Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tema Paketi-18: Coffee, Opda, Water, Summer, Zeerac

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-18-coffee-opda-summer-water-zeerac-t1770.html

Hepsi tavsiye edilir.

Tema Paketi-19: Fifa World Cup 2010, Autumn, PicType,

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-19-fifa-world-cup-2010-autumn-pictype-lovely-girl-my-color-ball-t1771.html

Hepsi tavsiye edilir.

• Selamlar, bu telefonda Garmin i çok sık kullanıyorum, kara üzerindeki navigasyonu çok iyi.Benim bir de ufak bir teknem var, egede balığa çıkıyorum, acaba telefondan gps ile denizdeyken bulunduğum yeri ve derinliği veren, telefonda çalışan bir harita, program vs biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yivyiv

Selamlar, bu telefonda Garmin i çok sık kullanıyorum, kara üzerindeki navigasyonu çok iyi.Benim bir de ufak bir teknem var, egede balığa çıkıyorum, acaba telefondan gps ile denizdeyken bulunduğum yeri ve derinliği veren, telefonda çalışan bir harita, program vs biliyor musunuz?

Tam da grolof'un uzmanlık alanı, forumdan onu bulup ona somalısınız
  • Yanlış hatırlamıyorsam bu başlığın daha önceki sayfalarından birinde bu soru sorulmuştu ama çözüm bulundu mu bulunmadı mı orasını hatırlamıyorum.
  • Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/nokia-bp-6mt-batarya-n81-n81-8gb-e51-n82-_02.023.1224.0014.htm

Arkadaşlar bu pili alan oldu mu.. orjinalmi..ömrü nasıl?
  • Hocam obataryanın orjinal olduğunu sanmıyorum aynı ambalajında piyasada satılan sıradan batarya fiatı 10 TL civarı...

quote:

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

quote:

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/nokia-bp-6mt-batarya-n81-n81-8gb-e51-n82-_02.023.1224.0014.htm

Arkadaşlar bu pili alan oldu mu.. orjinalmi..ömrü nasıl?

• Sahte batarya satmazlar diye düşündüm ama
  • arkadaşlar telime 4 gb kart taktım kendi içindeki bütün dosyaları bu yeni 4 gb ye yükleyerek, bu kart ve diğerinde tel acılıyorken YÜKLENİYOR çıkıyor bir süre yükledikden sonra hafıza kartından yüklenemiyor uygulama yoneticinden yüklemeye calısın felan filan diyor, onceki kart da bunu yaptım bir program sadece YÜKLENMEDİ yazıyordu, onu sildim, daha sonra kartları değiştim işte, son bi kaç program daha yükledikden sonra bu yeni kartı simdi gene aynısı olmaya basladı ve gidiyorum uygulama yoneticisine hepsi YÜKLENDİ yazıyor, ve baya bi kasıyor baslangıcda tel 1 2 dk sürüyor tamamen acılması. siz yeni aldıgım cihazı ve kartı yedekleyip, cihazıma son sürüm firmware yi atsam düzelir mi, baya bi ayar ve program yüklü üseniyorum, sizce napmalıyım?
  • Programları kart hafızasına yüklerseniz her açıp kapattığınızda ya da hafıza kartını her takıp çıkarttığınızda yükleniyor uyarısı alacaksınız. O yüzden uygulamaları telefon hafızasına kurmanız gerekiyor. Ben öyle yapıyorum. Bu sorunu yaşamak istemiyorsanız tek çözüm telefon hafızasına kurmak. Başka çözümü yok firmware yüklemeyle olmaz.
  • Hocam hafızakartın içindeki E:/Private/10202dce klasörünün içindekilerini silerseniz problem hallolur.

quote:

Orijinalden alıntı: aristokrat06

arkadaşlar telime 4 gb kart taktım kendi içindeki bütün dosyaları bu yeni 4 gb ye yükleyerek, bu kart ve diğerinde tel acılıyorken YÜKLENİYOR çıkıyor bir süre yükledikden sonra hafıza kartından yüklenemiyor uygulama yoneticinden yüklemeye calısın felan filan diyor, onceki kart da bunu yaptım bir program sadece YÜKLENMEDİ yazıyordu, onu sildim, daha sonra kartları değiştim işte, son bi kaç program daha yükledikden sonra bu yeni kartı simdi gene aynısı olmaya basladı ve gidiyorum uygulama yoneticisine hepsi YÜKLENDİ yazıyor, ve baya bi kasıyor baslangıcda tel 1 2 dk sürüyor tamamen acılması. siz yeni aldıgım cihazı ve kartı yedekleyip, cihazıma son sürüm firmware yi atsam düzelir mi, baya bi ayar ve program yüklü üseniyorum, sizce napmalıyım?

