Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

valla merak ediyorum şu meredi... milletin yarısı tipi iyi diyor yarısı kötü diyor... merak ediyom bu telin tipği nasıl olacakki herkesi mutlu etsin...

birinin elinde görünce tipi harika görünüyor tek görününce güzel görünmüyor... hangi küçükken kereviz yedirirler bize sonra bida hiç yiyemeyiz ya hep mide bulandırır... bu muhabbette öyle. telin portatif halini görenler gerçeğini göre bile hala gözünde portatif modeli yansıyor beğenmiyor :D

bence telin modeli son derece kibar ve harika görünüyor pcde kime gösterdiysem beğendi.. daha beğenmeyenini görmedim. ama foruma bakıyom yarısı beğeniyor yarısı beğenmiyor :))

bence 10 numara....

En azindan telefon "telefona" benziyor ve saglam bir goruntu ile imaji var. N95 gibi ucuz plastikten uretilmis, her tarafi gacır-gucur oynayan, her yerinden ayri bir ucuz plastik sesi gelen oyuncak gibi bir kasası yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

valla merak ediyorum şu meredi... milletin yarısı tipi iyi diyor yarısı kötü diyor... merak ediyom bu telin tipği nasıl olacakki herkesi mutlu etsin...

birinin elinde görünce tipi harika görünüyor tek görününce güzel görünmüyor... hangi küçükken kereviz yedirirler bize sonra bida hiç yiyemeyiz ya hep mide bulandırır... bu muhabbette öyle. telin portatif halini görenler gerçeğini göre bile hala gözünde portatif modeli yansıyor beğenmiyor :D

bence telin modeli son derece kibar ve harika görünüyor pcde kime gösterdiysem beğendi.. daha beğenmeyenini görmedim. ama foruma bakıyom yarısı beğeniyor yarısı beğenmiyor :))

bence 10 numara....

İyi de bu göreceli bir kavram. Benim beğendiğimi sen beğenmezsin. Başkası beğenir. Ya da senin beğendiğini ben beğenmem bir diğer berbat der ötekisi bayılır berikisi umursamaz.
    "De gustibus et coloribus non duspitandum" demişler. Yani "zevkler ve renkler tartışılmaz"
    Görünüm, renk, tasarım vs bunlar kişiden kişiye farklılık arzeden kavramlardır.
    Birisi güzel diyor diye "sen nasıl güzel dersin buna?" diyemezsiniz ki.
    Buna mahsuben şu güzel-çirkin muhabbeti bir kenara bırakılmalı artık. Zira sıkıcı olmaya başladı...

seninle aynı fikirdeyim dostum bazıları işi abartıp resmen saldırı niteliğinde konuya dalıp bir takım cümleler yazıyorlar.zevk ve renk meselesi bunuda şöyle kanıtlıyım ''sizin çok güzel gözüken dediğiniz telefonun tuşları bana göre berbat ötesi se ninde buna rakip modelinde dandik televizyon kumandasına benzeyen bir tuş takımı kullanılmış ayrıca metal gövdesi resimde bana göre arka tarafıyla alakasız bir görünüm oluşturmuş'' zevklere saygının insanlara gösterilen saygıdan bir yanı yok.saygılar

• nerden ne anlamışsın ilkokul çocuğu gibi.büyü de gel çocuk..

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: saybek
    iyi kıvırmışsın
    ya birileri hala at gözlüğüyle bakıo.ilkokul çocukları gibii..hayatında gördüğü tek telefon bu sanırım.tamam güsel telefon diğer nokia modellerine göre artıları çok ama abartı işini iyice abartmışsınızz

Nette Türkçe bir sitede bugün rastladığım bir haberi paylaşmak istedim sadece .KIVIRDIĞIM falan yok.
    Senin de jargonun kıvrılmış. Acilen düzeltmeni öneririm. Yoksa bir başkası bir daha düzeltilemeyecek biçimde kıvırabilir onu.
    İlkokul çocuğu olan da başkaları değil . Şu yazdığın mesajlarda "bakıo", "demio" gibi teenager ağızlarını sadece ortaöğrenim çocukları kullanır.

