Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EvinRude

Allaam ne tipsiz telefon ya şu nokia tasarım konusunda SE den ders alsa biraz.

zevk meselesi işte.bende se nin nokiadan bişeyler kapmasını isterim :)
  • fotolar gerçekten kaliteli galiba.ama bu batarya ile kaç tane foto çekebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

N82 eBay sitesinde 719$ dan satışa başlamıştır...

http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-NOKIA-N82-Quadband-5MP-Camera-WiFi-Phone_W0QQitemZ310001467762QQihZ021QQcategoryZ64355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Yok artık. Bu kadar çabuk e-bay'a düşeceğini sanmıyordum.

• quote:

Orjinalden alıntı: EvinRude

Allaam ne tipsiz telefon ya şu nokia tasarım konusunda SE den ders alsa biraz.

sana kesinlikle katılıyorum telefon çok çirkin ama sony ericsson yeni yeni dizaynı güzel telefon yapmaya başladı. daha çok çalışması gerek bu konuda. ama n82 hakikaten kötü bi dizayn bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saybek

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Kalite gerçekten de süper.

kalite süper de bu kadar az şarja bu kadar para verilir mi düşünmek gerekir.ben şarjın 1 hafta gitmesini beklerken zamanla 1 saate düşecek sanırım..

1hafta mı? renkli hangi cihazı 1 hafta gitmiş ki? 2500mAh falan olması lazım kiii anca

• nedense pilden baska telefonda kusur bulamayanlar hemen tipine saldırıyor bende çok beğendim tipini bu kişiden kişiye değişir bırakın artık bu ucuz karalama numaralarını beğenmeyen almasın zorla kimseye bişey satmıyolar ama bu kadar çok özelliği bir arada hangi telefonda bulursunuz orasını bilmem.
  • tipi,çektiği resimler,şarj süresi..vb.. özellikler hakkında herkesin farklı düşünmesi doğal.ancak TR 'de 1500-1600 ytl den satılırsa ki şu an için öyle gözüküyor.
    pek K850,samsung g600-g800 , LG Viewty(KU990) vb.. telefonlarla kıyaslanacak bir tarafı kalmayacak.(fiyat itibari ile)
  • telefon şubatta çıkacakmışş....
  • quote:

telefon şubatta çıkacakmışş....

nerden aldın bilgiyi guzel bi haber slında
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

quote:

forum mersin_nokia daki tanıdık birinden.6500 slide ise 11 aralıkta satışa sunulacakmış...%99 doğru bilgi.biçok model dediği tarihlerde çıkmıştı çünkü....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wholet

quote:

forum mersin_nokia daki tanıdık birinden.6500 slide ise 11 aralıkta satışa sunulacakmış...%99 doğru bilgi.biçok model dediği tarihlerde çıkmıştı çünkü....

saol K850i icin bi bilgi varmıymıs peki bu tarihler guzel varsa yazarsan sevinirim

• Şubat baya bir geç yahu. Şimdiden ebay'a düşen tel, TR'ye şubatta. Kötü bir durum
  • yaa nokia da gümrükte sorun yaşıo avrupada çıkan model tr ye 2 ay sonra gelio biliosun zaten dedi.yaa baktımda avrupadaki biçok nokia sitesinde n82 yok.nokia tr dede geleceklerde yok...daha erken gelmez sanırım.
    k850i ise daha önce de sölemiştim aralık sonu..dedikleri gibi son çeyrekte hatta son ayın son günü de olabilir..
    n82 1400 den aşağı çıkmaz bence___adam fiyat konusunda bişi sölemedi..
    k850i de 1000ytl den fazla olmaz...
  • N82 nin piyasaya çıkış duyurusu :

"Nokia N82'yi şu sloganla piyasaya verdi: Kamera Artık Böyle Birşey"
    Nokia; kamera, navigasyon ve İnternet erişimi işlevlerini bir arada sunan en yeni multimedya bilgisayarı Nokia N82’yi satışa sundu.
    Haberin devamı:
    http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=46505

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 26 Kasım 2007; 22:11:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

N82 nin piyasaya çıkış duyurusu :

"Nokia N82'yi şu sloganla piyasaya verdi: Kamera Artık Böyle Birşey"
    Nokia; kamera, navigasyon ve İnternet erişimi işlevlerini bir arada sunan en yeni multimedya bilgisayarı Nokia N82’yi satışa sundu.
    Haberin devamı:
    http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=46505

Saygılarımla.