• Check - FP1, FP2, Eseries

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/s60v3-check-by-shmily-fp1-fp2-eseries-t1778.html

Tema Paketi-20: Abstract Blue, Flowers, Lady Bug, Reef Remix ve Dark Meditation

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-20-abstract-blue-flowers-lady-bug-reef-remix-ve-dark-meditation-t1779.html

5 adet tema içerir. Kesinlikle hepsi tavsiye edilir.

Tema Paketi-21: April, Green Hope, Greenes, Lonely, Grunge, Moon

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-21-april-green-hope-greenes-lonely-grunge-moon-t1780.html

6 adet tema içerir. Özellikle Lonely tavsiye edilir.

S60v3/v5 Facebook Grubu

Gruba katılıp paylaşımlara daha hızlı ulaşabilirsiniz:

Bağlantı:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=199665144487

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Haziran 2010; 11:27:08 >

• Hemen katıldım gruba Hocam teklonojinin her nimetinden faydalanıyorsun valla.
  • Arkadaşlar, bilindiği üzere N82 telefonumun AF'sinde problem vardı. Yaklaşık iki aydır üç tane servis gezdi ve sorun çözümlenemedi.
    Bugün İSTANBUL GENPA'yı aradım(telefonum oradaydı). İSTANBUL GENPA'yı aradığımda oradaki bayan "Telefonunuzun sıfırı gelecektir" dedi. Yani AF probleminden dolayı sıfır telefon verecekler ! Ben de para iadesinin mümkün olup olmadığını sordum, oradaki bayan "Telefonunuz garanti dahilinde değişecektir, para iadesi mümkün değildir, şu an telefon üretici firmadan bekleniyor" dedi.

Yahu, AF ışığından telefon mu değiştirilirmiş...

Sizce bu durumda para iadesi alabilir miyim ?

• Para iadesi almak çok zordur kolay bir iş değildir ancak tüketici mahkemesine açacağınız dava ile olur o da mahkeme sizi haklı bulursa tabi. Bu arada cihazın sıfırı var mı ki böyle birşey söylüyorlar. Şaka mı bu? Bu cihazın sıfırı yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Para iadesi almak çok zordur kolay bir iş değildir ancak tüketici mahkemesine açacağınız dava ile olur o da mahkeme sizi haklı bulursa tabi. Bu arada cihazın sıfırı var mı ki böyle birşey söylüyorlar. Şaka mı bu? Bu cihazın sıfırı yok artık.

Ben de bu sıfır telefon olayına takıldım zaten.
    Telefondaki bayana "Ee, bu telefonun sıfırı üretilmiyor ki ?" dedim, o da bana "Üretici firmadan bekliyoruz" dedi.
    Birazdan BANDIRMA-NOKIA Bayii'ne gidip, durumu öğreneceğim ve para iadesi konusunu konuşacağım.

İstemiyorum N82 falan, en azından faturadaki bedeli tahsil edip, onun yerine daha üst birşeyler düşünüyorum. Zaten şu son olayda iyice soğudum telefondan.

Gelişmeleri bildireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Para iadesi almak çok zordur kolay bir iş değildir ancak tüketici mahkemesine açacağınız dava ile olur o da mahkeme sizi haklı bulursa tabi. Bu arada cihazın sıfırı var mı ki böyle birşey söylüyorlar. Şaka mı bu? Bu cihazın sıfırı yok artık.

Telefondaki bayana "Ee, bu telefonun sıfırı üretilmiyor ki ?" dedim, o da bana "Üretici firmadan bekliyoruz" dedi.

Sen de deseydin keşke "Daha çok beklersiniz!"

• arkadaşlar ben eskiden msn programı kullanıyordum wifi ile. o program servise verince silindi. şimdi 2 tane program indirdm bitanesi reisin sitesinden. ama 2 programda çalışmadı. nedeni ne olabilir sizce? ...
  • Çalışmadı derken program mı açılmadı yoksa MSN'e mi bağlanmadı?
  • programlar hiç açılmıyor hoca...
  • 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.