Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme sitesindeki fotolarda N82 çok başarılı...

@gallagher2001

http://smape.com/en/reviews/nokia/Nokia_N82-prev.html
  • Çektiği resimlere örnekler
    Sırasıyla N82/N95/K850i

Sırasıyla N82/K850i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 30 Kasım 2007; 0:13:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

guzel bi n 82 incelemesi

Verdiğim resimler buradan alıntıdır bu arada. Teşekkürler dostum
  • Özellikle flaşlı çekilen fotolarda ezmiş geçmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Özellikle flaşlı çekilen fotolarda ezmiş geçmiş...

K850 failed at using the flashlight. The focusing was all screwed up. A rare yet occuring case
    Denilmiş sitede. K850i flaşı kullanırken kaybetti denilmiş yani.

Flaş açısından bence biraz yanlı bir inceleme olmuş. Senin sıfır ışıkta çektiğin resimleri de gördük hocam. Buradakiler sanki xenon ile değil de led ile çekilmiş gibi duruyor.
  • Led kullanamıyorsun K850 de çekerken zaten ama şunu yapmış olabilirler.
    Telefonu elinizle tutarken deklanşöre işaret parmağınız basıyor ya zaten, boşta kalan orta parmak flaşı kapatabiliyor bazen. Hatta neden hiç etkisi yok ya bu flaşın deyip teli tam geri veriyordum ki sonradan anladım. O konuya dikkat etmek gerekir. 3-5 foto çok karanlık çekmiştim ben de
  • quote:

Led kullanamıyorsun K850 de çekerken zaten ama şunu yapmış olabilirler.
    Telefonu elinizle tutarken deklanşöre işaret parmağınız basıyor ya zaten, boşta kalan orta parmak flaşı kapatabiliyor bazen. Hatta neden hiç etkisi yok ya bu flaşın deyip teli tam geri veriyordum ki sonradan anladım. O konuya dikkat etmek gerekir. 3-5 foto çok karanlık çekmiştim ben de

Bilemiyorum artık. Böylesine detaylı bi incelemeyi yapan bi site -ki smape'nin daha bir sürü incelemesi var- böyle bi hataya düşeceğini sanmıyorum.
    K850i flaşlı çekimlerde bu incelemeye göre gerçekten batmış. Ama senin çektiklerini de gördük. Gayet iyilerdi.

• Aynen dediğim gibi olmuştur PHI.
    Benimkiler daha kötüydü de insanlar yanlış anlamasın diye incelemeye eklemedim; çünkü gerçekten de flaşın konumundan, parmak flaşı kapatıyor resmen. Parmağı arkaya değil de öne kıvırmak lazım çok ciddiyim
  • quote:

Aynen dediğim gibi olmuştur PHI.
    Benimkiler daha kötüydü de insanlar yanlış anlamasın diye incelemeye eklemedim; çünkü gerçekten de flaşın konumundan, parmak flaşı kapatıyor resmen. Parmağı arkaya değil de öne kıvırmak lazım çok ciddiyim

Olabilir diyorsun yani.
    E o zaman bu smape'ye bi mail mi atsak ne yapsak? Xenon flaşlı bi cihazın karanlık ortamda bu kadar kötü çekmesi, ortamı aydınlatamaması kötü bir izlenim bırakır insanlarda.

• Olabilir, evet.
    Atılabilir gerçekten de.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Olabilir, evet.
    Atılabilir gerçekten de.

O zaman bu ulvi görevi sana verelim hocam.
    Zira ben yatıyorum. İyi geceler.
  • N82'ye yakısmayan ve cok basit kacmis olan bir detay dikkatimi cekiyor birkac gundur. Yan taraftaki tuslarin siradanligi. Basit bir baskı boya ile bu tuslari tasarlamislar ve hatta sanki biraz'da simgeler yamuk basılmıs gibi duruyor (Ozellikle alttaki siyah camera simgesi fakat goz yanılgisida olabilir)

Oysa bu tuslara kaliteli bir iscilik ile farkli ve cihaza yakisan bir tasarım yapabilirlermis. Bu sekilde cok basit kacmis.

Not; Flashli ve flashsiz cekimlerde N82 coşmuş resmen! Suan tek kelimeyle cihaz bariz olarak foto konusunda rakipsiz ve digital camera almaya nerdeyse gerek yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 30 Kasım 2007; 0:55:05 >

• quote:

sitedeki resimleri tek tek bakarak karsilastirmali inceledim N82 ve K850 icin. acikca soylemek gerekirse, tum resimlerde, oyle 2si arasinda cok buyuk bir fark yok. bazi resimlerde N82 daha iyi bazilarinda ise K850i, ama bence buyuk farklar yok.

flashli resimlerde ise kesin bir sacmalik var, butun incemelerde K850i cok basariliydi flas konusunda burda boyle olmasi anlamsiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Aaaaah ah , N95 8GB'ta Xenon Flash olsa düşünmeden alcam N95 8GB , ama N82 de çok tipsiz ya hatta bana göre N serisinin en kötü modeli görünüş olarak ... Yılbaşında N95 8GB alcam gibi görünüyor
  • quote:

İnceleme sitesindeki fotolarda N82 çok başarılı...

@gallagher2001

o kadar basariliki bu zamana kadar kesin kararini vermis , w960 yurt disinda ciksada alsak artik diye dusunen ben bile bastan ciktim , sonunda ne olur bilmiyorum ama tel harbiden foto konusunda cok iyi....
  • Yeni bir n 82 unboxing videosu ....

*** Bilmiyorum sizi rahatsiz ettimi ama telefonun dis kaplamasi resmen ayna gibi yansitiyor herseyi, gunesli gunlerde rahatsizlik verir mi diye merak ediyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

Yeni bir n 82 unboxing videosu ....

Acilis ciddi olarak hizli cihazda. Hatta benim W810'dan birkac sn hızlı bile acildi diyebilirim!
  • abi bu resimlerini gördüğümüz n82lerin hepsi testerlar için üretilmş sürümler, öle kalitesiz olacağını sanmıyorum ben o tuşların (beni de rahatsiz etti)
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

abi bu resimlerini gördüğümüz n82lerin hepsi testerlar için üretilmş sürümler, öle kalitesiz olacağını sanmıyorum ben o tuşların (beni de rahatsiz etti)

Ne tester'i hocam cihaz coktan avrupada piyasaya suruldu bile offical olarak! Kisaa gecti artik bor'un pazari ...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.