sonucu belli olan bir karşılartırma... sony bunu iyi yapıodu nokia n82 ile xenonla tanıştı.(yanlış hatırlamıyorsam)
abi n95 8gb alacam ya .. yoksa beklesem mi 1-2 hafta daha ?
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
xenon gibisi var mı yaa.
Sagolsın cok severim kendisini xenon abinin! Cok delikanli abidir kendileri, agir abidir yani! "varmi xenon gibisi yaaa"
quote:
Orjinalden alıntı: Midgàrd
abi n95 8gb alacam ya .. yoksa beklesem mi 1-2 hafta daha ?
valla sen bilin. 2haftaya çıkmas sanırım
abi cikar diolar
quote:
abi cikar diolar
dostum bende snin gibi kararsız kalmıştım ama ekran ve pil ömrüne baktığın zaman bide ergonomi yani tuş takımı n95 8 gb ye karar verdim bu n82 değişik bi alet flash çok önemli değilse senin için bence n95 8 gb al tek farklılığı flash ı bide azıcık daha hızlı o da sürümden falan alakalıdır bence
quote:
abi cikar diolar
ben bilmeez benim koca askerde...
bana çıkar gibi gelmio açıkçası
BİLDİĞİM KADARIYLA NOKIA İLK DEFA XENON FLASH KULLANMIŞ BU TELLE AMA HELEL OLSUN SE DEN DAHA KALİTELİ ÇEKİYO. ÖNCEKİ SAYFADAKİ KURBAĞALI RESİM BUNUN KANITI VE SÜPER.
MALESEF SE RESİMLERİNDE BİR TÜRLÜ ARALAYAMADIĞI SİS PERDESİ YÜZÜNDEN PUAN KAYBEDİYOR. BENCE SON MODELLERDE NOKIA , RENKLERDEKİ ABARTILIĞI DA BİRAZ DAHA DÜZELTMİŞ DURUMDA .
BİLDİĞİM KADARIYLA NOKIA İLK DEFA XENON FLASH KULLANMIŞ BU TELLE AMA HELEL OLSUN SE DEN DAHA KALİTELİ ÇEKİYO. ÖNCEKİ SAYFADAKİ KURBAĞALI RESİM BUNUN KANITI VE SÜPER.
MALESEF SE RESİMLERİNDE BİR TÜRLÜ ARALAYAMADIĞI SİS PERDESİ YÜZÜNDEN PUAN KAYBEDİYOR. BENCE SON MODELLERDE NOKIA , RENKLERDEKİ ABARTILIĞI DA BİRAZ DAHA DÜZELTMİŞ DURUMDA .
Yalniz surasi bir gercek ki, nokia'nın dokunmatik ekranlı modellerini piyasaya sürmeden önce (apple iphone ve itouch'lara karsi) cukkasını doldurmak için piyasaya sürdüğü en son modelidir N82.
@pininfarina
EVET HAKLI OLABİLİRSİN.
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *
Yalniz surasi bir gercek ki, nokia'nın dokunmatik ekranlı modellerini piyasaya sürmeden önce (apple iphone ve itouch'lara karsi) cukkasını doldurmak için piyasaya sürdüğü en son modelidir N82.
bende bundan sonraki modelleri bekliom zaten hatta daa uzun 1 süre sonra...
N95in v20si beni feci tatmin etti
quote:
Orjinalden alıntı: akay635
Ses kalitesi hakkında bilgisi olan var mı? (Kulaklık sesi ve dışarıya verdiği ses).
Hakikaten Nokia genelde piyasaya sürdüğü ürünlerin bir yanını eksik bırakırdı. N82' de her şey var. Pininfarina' nın dediği gibi Nokia, N82' den sonra değişik özellikteki cihazlara yer verecek galiba.
bence 2 eksik yani var ,...
1) klasik nokia batarya durumu ...
2) ekrani pek parlak degil ozellikle k 850 ve n95 ten kotu...
batarya öyle ya 1050mAh...
ekranı canlı görmedim valla
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
batarya öyle ya 1050mAh...
ekranı canlı görmedim valla
Ekranın parlaklıgı bilincli olarak aksten dusuk tutulmus bence zira batarya omru ortada cihazin. Daha fazla kasmanın manası olmayacı dusunulmus bataryanın...
2gün gider bu o zaman hem küçük ekran hem o kadar parlak deil hem biras yüksek mah (N95e göre)
2 gün giderse güzel olur bu teli bekleyenler icin ama tuş takımı felaket bide rengi hoş değil sanki cokmu aceleye gelmiş ne n95 varken gereksiz bi model