Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N95 i değiştirip alınabilecek tek telefon. Tabi ki incelemeler çoğalsın, bakacağız.
    Ses kalitesi özellikle (hoparlör / kulaklık) açığa kavuşması lazım. N95 kadar verimliyse yeter. Bir de video çekimi aynı performansı sunuyorsa, beklememek gerekir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

N82 ben de düşünüyorum.
    N95 i değiştirip alınabilecek tek telefon. Tabi ki incelemeler çoğalsın, bakacağız.
    Ses kalitesi özellikle (hoparlör / kulaklık) açığa kavuşması lazım. N95 kadar verimliyse yeter. Bir de video çekimi aynı performansı sunuyorsa, beklememek gerekir

N82de de çift hoparlör var. Ama hoparlörlerin ikisi de sağ tarafa konumlandırılmış. Ses dağılımını nasıl etkiler bilemiyorum tabi.
    Kulaklık sesi kalitesi ise 3,5 mm jack girişi koyduklarına göre bence normal bir kullanıcıyı tatmin edecek düzeydedir diye düşünüyorum.
    Video kalitesi ise zaten nokia'nın övündüğü şeylerden biri. N70ten beri kamera olmasa da videosuyla övünür. N95te herşeyiyle övünürdü. Sadece boyutları hariç. N82'de onu da aştı diyebiliriz.
    K850i ile N82 arasında kalmak büyük sorun.
    K850i kesinlikle daha yakışıklı bir model. Ama kamera performansı bekleneni veremiyor. N82 ise K850i'ye göre daha tipsiz. İkisi arasında kıyaslayınca tabi. Yoksa N82 de bana göre çok yakışıklı bir cihaz.
    Bakalım. Dediğin gibi hocam. Hele bi incelemeler çoğalsın.

• Ben N95 ve Cx300 (orijinal) ikilisinden çok memnunum. Basslar ve tizler çok mükemmel ve akıcı. Bana ep-630 da tavsiye ettiler, basslar daha iyi diye ama karşılaştırdık, şok oldum ben de ama bendeki cx300 daha bir ayrı ya. Orijinalliğinden emin olup almıştım ve iyi ki almışım. Bir notebooktaki kadar performans alabiliyorum. N82 de bunu versin yeterli.
  • quote:

Ben N95 ve Cx300 (orijinal) ikilisinden çok memnunum. Basslar ve tizler çok mükemmel ve akıcı. Bana ep-630 da tavsiye ettiler, basslar daha iyi diye ama karşılaştırdık, şok oldum ben de ama bendeki cx300 daha bir ayrı ya. Orijinalliğinden emin olup almıştım ve iyi ki almışım. Bir notebooktaki kadar performans alabiliyorum. N82 de bunu versin yeterli.

Eminim aynı performansı verecektir N82 de.
  • bende n95 8gb almayı düşünenlerdendim hatta düz n95 imi sattım almak için ama n82 aklımı çeliyor
    incelemler n95 kadar iyi bi cihaz oldugunu gösteriyor
    fiyat olarakta n95 ten ucuz olacak büyük ihtimalle
    hem bar tipi olması cihazı daha cazip hale getiriyor
    yok kapak oynuyor yok ses geliyor gibi sorunlar olmaz
    birde ele alınıp performansını açıklayan incelemeleride olumlu olarak görürsem hemen alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

cıhazın gercek resımlerını kutusunun resımlerını falan bı koyarmısın....
    quote:

Orjinalden alıntı: AaAhmetT

quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

gittigidiyorda açık arttırmaya sunulmuştur arkadaşlar telefonun yaygılanlaşması uzun sürmez hatta grey olarak piyasaya düşmesi

http://urun.gittigidiyor.com/ISTE-NOKIA-N82-KARSINIZDA-SUPER-TELEFON_W0QQidZZ7044017

düşük bi fiyattan başlatmışlar ama adamın biri direk 250 ytl ye çıkartmış birisi kesin tanıdık falandır

oda benim arkadaşım

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

telefonda ngage oyunları için özel menü bulunmaktadır... ngage ooyunları o bölümden yönetiliyor... tam destekli :))
    quote:

Orjinalden alıntı: himmet_401

bence telefon tipsiz değil ama bataryası sorun olacak gibi şu N95 8GB ye konulan bataryadan koysalardıya Birde bi sorum olacak bu N81 ve N95 8GB deki gibi yeni N-GAGE oyunları bu telefondada oynanabilecek mi acaba..

teşekkürler dostum bilgilendirdiğin için..;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

N82. Alınası bir telefon. Bakalım. Fiyat seviyesi ne olacak.

Ama hepsi bi yana N82 gerçekten çok hoşuma gidiyor.