• quote:

nerden ne anlamışsın ilkokul çocuğu gibi.büyü de gel çocuk..

Evladım uzatma mestaneyi......
  • %&½
  • ne bu yaa bi N82 forumuna girelim dedik orda da millet kapışıyoo...
    ne varsa yine K850 de var, forumdan bile belli
    şaka bi yana buyrun bu cihazı bekleyen arkadaşlar için N82 fotoları...

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

nerden ne anlamışsın ilkokul çocuğu gibi.büyü de gel çocuk..

Evladım uzatma mestaneyi......

Murtah arkadasimiz haklı ustat biraz daha seviyeli ve olgun msj'lar yazman her daim senin faydana olacaktir. Hepsinden once saygi gormen icin saygı duymalisin baskalarina...
  • onu bunu bırakın ilk kim alıyo teli :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

onu bunu bırakın ilk kim alıyo teli :)))

N73 ünde versiyon sorununu halledemezsen ilk sen alacaksın sanırım
    Saygılarımla.
  • 2008 in ilk yarısında tamamen beyaz modeli çıkacakmış.Tabi n82 8gb black edition tercihim olur.
  • beyaz renk bu tasarıma gitmez gibime geliyor.oyuncağa benzer telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

2008 in ilk yarısında tamamen beyaz modeli çıkacakmış.Tabi n82 8gb black edition tercihim olur.

N82 8gb black edition'un cikacagini nerden cikardin hemen hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

2008 in ilk yarısında tamamen beyaz modeli çıkacakmış.Tabi n82 8gb black edition tercihim olur.

N82 8gb black edition'un cikacagini nerden cikardin hemen hocam

nokia dan böyle bir hareket beklenir.örnek n95 8gb.ama hemen çıkmaz.tabi beyaz versiyon çıkacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 27 Kasım 2007; 9:28:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

İyi de bu göreceli bir kavram. Benim beğendiğimi sen beğenmezsin. Başkası beğenir. Ya da senin beğendiğini ben beğenmem bir diğer berbat der ötekisi bayılır berikisi umursamaz.
    "De gustibus et coloribus non duspitandum" demişler. Yani "zevkler ve renkler tartışılmaz"
    Görünüm, renk, tasarım vs bunlar kişiden kişiye farklılık arzeden kavramlardır.
    Birisi güzel diyor diye "sen nasıl güzel dersin buna?" diyemezsiniz ki.
    Buna mahsuben şu güzel-çirkin muhabbeti bir kenara bırakılmalı artık. Zira sıkıcı olmaya başladı...

Zira dünyada "zevkler ve renkler"den başka tartışacak pek birşey de yok gibi .. Ama sana katılıyorum, güzellik kesinlikle görecelidir, ama tartışılamaz değildir.

• Telefona Bak Bea Süper Birşey N73 Yazılım Çıkarmasa Ben Alacam
  • 1500 civarı çıkar her zamanki gibi.
  • quote:

aslına bakarsan herkes o fiyattan bekliyor benim beklediğim ise 900 ile 1100 arası daha fazlası olmaz...

yeni olsun,
    bir telde bulunabilecek tüm özellikler bir arada olsun,
    nokia olsun,
    5mpx olsun 900-1100... çok iyimsersin dostum
  • o oranlara bizim satıcıların Türk tüketicisini kazıklama azmini de eklersek 1500 ytl yi bulmuş oluruz.
  • madem ebaydan gidiyoruz, bende bir-iki fiyat vereyim.
    http://cgi.ebay.com/nokia-n95_W0QQitemZ110195704390QQihZ001QQcategoryZ35191QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

500 $ TR de sadece greyleri 1000 YTL N95 hala 1150 ytl (kvk olarak)

http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-N95-8GB-GSM-UNLOCK-5MPX-GPS-WI-FI-VIDEOCAMERA_W0QQitemZ110196164755QQihZ001QQcategoryZ64355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

N95 8gb 735 $ ....TR'de en düşük grey garantilisi 1225 ytl...

Bu mantıkla N82 nin 719 $ ile TR'de grey garantilisinin bile 1200 ytl olması demektir.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.