Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla ne yalan söyleyeyim; çektiği fotoğrafı (bir önceki sayfada N95 ile karşılaştırma yapılan çok renkli tren fotosu) çok ama çok beğendim. Hoş N95 ile çekerken makinayı kasten bir miktar titrettiklerini düşünüyorum ya neyse..
    Amma eğer benim gibi N82 nin fotoğraf kalitesini çok beğenen ve "sadece foto kalitesi için bile alınabilir" diyen arkadaşlar varsa,onlara şu an kullanmakta oldukları cep telefonlarını muhafaza edip "Kodak Easyshare Z1275 12,1 MP" almalarını öneririm. Alette 5x optik zoom, Schneider Kreuznach lens, HD kalitesinde (1280*720 30 fps) video kaydı, 3200 ISO, vs.vs. var ve fiyatı sadece 500YTL ! Böylelikle N82 için verilecek olası 1100-1200 YTL nin en az 600 ü cepte kalır. Şahsen ben ilk fırsatta bu fotoğraf makinasını alacağım.
    @PHI üstadım ; konuyu başka mecraya (fotoğraf makinası) kaydırmış gibi oldum ama sadece fotoğraf kalitesine -amiyane tabirle- tav olan arkadaşları da uyarmak babında yazdım. Talebiniz halinde mesajımı silebilirim.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 19 Kasım 2007; 2:40:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Elinizde daha iyi ve daha fazla miktarda, yeniden boyutlandırılmamış fotoğraflar varsa paylaşın; onları ölçü yapalım.

flickr dan n82 fotoları orjinal boyut.bunların dısında fotolarda var flickr a bakabilirsiniz

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• Arkadaslar bu telefon ne zaman satisa sunulacak Turkiye'de bilen var mi?

K850i ve N82 arasinda kararsiz kaldim, hangisi ne zaman gelcek belli olsa bari...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

(orjinal boyutta resimleri yok bu arada henüz. Onlar daha net bilgi verecektir eminim.)

Verdiğim resim örneklerinin tamamı orjinal boydu.

O resimleri çok da kriter olarak görmedim. Yanlış anlamayın size dediğim bir şey yok. Hani daha telefon çok yeni olduğu için uğraşılmadan alelade çekilmiş resimler gibi duruyordu. Bundan dolayı da zaten kötü çekilmiş gibi görünüyordu.

Ama mesela turi'nin şimdi verdiği resimler güzel. Yani fotoğraf çekmek için çekilmiş bunlar. Laf olsun diye değil.
    Ama bunlar da çok iç açıcı değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Walla ne yalan söyleyeyim; çektiği fotoğrafı (bir önceki sayfada N95 ile karşılaştırma yapılan çok renkli tren fotosu) çok ama çok beğendim. Hoş N95 ile çekerken makinayı kasten bir miktar titrettiklerini düşünüyorum ya neyse..
    Amma eğer benim gibi N82 nin fotoğraf kalitesini çok beğenen ve "sadece foto kalitesi için bile alınabilir" diyen arkadaşlar varsa,onlara şu an kullanmakta oldukları cep telefonlarını muhafaza edip "Kodak Easyshare Z1275 12,1 MP" almalarını öneririm. Alette 5x optik zoom, Schneider Kreuznach lens, HD kalitesinde (1280*720 30 fps) video kaydı, 3200 ISO, vs.vs. var ve fiyatı sadece 500YTL ! Böylelikle N82 için verilecek olası 1100-1200 YTL nin en az 600 ü cepte kalır. Şahsen ben ilk fırsatta bu fotoğraf makinasını alacağım.
    @PHI üstadım ; konuyu başka mecraya (fotoğraf makinası) kaydırmış gibi oldum ama sadece fotoğraf kalitesine -amiyane tabirle- tav olan arkadaşları da uyarmak babında yazdım. Talebiniz halinde mesajımı silebilirim.
    Saygılarımla.

Fotoğraf makinesi boyutuna geçersek hiç çıkamayız o işten
    Zira ben eskiden beri hep bir telefon ile bir fotoğraf makinesinin karşılaştırılmaması gerektiğini düşünürüm ve söylerim. Çünkü cep telefonlarında kamera yokken zaten 5 megapiksel fotoğraf makineleri vardı. Cep telefonlarına kamera eklendi gelişmeye başladı ama fotoğraf makinesi sektörü de gelişmeye başladı elbette. ŞU an piyasanın en iyi fotoğraf çeken 5 megapiksel kameraya sahip bir telefon ile orta ayar bir 5 megapiksel fotoğraf makinesini karşılaştırsak telefonun kalitesini geçeceğini sanmıyorum. Ancak yaklaşabilir.
    Dediğin model alınabilir bir fiyatta ve özellikleri iyi gibi görünüyor. Ama sürekli yanımızda taşınabilecek bir şey değil işte. Cep telefonu sürekli yanımızda.
    İnsanların istediği anı yakalamak. Bundan dolayı cep telefonlarındak kamera revaçta.

