Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia bu makinayı 2gb'a sınırlandırmayıp N82 8GB gibi birşey çıkaracağını düşünüyorum
    bu alet 2 gb a zorlanmamalı
    lakin dış görünümünü hiç beğenmedim pil gücü de daha azmış N95 8GB'tan ama muhakkak vardır bi olayı
    Nokia'nın insanlarla dalga geçe geçe böyle birşey yapacağını düşünmek istemiyorum

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

8GB'lık modeli yapılırsa aşağı yukarı kendi yaptığım resimdeki gibi olcaktır
    yazıları falan beyaz yaparlar tabi

Not:Resim fake'dir,gerçek değildir,photoshopla ufak ayarlar yaptım resim üzerinde
    ona göre yani olay çıkartmak istemem

• quote:

Orjinalden alıntı: Apeiron.

Nokia bu makinayı 2gb'a sınırlandırmayıp N82 8GB gibi birşey çıkaracağını düşünüyorum
    lakin dış görünümünü hiç beğenmedim pil gücü de daha azmış N95 8GB'tan ama muhakkak vardır bi olayı
    Nokia'nın insanlarla dalga geçe geçe böyle birşey yapacağını düşünmek istemiyorum

Not:Resim fake'dir,gerçek değildir,photoshopla ufak ayarlar yaptım resim üzerinde

Bu resim yakında internette dolanmaya başlar n82 8gb diye ben sana söyleyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Nokia bu makinayı 2gb'a sınırlandırmayıp N82 8GB gibi birşey çıkaracağını düşünüyorum

Bu resim yakında internette dolanmaya başlar n82 8gb diye ben sana söyleyeyim

yandın nokia sana dava açıcak tescilli ürünümüzün resimlerini bizden izinsiz yayınladı, rakiplerimize ileriki planlarımız ve tasarımlarımız hakkında bilgi sızdırdı diye iplerde kayıt altına alınıyor olması lazım bence çine kaç 1.5 milyar insan var bulamazlar güzel oynama yapmışın PHI a katılıyorum özellikle türkçe bilmeyen adamın biri google dan n82 8 gb die aratır bu resmi bulur sonra sen gör olanları euheuehue aynı bizim ingilizce veya o sitede kullanılan dili bilmeyen arkadaşlarımızın yaptığı gibi ayrıca nokia bu model üzerindede mutlaka n82 nin 8 gb liğini me sini cartını curtunu çıkartacaktır huy edindi artık adamlar.Neyse zaten bu son demleri nasıl olsa onlarda küresel ısınmadan dolayı sular altında kalıcaklar belki n98 10 gb music edition son kazıkları olur biz teknoloji tüketicilerine

• arkadaslar 8 Gb i cikti
    hemde taze taze

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

arkadaslar 8 Gb i cikti
    hemde taze taze

en tepede 8GB yazıyo
    fake değil bence bu

• quote:

arkadaslar 8 Gb i cikti
    hemde taze taze

başımız belaya giricek sonunda

• quote:

arkadaslar 8 Gb i cikti
    hemde taze taze

bekliyordum fakat şimdi değil şöle bi mayısta tanıtır ağustosa doğru cıkarır derdim

• quote:

quote:

arkadaslar 8 Gb i cikti
    hemde taze taze

en tepede 8GB yazıyo
    fake değil bence bu

• quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

quote:

arkadaslar 8 Gb i cikti
    hemde taze taze

başımız belaya giricek sonunda

yaa kesin fake bu baksanıza cihazın yan kısımlarındaki tuşlar ters tarafa alınmış

bunla fotoğraf çeken sadece kendini çeker herhalde, deklanşör tuşunun yeri bunu gösteriyor

• nokia nın yaptığı tuş takımı ve görüntüsü en kötü telefonlarından birisi sanırım n82 çünki mesaj yazmak yada kullanmak aşırı zor olcak umarım son çıkışı böle diildir ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

nokia nın yaptığı tuş takımı ve görüntüsü en kötü telefonlarından birisi sanırım n82 çünki mesaj yazmak yada kullanmak aşırı zor olcak umarım son çıkışı böle diildir ...

Cihaz coktan cikti bile
  • Telefonda Tip yok istiyosa 10 megapixel olsun , N73 ü değiştirip değiştirip telefon yapıyorlar , aslında temel N70'e dayanıyor ama bence hep aynı telefonlar
  • tip konusunda bazı arkadaşlar haklı ama bu kişisel tabi
    çizilme ihtimalide yüksek gibi
    tuşlar küçük (mesaj)
    diğer herşey 10 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

tip konusunda bazı arkadaşlar haklı ama bu kişisel tabi
    çizilme ihtimalide yüksek gibi
    tuşlar küçük (mesaj)
    diğer herşey 10 numara

Evt katılıyorum, tus takımı ve batarya haris diger hersey "simdilik" 10 numara gibi. Bir'de egrcek dunyada elimize alip cihazın genel perfonmansini degerlendirmek gerek tabii. Ornegin wireless ve gps perfonmansi nasil? N95 ile aynı yavas ve verimsiz chipset'i kullandilar yuksek ihtimal ve gps'de sınıfta kalabilir gibi geliyor bana...
  • bu telefonun tam bir cıkıs tarihi var mı hem avrupa hem turkiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sahin-YK

Telefonda Tip yok istiyosa 10 megapixel olsun , N73 ü değiştirip değiştirip telefon yapıyorlar , aslında temel N70'e dayanıyor ama bence hep aynı telefonlar

yok be son çıkan teller n73 ve 70i çok çok aştı nokianın bu modeli k850i ye rakip bi model başka bi şey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

ben 8gb beklerdim ama bu kadar hızlı değil :D kimine göre fake kimine göre değil. ama şuda bir kesin nokia 8gblik modellerde her zaman farklı bir değişiklik yapıyor kiminde kamera dış görüntüsü farklı kiminde tuşlar farklı... bence bu resim fake ama olmayada bilir

Yav dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz. Bu yukardaki resmi cc_man kendisi siyaha boyadı n82'nin orjinal bi resminden. Yok yani öyle bir şey resmin altında da imzası var zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

ben 8gb beklerdim ama bu kadar hızlı değil :D kimine göre fake kimine göre değil. ama şuda bir kesin nokia 8gblik modellerde her zaman farklı bir değişiklik yapıyor kiminde kamera dış görüntüsü farklı kiminde tuşlar farklı... bence bu resim fake ama olmayada bilir

Yav dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz. Bu yukardaki resmi cc_man kendisi siyaha boyadı n82'nin orjinal bi resminden. Yok yani öyle bir şey resmin altında da imzası var zaten

bende sesimi çıkarmadım millet kafa yapıyor diye fakat aramızda gerçek sananlar var işte böle böle yayılıo resimler internet aleminde ilahi sizler

• istediginiz baska makina varmi 8Gb yapayim

resmi sitede yayinlanmadan herseye inanmayin

saygilar

• @ cc_man

var çok istemiştim farklı bir modelinin çıkmasını fakat ne iştir anlamadım nokia ne music edition çıkarttı ne de internet edition

işte resim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuerillaUnit -- 20 Kasım 2007; 21:18:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.