Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef ızmıtteyım ıstanbul ıcın sordum yınede saol
  • istanbuldaysan da TURİ sana yardımcı olur aslında benimde 1 gösükmem lazım TURİ'ye
  • hayırdıe reis sendemı alıcan yoksa :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: necapogas

hayırdıe reis sendemı alıcan yoksa :d

hiiiiç ya ben kardeşimi ösledim 1 ziyaret edim diyorum maksat o yani N82ymiş ses deliymiş foto süpermiş bunlar bahane abi...
  • tabı abı maksat kardeslık
  • ben kactım cumleten ıyı geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

web'de v20de hiç 1 sorun yok.ben DH'a çoğu kez N95ten giriyorum.mesela bu mesajımıda 95ten yazıyorum.sayfa gayet rahat açılıyo.revolverin resmini falanda indirdim baktım sorun yok.hatta galeri falan açtım web açıkken hiç hafıza sorunu vermedi.ama tabi ram'in sayfa işlemesinde hızını artıracağı kesin.
    reis muzik dinleyip dhyi acsana

Şuan dediğini yapmış 1 biçimde post atıyorum.

valla dene kardesim oluyo bazn biliyorum v20 ile kactane telde denedim atıyo webten uyuz oluyorum bu olaya n82 hersey acık kalsın sorun yok ram farkı bariz ortada

quote:

istanbuldaysan da TURİ sana yardımcı olur aslında benimde 1 gösükmem lazım TURİ'ye

bulusalım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 17 Aralık 2007; 2:22:34 >

• Arkadaşlar tüm forum sayflarını okudum.
    Şimdi cihazı kullanlara yeni tecrübeleri ile bir kaç sorum var (kullanmayanlarda yorum yapabilir)

Soru 1
    Benim N70'im benim kullanımımda bana 2 gün pili gidiyordu (yetiyorduda) bu kaç gün gider? Yada gidiyor sizde? N95 gibi hemen bitiyormu?
    Soru 2
    Yes ve No tuşlarının en sağ ve en solda olması tıpkı 6600 da olduğu gibi yes no yaparken telin kenarına bastırdığınızdan düşürücekmiş hissi yapıyormu?

Cevaplarsanız sevinirim saygılar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: necapogas

hayırdıe reis sendemı alıcan yoksa :d

hiiiiç ya ben kardeşimi ösledim 1 ziyaret edim diyorum maksat o yani N82ymiş ses deliymiş foto süpermiş bunlar bahane abi...

Tabi tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Arkadaşlar tüm forum sayflarını okudum.
    Şimdi cihazı kullanlara yeni tecrübeleri ile bir kaç sorum var (kullanmayanlarda yorum yapabilir)

Soru 1
    Benim N70'im benim kullanımımda bana 2 gün pili gidiyordu (yetiyorduda) bu kaç gün gider? Yada gidiyor sizde? N95 gibi hemen bitiyormu?
    Soru 2
    Yes ve No tuşlarının en sağ ve en solda olması tıpkı 6600 da olduğu gibi yes no yaparken telin kenarına bastırdığınızdan düşürücekmiş hissi yapıyormu?

Cevaplarsanız sevinirim saygılar.

1- Revolver'in incelemesine göre 2 gün bu da gidecek gibi.

2-Sanmıyorum. 6600'da tuşlar küçüktü. Bunda büyük.

• quote:

ama,ama,ama dokunmatikler yaa...

boşverin elinizde n95 varsa bunu bekleyin

General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900/ Satellite
    Announced 2007, November
    Status Coming Soon
    Size Dimensions 110 x 49 x 15 mm, 80 cc
    Weight 102 g
    Display Type TFT, 24M Colors
    Size 480 x 640 Pixels, 2.6 Inches(With Totally Scratchproof Crystallized Shield)
    - Downloadable themes- Light sensor
    Ringtones Type Polyphonic (96 Channels), Monophonic, True Tones, MP3
    Customization Download
    Vibration Yes
    Number 4 Super 3D Stereo Surround Sound Speakers
    Memory Phonebook Practically Unlimited Entries & Fields, Photocall
    Call records Detailed, Unlimited Days
    Card slot No, 40 GB Hard Disk Drive (Ultra Speed)
    - 300 MB internal memory- ARM 26 900 MHz Processor- 512 MB NAND Memory- 256 MB SDRAM Memory~ 256 MB Free Executable RAM Memory
    Data GPRS Class 38, 145 kbps
    HSCSD Yes
    EDGE Class 38, 412 kbps; DTM Class 19, 310 kbps
    3G HSDPA
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP (With Additional Keyboard,Monitor & Printer Attachment Port)
    Infrared port Yes
    USB Yes, v2.0 microUSB
    Features OS Symbian OS 9.4, S60 rel. 5.1
    Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
    Games Downloadable
    Colors Silver, Black
    Camera 8 MP, 4592 x 3944 pixels, Carl Zeiss Optics, Autofocus, 3X Optical & 20X Digital Zoom, Video (Super VGA 800x600 pixels @ 240fps), Double Xenon flash; secondary 2 MP Videocall Camera with Autofocus (Can Be Used As Webcam)
    - Built-in GPS receiver- A-GPS function- Motion Sensor (with UI Auto-rotate)- Installed Maps Application Covering Over 100 Countries- Java MIDP 2.0- MP4/MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA Music Player(With Playback Speed Control, Pitch Control and 10 Band Stereo Equalizer)- Video player(With Playback Speed Control)- 3.5 mm Audio Output Jack- DVB-H TV Broadcast Receiver(With Unlimited Recorder)- TV out- Stereo AM/FM Radio with RDS(With Unlimited Recording)- Organizer(With 100 Countries Clock)- Office Document Viewer & Editor- Photo/ Video Editor- - PIM Including Calendar, To-Do List & Printing- T9- Push to talk - Voice Dial/ Memo- Built-in Handsfree
    Battery Standard Battery, Li-Ion 2100 mAh (BP-9MT)
    Stand-by Upto 625 h
    Talk time Upto 10 Hours