@PHI dostum,

Bu karar ve neticeye haftalar öncesinden varmistim ben ancak bazilari fanatik olmakla sucladilar beni burada. Sonunta sende benimle ortak fikirleri paylasmaya basladin

Goruldugu uzere en guvenilir kaynaklarin test sonuclari'da benimle ayni fikirde. Uzun lafin kisasi, gorunen koy kilavuz istemiyor ve hersey ortada dostum

• quote:

...........Another question circulating around the web is navigation pad, specifically whether it has the NavyWheel feature enabled.
    One-word answer – no, and will never have it.
    .......

@PHI üstadım: bilgilendirme için teşekkürler. Üstte, koyu ve italik olarak vurguladığım bölümde görüldüğü üzere
    Cihazda Navi Wheel yokmuş ve asla da olmayacakmış. Demek ki 5 yönlü yön tuşu vazifesi görecek.

Pil performansı ile ilgili önemli bir yorum :
    quote:

Looking at the battery performance of the Nokia N95 8Gb, the N82 is likely to stay online a day or two,

"Pil performansına baktığımızda N82 , 1 veya 2 gün açık kala(bile)cak gibi"
    Saygılarımla.

Edit 1: Pil ile ilgili kısım eklendi
    Edit 2: Yazım hatası düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 28 Kasım 2007; 22:44:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

N82. Alınası bir telefon. Bakalım. Fiyat seviyesi ne olacak.

Ama hepsi bi yana N82 gerçekten çok hoşuma gidiyor.

@PHI dostum,

Bu karar ve neticeye haftalar öncesinden varmistim ben ancak bazilari fanatik olmakla sucladilar beni burada. Sonunta sende benimle ortak fikirleri paylasmaya basladin

Goruldugu uzere en guvenilir kaynaklarin test sonuclari'da benimle ayni fikirde. Uzun lafin kisasi, gorunen koy kilavuz istemiyor ve hersey ortada dostum

Bakalım şöyle incelemeler çoğalsın. Farklı yorumları falan i duyalım hele.
    K850i hakkında epey inceleme gördük ve foto açısından kimseyi tatmin etmedi tam olarak.
    N82'yi de bi görelim hele ne olacak
    Sonra düşünürüz ne alacağımızı artık.
    Zaten W800'üm de teklemeye başladı. Ekranı titriyor

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah
    @PHI üstadım: bilgilendirme için teşekkürler. Üstte, kayu ve italik olarak vurguladığım bölümde görüldüğü üzere
    Cihazda Navi Wheel yokmuş ve asla da olmayacakmış. Demek ki 5 yönlü yön tuşu vazifesi görecek.

Benim de dikkatimi çekmedi değil bu. Ama izlediğimiz kimi videolarda bu mevcuttu.

• n95 8 gb taki batarya n82 ye takilamaz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 28 Kasım 2007; 23:01:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

n95 8 gb taki batarya n82 ye takilamaz mi ?

takılsa kimse bataryayı dert etmezdi zaten ya da nokia direk o pili koyardı cihaza sanmıyorum zaten ebatlarıda telefon tipi olarakta farklılık gösteriyor hemde epeyce

• Kesin izleyin
    N95 ve N82 gece çekim kapışması...
  • quote:

Bir kaç gözüme çarpan şey

According to Tomohara Yazawa, the N82 manager, we might see the white edition of the phone in January/February. No word on other trims, all the company has to say is that they are ‘possible’.

N82'nin manager'i olan Tomohara Yazawa'ya gore cihazin beyaz versiyonu ocak/subat aylarinda piyasaya surebilirmis. Diger bazı konular ise henuz cvp'sizmis (Cihaz hakkinda yoneltilen diger sorulari kastediyor)

One of the most popular questions asked about the N82 is whether its keypad is any good. Indeed, its buttons are smallish, and the shapes aren’t exactly conventional. In fact, this element somewhat reminded me of the Sony Ericsson’s solution, and I don’t think this is a pure coincidence – they wouldn’t have had any troubles squeezing normal numeric buttons on this area, but for some reason, Nokia had dumped its standard keypad style. Ergonomics-wise, these keys are quite average, having no real positives or negatives. They, well, just work and click, and generally leave me indifferent. All buttons are lit in well-visible white.

N82 hakkinda en cok sorulanlardan biriside tus takiminin iyi olup olmadigi sorusu. Dugmeleri biraz kucuk ve sekilleri alisilmisin disinda. Bu ozelligi bana Sonyeriscsson'un cozumunu hatirlatti ve bunun bir tesaduf oldugunu sanmiyorum. Tus takimi icin varolan bolgeye normal tuslari rehatlikla sigdirabilirlerdi ama bazi nedenlerden oturu nokia klasik tus takimi stilinden vazgecmis gorunuyor. Ergonomik acidan bu tuslar ne iyi ne kotu ortalama bir ergonomiye sahipler gerektigi gibi calisiyorlar ancak kullanimlari bende heyecan uyandirmadi. Butun tuslar iyi gorulur sekilde beyaz (floresant) isikla aydinlatilmis.

