25.3 küsür gibi boyuta ulaştı. Aynı zamanda MapLoader programıda 1.3 sürümüne güncelleşti.
Dikkatle Duyurulur...
Yenilikler neler reis eskisine göre?
nerdeyse fark yok gibi... kullanarak farkına varıcam sanırım.
Arkadaşlar bir sorum olacak,
Bugün n82 telefonum dubaiden geldi şu an elimde,kayıt için maalesef yarın kayıt yaptıracağım.Pazar günü açık olan turkcell extra bildiğiniz varmı anadolu yakasında ? Büyük alışveriş merkezleri açık olabilir bilen birisi yardımcı olursa sevineceğim.Ayrıca diğer operatörlerin bu işlemi yapmadığını duydum bu konuda da yardımcı olabilirmisiniz.Benim yarın bu işlemi yaptırmam lazım çünkü yurtdışından gelen arkadaş pazartesi yine yurtdışına çıkacak sadece yarın boş.
Diğer operatörler de yapıyot turkcell şart değil. Mesela benimki avea kayıt belgeli.
Bu arada inceleme konusuna vermiştim, buraya da vereyim. Bass ve trible özellikleri iyi olan kulaklığınız için full bass ve trible için ayar aşağıdaki gibi olmalıdır. Kaliteli ses alırsınız. Hoparlörde dinlerken "pop" seçeneği önerilir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
tüm avealar da yapılıyormu peki ? turkcell ekstra olduğu gibi aveanında bu tarz branşlaşması varmıdır ? yoksa herhangi şubeden oluyormu ayrıca ben turkcel hat kullanıyorum ama avea hattımda var aveadan kayıt yaptırsam turkcellde problem olurmu? turkcell hattıma taktığım zaman problem yaşamam değilmi ?
Yok yaşamazsın. Sonuçta 3 şirketten birinde kayıt yapılıyor. Ama avea ekstra olması lazım sanırsam. Açık bir yer bulduğunda sorarsın
quote:
Orjinalden alıntı: Barce
tüm avealar da yapılıyormu peki ? turkcell ekstra olduğu gibi aveanında bu tarz branşlaşması varmıdır ? yoksa herhangi şubeden oluyormu ayrıca ben turkcel hat kullanıyorum ama avea hattımda var aveadan kayıt yaptırsam turkcellde problem olurmu? turkcell hattıma taktığım zaman problem yaşamam değilmi ?
bide ANA 1 bayiden yap için rahat olur
suan genel bi sorun var diyolar 2-3 gun icinde duzelcekmis bikac yere sordum fakat hepsi bu genel sorunu soyledi
sizde fot mak. olarak kullanırsınıs 3 gün
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
sizde fot mak. olarak kullanırsınıs 3 gün
muzikte iyi bilader baslar cok iyi n91den sonra sahip oldugum en iyi kulaklık sesine sahip n series n81 i dinlemedim
olm bak bana N82 aldırcaksınıs sonra peder beni biçicek bidaa da giremicem buralara
quote:
olm bak bana N82 aldırcaksınıs sonra peder beni biçicek bidaa da giremicem buralara
yok yaw uste 200 cukle bu is hallolur
kaça satacam 95i kaça alacam 82yi
quote:
üste 200 dedimya n95i satmana gerek yok takaslıcan
quote:
Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]
quote:
tmm okudum da 200den fasladır diye dedim
senle mi yapacas
quote:
quote:
quote:
senle mi yapacas
pm
quote:
quote:
quote:
quote:
senle mi yapacas
pm
pm
Reis hayırlı olsun mu diyelim şimdiden. Bak kulaklık ses kalitesini de duydun. Yalanımız yoksa asla
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
Reis hayırlı olsun mu diyelim şimdiden. Bak kulaklık ses kalitesini de duydun. Yalanımız yoksa asla