Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sende N82 ye geçersen oooo süper olur
    sayılarda artar
    seni dineleyen cok hayranın var onlarda gelir
    nokiadan beleşe iste bence teli
  • ama,ama,ama dokunmatikler yaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ama,ama,ama dokunmatikler yaa...

Taktın dokunmatiklere.
    Daha en az 1 sene var dokunmatikler için.
    O zamana N82'yi eskitirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Taktın dokunmatiklere.

al diosun yani
  • LeVeNdiS'ten alıntı

.... :: ''' N82 SEVERLERE SEVGİLERLE ''' :: ....

16 ARALIK 2007 TARİHİ İLE;

-Nokia Map Loader v1.3 (9.5MB) PROGRAMI KULLANILARAK İNDİRİLEN;

TÜRKİYE HARİTASI VE TÜRKÇE SESLENDİRMESİ HAZIR...

..'' BUYRUN Bİ TIKLAMAYLA İNDİRİN [25.5MB]''..

Not: Dosya rar ile sıkıştırıldı. içinde hem 25 MB lık türkiye haritası + 3,5 MB lık türkçe seslendirmesi mevcuttur.

Tek yapmanız gereken indirip hafıza kartınıza atmak.. HERŞEY HAZIR...
    ***Güle güle kullanın Powered By LeVeNdiS®***

[Bu arada haritalar eskilere oranla bayağı ayrıntılı bi hale getirilmiş..]

• N82 aldığımda imzayıda değiştirmem gerekecek çünkü onlar N95in sloganları

bayramı geçelim cihazı ben 1 incelim o zaman bakacam...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Taktın dokunmatiklere.

al diosun yani

Al'ı geçtim. Bekleme diyorum

Yılbaşını bekle en azından. Biraz düşsün fiyat.
    Ama yoook ben dokunmatikleri bekleyeceğim dersen 2009'a anca alırsın

• quote:

N82 aldığımda imzayıda değiştirmem gerekecek çünkü onlar N95in sloganları

bayramı geçelim cihazı ben 1 incelim o zaman bakacam...

aynı sey n82 icinde gecerli sloganlar fotoyu falan dgstir yeter
  • olmas N95 1 yana N82 1 yana... ööle kolay silip atamam 1 kalemde onun imzası daa farklı olur
    yalnız sanki aldım da imzası kaldı

@PHI: şöle 1 durum var N82 düşerse benim telefonunda satış fiyatı (2.el) düşecek
  • quote:

olmas N95 1 yana N82 1 yana... ööle kolay silip atamam 1 kalemde onun imzası daa farklı olur

@PHI: şöle 1 durum var N82 düşerse benim telefonunda satış fiyatı (2.el) düşecek

son yazdıgın cumleye katılıyorum n95 ikinci el gercekten cok dustu ozellikle su yurtdısı cihazlar kvk cihazların da fiyatını asagıya cekiyo ikinci elde. biran once elden cıkarmak lazım yada uzun bi sure kullanmak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

olmas N95 1 yana N82 1 yana... ööle kolay silip atamam 1 kalemde onun imzası daa farklı olur

son yazdıgın cumleye katılıyorum n95 ikinci el gercekten cok dustu ozellikle su yurtdısı cihazlar kvk cihazların da fiyatını asagıya cekiyo ikinci elde. biran once elden cıkarmak lazım yada uzun bi sure kullanmak lazım

Ya şimdi sat ya da sonsuza kadar kullan.

• 800 falan eder işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Aralık 2007; 15:25:50 >
  • Öyle.
    Ben genpalı, tam kutulu, sigortalı, faturalı, aksesuarları tam, çiziksiz N95 imi 800 e satmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Öyle.
    Ben genpalı, tam kutulu, sigortalı, faturalı, aksesuarları tam, çiziksiz N95 imi 800 e satmıştım

nerden biliyorum, çünkü piyasa yaptım

gidici gibi ama diom git kasa al bide yedek pil 0 cıhaz olsun ömür billah kullan.sonra diom ulan zaten 200 ediyo üstüne ver onu N82 ama garantisiz

• quote:

quote:

Öyle.

gidici gibi ama diom git kasa al bide yedek pil 0 cıhaz olsun ömür billah kullan.sonra diom ulan zaten 200 ediyo üstüne ver onu N82 ama garantisiz

kvk garntilisi 1400 olcak bu telin yada beklenenin altında 1100 falan gibi. garanti olayı evet bi sorun oldumu ucret verip yaptırıyosun kvkda genpada falan. yuksek fiyat farkı olunca kvk ile arasındaki fiyat farkı kapanıyo tabi cok yuksek bi fark olursa(ornek n958 gb ile kvk garantili n95 8gb) 2yıl icinde nekdar bozulabilirki. yazılımsal sorunları ztn kendin hallediyosun donanımsalda cıkarsa aldıgın gunden itibaren belli eder kendini ondan sonra kullanıma baglı %50 etkende sans of of

PHI haklı +1000

revolver@ in dedigi gibi bendeki n95 te 750 ye gitti kvk full kutu 3aylıktı 750-800 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 16 Aralık 2007; 15:53:03 >

• Eminim bahsedilmiştir ama sormadan edemiycem :D

burada merceğin yanındaki şey merceği korumak için açılıp kapanan bir kapakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

Eminim bahsedilmiştir ama sormadan edemiycem :D

burada merceğin yanındaki şey merceği korumak için açılıp kapanan bir kapakmı?

Objektif kapağı

• quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

quote:

Öyle.

kvk garntilisi 1400 olcak bu telin yada beklenenin altında 1100 falan gibi. garanti olayı evet bi sorun oldumu ucret verip yaptırıyosun kvkda genpada falan. yuksek fiyat farkı olunca kvk ile arasındaki fiyat farkı kapanıyo tabi cok yuksek bi fark olursa(ornek n958 gb ile kvk garantili n95 8gb) 2yıl icinde nekdar bozulabilirki. yazılımsal sorunları ztn kendin hallediyosun donanımsalda cıkarsa aldıgın gunden itibaren belli eder kendini ondan sonra kullanıma baglı %50 etkende sans of of

PHI haklı +1000

revolver@ in dedigi gibi bendeki n95 te 750 ye gitti kvk full kutu 3aylıktı 750-800 arası

ya bende kararsız kaldım N95 pek ala benim işmi görüyo geniş ekranda gesmek zevkli şimdi 2.6dan 2.4e düşünce wi-fi ile gesmek ne bilim pek zevk vermes gibime gelio.N95in fotosundan da memnunum ama N82nin foto ve müziği beni etkilio

• Herşey çok güzel şarj da yükseldi 2 güne ama şu ön kısmın parlak metal olması beni deli ediyo çok güzel görüntüsü var ama parmak izi kalmıyomu tik oldu artık sürekli siliyorum en sonunda kılıf aldımda kurtuldum silmekten görmeyince teli kılıftan dolayı silesim gelmiyo
  • abi beni N95te deli eden şey zaten şarj 1 gün gidio.seyahata geziye çıksam fuara gitsem direkt bitio
    geçenlerde ticari araç fuarına gittim full foto video falan 10 saat gitti
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.