Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar diğer sayfalara bakmadığım için bilmiyorum bu videoyu seyrettinizmi.ama süperr ve mükemmel bi telefon seyrdinn görceksiniz n 95 e karşı n82 http://www.youtube.com/watch?v=dd57Ki9N21M
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

arkadaşlar diğer sayfalara bakmadığım için bilmiyorum bu videoyu seyrettinizmi.ama süperr ve mükemmel bi telefon seyrdinn görceksiniz n 95 e karşı n82 http://www.youtube.com/watch?v=dd57Ki9N21M

Saçma bi karşılaştırma olmuş açıkçası. Xenon flaş ile led flaşı karşılaştırmışlar. Elbette daha kaliteli olacak.

• Yaw ustalar bu makinada kullanilan gps chip'inin ismini bilen varmi nette aramadigim yer kalmadi bu konuda hic bir guvenilir bilgiye ulasmadim. Yuksek ihtimal N95'de kullanilan yavas, verimsiz ve otoritelerce tavsiye edilmeyen ayni TI chip'ini kullaniyor (Texas Instruments, Navilink)

Nokia bircok seyi ilk defa kullanmis ama yuksek ihtimal gps chip'ini eminim degistirmemislerdir. Bu makianaya cok verimli ve hızlı olan SIRF STAR III chipset yakisirmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina
    .....
    Nokia bircok seyi ilk defa kullanmis ama yuksek ihtimal gps chip'ini eminim degistirmemislerdir. Bu makianaya cok verimli ve hızlı olan SIRF STAR III chipset yakisirmiş...

Kısmetse "N82 GPS edition" da olur
    Saygılarımla
  • Çıksa artık şu telefon. Söylentilerinin başlamasından itibaren bekliyorum bu teli. Fiyatına göre bekleyebilirim de bir müddet ama yeni telefonumun n82 olacağını biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Çıksa artık şu telefon. Söylentilerinin başlamasından itibaren bekliyorum bu teli. Fiyatına göre bekleyebilirim de bir müddet ama yeni telefonumun n82 olacağını biliyorum.

Ben rengini bile biliyorum alirsam kesinlikle beyaz olacak
  • İrenç bir görünüşü var :)500 ytl bile vermem şahsen bu tiple telefona:)
    tmm özellikler 10 numara ama görünüş çok kötü , ya ben zevksizim yada sizde bişey var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockEvi

İrenç bir görünüşü var :)500 ytl bile vermem şahsen bu tiple telefona:)
    tmm özellikler 10 numara ama görünüş çok kötü , ya ben zevksizim yada sizde bişey var :)

kasanın ön kısmı çok değişik bir görünüme sahip n93i tarzı bi tuş takımı koysalardı yani tam olarak o tipte olmayabilirdi ama o tarza yakın bişeyler yapsalar güzel olurdu n70 inkinide bayılıyorum hakikaten güzel kullanışlı bence o telefonu bozan tuş takımı akai televizyon kumandası gibim o ne öle
  • Siz telefonu bi elinize alin bakin fikriniz degisecek bence cok şık
  • özellikler 10 numara ama işte nokia tasarım yapamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Siz telefonu bi elinize alin bakin fikriniz degisecek bence cok şık

Renkler zevkler tartısılmaz gerci ama evt cihaz bencede kesinlikle çok şik
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Renkler zevkler tartısılmaz gerci ama evt cihaz bencede kesinlikle çok şik

renkler ve zevkler dışında tartışılacak pek bir şey de yok aslında :)
  • metal yüzey güneş altında parlama yaparmı acaba?
  • yapar gibi duruo reis
  • burdan...

beyler bu ne yaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 22 Kasım 2007; 14:18:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

burdan...

beyler bu ne yaaaaaaa

evet yaa bunu bende izledim adam kafayı yemiş sanki telefonla karşısındakini kılışlamaya calışıyor... star wars sanmış olabilir ışın kılıda n82 gibi görünüyor

ama mutlaka gereksiz işe yaramaz bişidir. eminim... bilen biri varsa bi açıklasın Allah rızasına....

gereksiz ve ise yaramaz bisey oldugu kesin zaten ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

burdan...

beyler bu ne yaaaaaaa

evet yaa bunu bende izledim adam kafayı yemiş sanki telefonla karşısındakini kılışlamaya calışıyor... star wars sanmış olabilir ışın kılıda n82 gibi görünüyor

ama mutlaka gereksiz işe yaramaz bişidir. eminim... bilen biri varsa bi açıklasın Allah rızasına....

gereksiz ve ise yaramaz bisey oldugu kesin zaten ...

bencede greksiz bişeye benziyor ama değişik bişey sanki kırmızı ısık dikkat ettiyseniz hiç tel den cıkmıyor

• TELEFON DONUYOR ORDA DÜZELTMEYE CALIŞIYOR BENCE COK ERKEN CIKARMAYA CALIŞTILAR BOL HATA VERİR BU TELEFON
  • quote:

burdan...

beyler bu ne yaaaaaaa

Lightsabre programı. Rotateme mantığı ile çalışıyor. Telefonu kılıç gibi kullanınca star warsteki ışın kılıcı seslerini çıkarıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

burdan...

beyler bu ne yaaaaaaa

Lightsabre programı. Rotateme mantığı ile çalışıyor. Telefonu kılıç gibi kullanınca star warsteki ışın kılıcı seslerini çıkarıyor.

Adamlar telefonları bi ışın kılıcına benzetmedikleri kalmıştı. O da oldu nihayet.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.