Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf 5mp dıye bu telefon asla alınmaz tipi aşırı kötü keşke bu özellikler nokia n73 de olsaydı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRiSMaTiC

madem ebaydan gidiyoruz, bende bir-iki fiyat vereyim.
    http://cgi.ebay.com/nokia-n95_W0QQitemZ110195704390QQihZ001QQcategoryZ35191QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

500 $ TR de sadece greyleri 1000 YTL N95 hala 1150 ytl (kvk olarak)

http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-N95-8GB-GSM-UNLOCK-5MPX-GPS-WI-FI-VIDEOCAMERA_W0QQitemZ110196164755QQihZ001QQcategoryZ64355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

N95 8gb 735 $ ....TR'de en düşük grey garantilisi 1225 ytl...

Bu mantıkla N82 nin 719 $ ile TR'de grey garantilisinin bile 1200 ytl olması demektir.

Bir kere kafadan 110euro daha ucuz N95 8gb ın çıkış fiyatından. Biri 560euro biri 450. Bu cihazın kvk vb. garantili olanının satış fiyatı max 1200 dür. Ötesi olmamalıdır. Dediğim gibi max. Daha ucuz olacak bence. İlk çıkan abartı rakamlı fiyatı ve satıcı kazığı farkını düşmek suretiyle iner bu fiyat.

• n82 isvecte cikti, ortalama 600 euro ....

w960 da cikti ortalama 650 euro

*** ama w960 ta wireless sorunu oldugu icin satilan w960 lar geri toplaniyormus ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 27 Kasım 2007; 13:50:35 >
  • güneşte bakılmas bu cihaza yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

güneşte bakılmas bu cihaza yaw

güneşi boşver ben tuş takımını acayip merak ediyorum n91 gibiyse faciya ben kullanamam yani keşke adam akıllı tuş takımı koysalardı şu telefona o zaman harbi tam olurdu pili falanda sorun deil hergün koyardın şarja artık samsunglar gibi çat die kapanmasın pil uyarısı verirkene yeter eve gidene kadar idare ettirsin yani :D
  • 1050mAh bu 2.4" 16M ekran tam rahat 1 gün gider kurcalasanda... ama ram var tabi

tuş takımı ayrı 1 mesele.bu cihazı birazda arayanlar için ve multimedya kullananlar için yapmışlar
    oyun oynanmas heralde o tuşlarla bilmiyorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

1050mAh bu 2.4" 16M ekran tam rahat 1 gün gider kurcalasanda... ama ram var tabi

tuş takımı ayrı 1 mesele.bu cihazı birazda arayanlar için ve multimedya kullananlar için yapmışlar
    oyun oynanmas heralde o tuşlarla bilmiyorum ama...

oyunu geçtim zaten mesaj falan atmak işkence olur bence bide yukarıdaki resimlerde aletin yüzünde lekeler falan çok belirgin ve kasasında kullanılmış olan metal çizik içinde kalabilir bende efsane 6260 var 3 yıl önce almıştım bayada bi düşürdüm evde kasası bence çok kaliteli bir pilastikten yapılmış ayrıca siyah olduğu içinde göstermiyor o kadar düşmeye 2-3 çizik bazen düşürdükten sonra bakıyordum hiç çizik falan bile olmuyodu tabi asfalta düşürsen illaki çizilir girintiler oluşur ama ben telefonda metal kasaya sıcak bakmıyorum düşürdün mü kola kutusu gibi göçüyo 88 serisindenda uzak duruyorum onun için

• özellik bakımından 10 numara ama 1çok kullanıcı tuş takımını dert etmeyebilir
    mesaj zor olabilir cidden
    neysse uzamada: gül-diken hatta G-D
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Murtah arkadasimiz haklı ustat biraz daha seviyeli ve olgun msj'lar yazman her daim senin faydana olacaktir. Hepsinden once saygi gormen icin saygı duymalisin baskalarina...

bazılarındada hakimlik duyguları başgöstermiş.. sen haklısın sen değilsin sen konuş sen sus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saybek -- 27 Kasım 2007; 17:38:03 >
  • AaAhmetT

Elindeki telefona ait, mesela günümüze ait bir gazete ile çekilmiş bir resim var mı elinde? Yo almaya niyetli değilim de, satman için inandırıcılığını arttıracak prototip resimlere kıyasla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

AaAhmetT

Elindeki telefona ait, mesela günümüze ait bir gazete ile çekilmiş bir resim var mı elinde? Yo almaya niyetli değilim de, satman için inandırıcılığını arttıracak prototip resimlere kıyasla..

telefon şuanda elimde zaten yok o sermayeyi ona yatıramamda ama sipariş üzerine alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AaAhmetT

quote:

AaAhmetT

telefon şuanda elimde zaten yok o sermayeyi ona yatıramamda ama sipariş üzerine alıyorum

burdan anlaşılan telefon doğubanka düşmüş gibi gözüküyo arkadaşlar AaAhmet arkadaşımız daha evvelde doğubanktan n95 alıp satışa sunmuştu.bilginize..

• quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

quote:

quote:

AaAhmetT

burdan anlaşılan telefon doğubanka düşmüş gibi gözüküyo arkadaşlar AaAhmet arkadaşımız daha evvelde doğubanktan n95 alıp satışa sunmuştu.bilginize..

Doğubankta olsaydı birileri yazardı yahu en azından. Kimsenin mi haberi yok doğubanka geldiğinden.
    Belki arkadaş yurtdışından getirtiyor olabiir.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

quote:

quote:

AaAhmetT

Doğubankta olsaydı birileri yazardı yahu en azından. Kimsenin mi haberi yok doğubanka geldiğinden.
    Belki arkadaş yurtdışından getirtiyor olabiir.

daha evvelden doğubanktan n95 8 gb almış satıyordu ordan böle bi kanıya vardım. telefonu övüyordu hidrejenperoksitte översin tabi satıyosun demişti gittigidiyordada satıyordu aynı teli forumada doğubanktan aldım demişti

• Satıyorsa bile 1500 ytl çok fazla.
    Yurt dışı iki adet ikinci el N95 alabilirsin bu fiyata...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Satıyorsa bile 1500 ytl çok fazla.
    Yurt dışı iki adet ikinci el N95 alabilirsin bu fiyata...

dostum garantili n95 8 gb alırsın üstüne 40-50 milyonda artar yani 2 katı fiyatına satılıyor nerdeyse hemde garantisiz
  • telefon doğubankta daha yok.
  • Kutusu ve kutu içeriği

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Daha fazlası için
    http://justamp.blogspot.com/2007/11/yet-more-nokia-n82-pics.html

• quote:

telefon doğubankta daha yok.

peki iyi satışlar sana tabi satabilirsen...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.