Lightsabre programı. Rotateme mantığı ile çalışıyor. Telefonu kılıç gibi kullanınca star warsteki ışın kılıcı seslerini çıkarıyor.
Yada henuz olgunlasmamis yazilimdan kaynakli cok ciddi bir FATAL ERROR!!
Yoo. Baya program. İsmi light sabre. Nokia n95 konusunda ilk sayfada mevcut. Videosu da var
uzakdoğuda yaşamak lazım...
.
gelsinde alalım yaw :((( çok cnm çekti :(((( ühüüüüüü
Telefon güzel ama her zamanki gibi şarj problemi olacak sanırım birde ekranı daha büyük yapabilirlerdi çok boşluk var. Ayrca Nokia ne zaman dokunmatik ekrana geçecek acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: Ayaz77
en güseli düz N95
quote:
Orjinalden alıntı: Ayaz77
uzakdoğuda yaşamak lazım...
ewt bu kızlar için uzakdoguda yasamak lazım telefonun şarj problemi dısında bence eksiği yok gibi görünüyor
valla bence n95'den daha şık duruyo bu alet, çıksada alsak
quote:
Orjinalden alıntı: Hemre_
quote:
Nokia N82 modeli, diğer N serisi telefonlardan ince yapısıyla dikkat çekiyor. Dokunmatik menü kontrol tuşları bulunan N82'nin N95'te olduğu gibi 5 Megapiksellik flaşlı Carl Zeiss merceğe sahip kamerası var. Nokia N82 Avrupa'da satışa sunulan N81 modelinin devamı niteliğinde.
buradaki dokunmatik menü kontrol tuşlarından kasıt nedir?
ipod la aynı kontroller
quote:
Orjinalden alıntı: ***blood***
Telefon güzel ama her zamanki gibi şarj problemi olacak sanırım birde ekranı daha büyük yapabilirlerdi çok boşluk var. Ayrca Nokia ne zaman dokunmatik ekrana geçecek acaba???
ekran büyürse pil tüketimi artar.dokunmatikler 2008 in başında tanıtılacak.dokunmatik symbian nokiaların menüsünün bir kısmının tanıtımı geçen haftalarda yapıldı.
bundan 8 ay sonra bu topiği açtığıınzda yazdıklarınızı okumak istemeyeceksiniz...
telefon eksiksiz... hiç laf atmayın.... n73 çıktığında da ona çok laf atılmıştı... soora gördük neler oldu... bu alette patlar, nokia işini biliyo... hiç mrk etmeyin...
bu telefon icin tahmini bi fiyat varmı turkiyede ne olur ne biter
ekranın altında Nokia yazısı olmasa daha guzel buyuk ekran olurdu iyi olurdu.
Dokunmatik neresi nasıl dokunmatik acaba?
Tahmini fiyat var mı peki?
quote:
Orjinalden alıntı: Hemre_
quote:
Orjinalden alıntı: wholet Tahmini fiyat var mı peki?
Nokia resmi açıklaması Kdv hariç : 450 Euro = 810 YTL
guzel ya 1000YTL filan olur anca heralde Nokia kazıklamasın gene bizi
DOKUNMATİK TUSLAR NERDE NASIL DOKUNMATİK?
quote:
Orjinalden alıntı: Chino bundan 8 ay sonra bu topiği açtığıınzda yazdıklarınızı okumak istemeyeceksiniz... telefon eksiksiz... hiç laf atmayın.... n73 çıktığında da ona çok laf atılmıştı... soora gördük neler oldu... bu alette patlar, nokia işini biliyo... hiç mrk etmeyin...
Patlar patlamaya da pilden patlar Benim gözümde o pille hiç kıymeti olmayan bir cihaz.
Saygılarımla.
telefonu alıcaksan cepinde yedek batarya ile dolasman lazım ve dokunmatik menü tusları falan var mı?
bu telefon batarya dısında adamı yolda koymaz
quote:
Orjinalden alıntı: ssmuho
ya nokia bunu neden yapiyo.... 2 gun rahat gidebilen bir batarya istiyorum sadece cok seymi istiyorum... telefon kagit uzerindeki ozellikleriyle super ama butun o ozelliklerini kullanmak icin te bisiye ihtiyac var oda batarya, ama malesef biraz kurcaladinmi 1 gun zor dayanir o batarya bu tele
quote:
Orjinalden alıntı: gallagher2001
quote:
Orjinalden alıntı: ssmuho
ya nokia bunu neden yapiyo.... 2 gun rahat gidebilen bir batarya istiyorum sadece cok seymi istiyorum... telefon kagit uzerindeki ozellikleriyle super ama butun o ozelliklerini kullanmak icin te bisiye ihtiyac var oda batarya, ama malesef biraz kurcaladinmi 1 gun zor dayanir o batarya bu tele
Batarya olayının tek cozumu ya yuksek kapasiteli (1200mAh vs gibi) bir batarya bulup kullanmak yada yedek batarya ile dolasmak. Simdilik baska cozum yok gibi gozukuyor...