bu gerçek değil ama ilerde olabilir.n95 iniz varsa bekleyin derim bu özellikler olmasa da dokunmatikler gelecek 2008 de

• @Ayazz77
    bunu beklereken ömür geçmesin
    süper bişeye benziyoo ama
    çıkması baya zaman alır
  • slm arkadaslar telimi degistirecem ama bi turlu karar veremedim bi de size danışayım dedim
    ben n82,n95 8 gb ve SE w960i arasında kaldım
    n95 8gb yi optik koruyucu olmadıgı icin brz cekiniyorum ama tipi de baya hosuma gidiyo n82 icin forumdaki arkadaslar super incelemeler yapmıslar incelemeleriniz dogrultusunda n82 baya basarılı gibi duruyor SE 960i de dokunmatik olayı hosuma gitmedi cunku 1 seneyi askın bi suredir samsung e900 kullanıyorum ve hala ısınamadım sizin dusunceleriniz ne yonde olabilir acaba simdiden tsk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

quote:

ama,ama,ama dokunmatikler yaa...

boşverin elinizde n95 varsa bunu bekleyin

General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900/ Satellite
    Announced 2007, November
    Status Coming Soon
    Size Dimensions 110 x 49 x 15 mm, 80 cc
    Weight 102 g
    Display Type TFT, 24M Colors
    Size 480 x 640 Pixels, 2.6 Inches(With Totally Scratchproof Crystallized Shield)
    - Downloadable themes- Light sensor
    Ringtones Type Polyphonic (96 Channels), Monophonic, True Tones, MP3
    Customization Download
    Vibration Yes
    Number 4 Super 3D Stereo Surround Sound Speakers
    Memory Phonebook Practically Unlimited Entries & Fields, Photocall
    Call records Detailed, Unlimited Days
    Card slot No, 40 GB Hard Disk Drive (Ultra Speed)
    - 300 MB internal memory- ARM 26 900 MHz Processor- 512 MB NAND Memory- 256 MB SDRAM Memory~ 256 MB Free Executable RAM Memory
    Data GPRS Class 38, 145 kbps
    HSCSD Yes
    EDGE Class 38, 412 kbps; DTM Class 19, 310 kbps
    3G HSDPA
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP (With Additional Keyboard,Monitor & Printer Attachment Port)
    Infrared port Yes
    USB Yes, v2.0 microUSB
    Features OS Symbian OS 9.4, S60 rel. 5.1
    Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
    Games Downloadable
    Colors Silver, Black
    Camera 8 MP, 4592 x 3944 pixels, Carl Zeiss Optics, Autofocus, 3X Optical & 20X Digital Zoom, Video (Super VGA 800x600 pixels @ 240fps), Double Xenon flash; secondary 2 MP Videocall Camera with Autofocus (Can Be Used As Webcam)
    - Built-in GPS receiver- A-GPS function- Motion Sensor (with UI Auto-rotate)- Installed Maps Application Covering Over 100 Countries- Java MIDP 2.0- MP4/MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA Music Player(With Playback Speed Control, Pitch Control and 10 Band Stereo Equalizer)- Video player(With Playback Speed Control)- 3.5 mm Audio Output Jack- DVB-H TV Broadcast Receiver(With Unlimited Recorder)- TV out- Stereo AM/FM Radio with RDS(With Unlimited Recording)- Organizer(With 100 Countries Clock)- Office Document Viewer & Editor- Photo/ Video Editor- - PIM Including Calendar, To-Do List & Printing- T9- Push to talk - Voice Dial/ Memo- Built-in Handsfree
    Battery Standard Battery, Li-Ion 2100 mAh (BP-9MT)
    Stand-by Upto 625 h
    Talk time Upto 10 Hours

bu gerçek değil ama ilerde olabilir.n95 iniz varsa bekleyin derim bu özellikler olmasa da dokunmatikler gelecek 2008 de

güsel düsenlemişsin ahh işte hayalim bu...

ayrıca 24M renk ne lem

•  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Buyrun bakalım. Tarih yazılı olanlar dijital

• Vay be N82 ye bak hele...
  • guzel iş cıkarmıs n82 tabi cekendede iş var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Vay be N82 ye bak hele...

cidden baya 1 başarılı azım ayrık kaldı diyebilirim
  • Revolver hocam. Sağolasın resim karşılaştırman için

Şimdi bi ricam olacak senden. Eğer mümkünse karşılaştırmalı resimlerin bazılarının orjinal hallerini de verebilir misin. Mesela nescafe ve mutfak olanı.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.