Estağfurullah. Silinmesi gibi bir isteğim olmaz

• @PHI'a katiliyorum..

Foto makinasini eger bir foto muhabiri veya gazeteci vs degilsek her zaman yanimizda tasiyamayiz. Ancak cep telefonu neredeyse 7/24 saat bizlerle birlikte (cogumuzda wc'de bile )

Bu yuzden burada ana mantik surekli yanimizda tasidigimiz cep telefonumuzda gun icinde kacirmak istemeyecegimiz kimi ozel an'lari, birliktelikleri vs karelere dokebilmek ve onlari en kaliteli sekilde sonsuza dek yasatmak. Bunun icin "en iyi ve kaliteli" fotograflara imza atan bir modeli secmek burada tek amac. Suan zirvedeki modeller N82, K850. Ve iste tum meselede burada basliyor zaten K850'mi, N82'mi sorusu?????
  • n95 8gb flası hariç herşeyi iyi n82 inde tuş takımı kötü kararsız kaldım
    birde tuş takımıyla ilgili sorun yaşadığım için daha önce kararsız kaldım k750 joystik tuşu yüzünden işallah nokıa 95 in flası iyi olan modeli cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

şahsen ben wlan ve gps bulunduğudu için ve dah gelişmiş bir flashı olduğundan dolayı n82yi bekliyorum. foto makinesi sürekli yanımda olamaz (olmuyorda zaten, bilgisayarımda aynı şekilde).. ve sürekli internet kullanan biriyim. kablosuz ağım geniş o yüzden bilgisayarın basına geçemeyecek kadar kısıtlı olduğum anlarda imdamıma yetişeceğini sanıyorum. tabi yanında fotoğraf cekmesi cart curt. müzik dinlemesi gibi olaylarda etkili ama wlan ve gps kadar etkili değil benim için :D bide telefonun önden tipi hoş klas bir durusu var ağır abi tarzında... ama arka yüzü o kadar iyi dğeil kadı kızındada o kadar kusur olur diyerekten N82'yi şuanda tek geçerim

butun bu dediklerini yaparsan sarjini gun bitmeden bititrirsin hicam n 82 nin

• Genpa:

"N82 yilbasindan sonra"

Nokia:

"Bu sene cikmayacak. 2008'de ne zaman cikacagi belli degil, ama 2008'de de hemen cikmayacak (ocak degil yani)"

yani arkadaslar... (bu benim kisisel yorumum) 2008 Q1 ya da Q2 de cikacak N82... eger bir N82 8GB olursa da sanirim 2008 yaz veya sene sonuna dogru olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydahm -- 19 Kasım 2007; 15:42:24 >
  • n95 8gb den sadece flaş fazlalığımı var yok sa hızı vs varmı? özellik olarak?
  • görünüşe göre k850i çok önce çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

görünüşe göre k850i çok önce çıkacak

kesinlikle önce çıkacak ve çok daha ucuz olucak
  • K850i'nin satışı yavaş yavaş başlamış.

hepsiburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 19 Kasım 2007; 18:21:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_danger

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

görünüşe göre k850i çok önce çıkacak

kesinlikle önce çıkacak ve çok daha ucuz olucak

Önce çıkacağı artık kesinleşti gibi çünkü N82 2008'e kesin kalacak. K850 ise 2008'e varmadan kesin çıkacak.
    Ucuz olacağı da kesin tabi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

K850i'nin satışı yavaş yavaş başlamış.

hepsiburada.com

yaw benmi kör oldum yoksa ben bu ürünü hepsiburada.com adresinde yok mu? göreniniz varmı ne ön siparişlerde var ne son eklenenlerde var nede ürün aramada var... bizzat sonyericsson listesine girdim oradada yok :D

bende baktım göremedim valla arama yapınca bulmuo tek tek bakınca gösteriodu hepsiburda listedende baktım snn dediğin gibi ama yok
  • quote:

quote:

hepsiburada.com

yaw benmi kör oldum yoksa ben bu ürünü hepsiburada.com adresinde yok mu? göreniniz varmı ne ön siparişlerde var ne son eklenenlerde var nede ürün aramada var... bizzat sonyericsson listesine girdim oradada yok :D

Ben de bulamadım.
  • Yeni bir video buldum bu arada. Gayet güzel

• huuuuuuuuuuuuuuuuu KOMŞU SANA DİYORLAR HEPSİBURDA KOMDA NERDE GÖRDÜN CEVAP VERECEKMİSİN ACABA
    quote:

hepsiburada.com
  • KOM YAZDIM YA ÜZGÜNÜM CEVREYE VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI
  • peki kalem ve dokunmatik ekran olmadan yon tuslariyla telden internette gezmek nasil oluyor beyler n 95 sahipleri falan cevaplarlarsa sevinirim..n 82 nin ekran n95 dende kucuk... kalemde yok yon tuslariyla zor olmuyormu bu is ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.