Another question circulating around the web is navigation pad, specifically whether it has the NavyWheel feature enabled. One-word answer – no, and will never have it. The N82 isn’t a gaming-minded device, even though it comes preinstalled with the N-Gage application.

Web'te dolasan diger bir soru navigasyon pad'iyle ilgili NavyWheel ozelliginin olup olmadigina dair. Tek kelime ile cvp'lamak gerekirse "hayir yok" ve hic bir zamanda olmayacak. N- Gage uygulamasi cok onceden kurulmus olmasina ragmen N82 oyun oynamak icin mantikli bir arac degil.

The handset utilizes a 1050 mAh Li-Pol battery (BP-6MT). The N82 is rated for 5 hours of talk time and 225 hours of standby. Music time – up to 10 hours, max quality video recording – up to 110 minutes, video playback – up to 200 minutes.
    Once we get our mitts on a commercial unit and give it a good run-through, we will update the Battery section with more detailed results.
    Looking at the battery performance of the Nokia N95 8Gb, the N82 is likely to stay online a day or two, very unlikely it will fare better than that.

Urun 1050 mAh Li-pol (BP-6Mt) batarya kullaniyor. N82'nin 5 saatlik konusma zamani ve 225 saat bekleme suresine sahip oldugu soyleniyor. 10 saat muzik caliyor ve maksimum kaliteli video kaydetme suresi 110 dakika. Video playback'i ise 200 dakikaya kadar uzayabiliyor. Urun piyasaya cikip gundelik hayatta denedigimizde bataryalarka ilgili kismi daha detayli bilgilerle guncelleyecegiz. Bu asamada Nokia 95 8gb'nin pil performansina bakinca, N82 bir ya da iki gun acik kalacak gibi gozukuyor.

The device comes equipped with 128 Mb of RAM, after first launch you will get around 90 Mb of free memory at your disposal, which is enough for running a dozen of applications and browsing “heavy” web-pages – the word “slow-down” is definitely not in the N82’s vocabulary.

The user has almost 100 Mb of storage available, where can store any data.

The N82 deals with microSD memory cards (hot-swappable), the phone comes packaged with a 2Gb unit. There are no restrictions as far as memory card’s size is concerned – our handset easily identified a 4Gb card.

Urun 128 Mb Ram ile birlikte geliyor ve ilk kullanimdan sonra 90 Mb civari kullaniminiza veriliyor, bu da bir duzine uygulamayi kullanmaya ve "agir" web sayfalarini gezmeye yeterli. Yavas sozcugu N82'nin lugatinda bulunmuyor.

Kullanici 100 mb civari depolama yapabiliyor.

N82 artik taninan microSD memory kartlariyla kullaniliyor ve telefon 2Gb'lik unite peketli geliyor. Memory kardlarinin boyutu soz konusu oldugunda herhangi bir limit yok. Cihaz testlerde 4GBlik memory karti kolaylikla tanidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 28 Kasım 2007; 23:26:14 >

• videodaki n95 ın kamerasına dıkkat...n95 8gb dekı ıle aynımı yoksa benmı ole gordum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 28 Kasım 2007; 23:16:21 >
  • quote:

Kesin izleyin

N82 ; açık ara yapmış N95 e Normal sonuç bence. Xenon flaşla o kadar olsun.
    Saygılarımla.
  • arkadaslar vıdeodakı n95 ın kamerasına bır bakın n95 8 gb ın kamerası lens kapagı falan yok..kımse dıkkat etmedımı..
    quote:

Kesin izleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

arkadaslar vıdeodakı n95 ın kamerasına bır bakın n95 8 gb ın kamerası lens kapagı falan yok..kımse dıkkat etmedımı..
    quote:

Kesin izleyin

Hoca ne diyorsun anlasilmiyor? Normal bildigin N95 iste sorun nedir?
  • quote:

quote:

According to Tomohara Yazawa, the N82 manager, we might see the white edition of the phone in January/February. No word on other trims, all the company has to say is that they are ‘possible’.

N82'nin manager'i olan Tomohara Yazawa'ya gore cihazin beyaz versiyonu ocak/subat aylarinda piyasaya surebilirmis. Diger bazı konular ise henuz cvp'sizmis (Cihaz hakkinda yoneltilen diger sorulari kastediyor)

Sağolasın kardeşim çeviri için.

• ıyı bak bakalım n95 ın arkasına...n95 8gb ın arkasıdegılmı....kameranın etrafındakı gri panele bır bak.....bendemı sorun var....resmen n95 8 gb arkası normal n95 de...
    quote:

quote:

quote:

Sağolasın kardeşim çeviri için.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.