Türkiye'de satışa sunuldu demio.
    saygılar...

• quote:

Türkiye'de satışa sunuldu demio.
    saygılar...

Ben de demiyorum
    Saygılarımla.
  • Arkadaşlar yine kızacaklar ama telefon çok çirkin.Bir türlü ısınamadım tipine.Fotolarını her gördüğümde itici geliyor.Özellikleri ve kamera performansı gayet iyi görünüyor.Şu tipi de güzel olsaydı süper olacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.jordan

Arkadaşlar yine kızacaklar ama telefon çok çirkin.Bir türlü ısınamadım tipine.Fotolarını her gördüğümde itici geliyor.Özellikleri ve kamera performansı gayet iyi görünüyor.Şu tipi de güzel olsaydı süper olacaktı.

Bu gune kadar gordugum en iyi nokia tasarimi.

Eski nokiacilar alistiklari icin ucubet, hilkat garibesi ve takoz tasarimlara adam gibi bu tasarim karsisinda afallayip hemen hepsi soz birligi etmiscesine "kotu tasarim" seklinde ayni seyi soyluyor Oysa bana gore nokia'nin bu gune degin yaptigi en iyi tasarim bence bu cihaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina
    Bu gune kadar gordugum en iyi nokia tasarimi.

Eski nokiacilar alistiklari icin ucubet, hilkat garibesi ve takoz tasarimlara adam gibi bu tasarim karsisinda afallayip hemen hepsi soz birligi etmiscesine "kotu tasarim" seklinde ayni seyi soyluyor Oysa bana gore nokia'nin bu gune degin yaptigi en iyi tasarim bence bu cihaz...

Bugüne kadar gördüğüm en iyi nokia tasarımı diyemem zira çok fazla nokia modeli görmüş kullanmış değilim.Hatta N73 ilk nokia marka tel.im. Ama şunu söyleyebilirim : Nokia N73 deki joystick sorunundan ders almış olmalı ki yön tuşlarını bu şekilde dizayn etmiş. (pil olayında cıvıtmış ama bu iğrenç davranışa dünyada "satış stratejisi" diyorlar)
    Ben görünümünü beğendim. En azından N73 ümden daha şık (bence) ve tuşlar daha kolay kullanılır gibi.
    Ayrıca "Estetik" kavramı çok görece olduğundan üzerinde çok da durmaya gerek yok diye düşünmüyor değilim.
    Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

valla merak ediyorum şu meredi... milletin yarısı tipi iyi diyor yarısı kötü diyor... merak ediyom bu telin tipği nasıl olacakki herkesi mutlu etsin...

birinin elinde görünce tipi harika görünüyor tek görününce güzel görünmüyor... hangi küçükken kereviz yedirirler bize sonra bida hiç yiyemeyiz ya hep mide bulandırır... bu muhabbette öyle. telin portatif halini görenler gerçeğini göre bile hala gözünde portatif modeli yansıyor beğenmiyor :D

bence telin modeli son derece kibar ve harika görünüyor pcde kime gösterdiysem beğendi.. daha beğenmeyenini görmedim. ama foruma bakıyom yarısı beğeniyor yarısı beğenmiyor :))

bence 10 numara....

İyi de bu göreceli bir kavram. Benim beğendiğimi sen beğenmezsin. Başkası beğenir. Ya da senin beğendiğini ben beğenmem bir diğer berbat der ötekisi bayılır berikisi umursamaz.
    "De gustibus et coloribus non duspitandum" demişler. Yani "zevkler ve renkler tartışılmaz"
    Görünüm, renk, tasarım vs bunlar kişiden kişiye farklılık arzeden kavramlardır.
    Birisi güzel diyor diye "sen nasıl güzel dersin buna?" diyemezsiniz ki.
    Buna mahsuben şu güzel-çirkin muhabbeti bir kenara bırakılmalı artık. Zira sıkıcı olmaya başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 26 Kasım 2007; 22:58:45 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.