Şimdi Ara

[ Nokia N82: Sık Sorulan Sorular ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
7.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamda Telefonun Soyulma Sorunu Var..Öbür Ay Forumdan 2. El N82 Almayı Düşünüyorum Fakat Bazı Resimlerde Soyulduğunu Görüyorum..Kapak Bulmakta Zormuş Ve İstanbulda Olmamak Daha Kötü Olacaktır..Telefonun Dış Kapağı Soyuluyor Mu N82 Sahipleri ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Kafamda Telefonun Soyulma Sorunu Var..Öbür Ay Forumdan 2. El N82 Almayı Düşünüyorum Fakat Bazı Resimlerde Soyulduğunu Görüyorum..Kapak Bulmakta Zormuş Ve İstanbulda Olmamak Daha Kötü Olacaktır..Telefonun Dış Kapağı Soyuluyor Mu N82 Sahipleri ?

Her türlü plastik malzeme üzerindeki kaplama zaman içerisinde aşınacak ve soyulacaktır, bu ister N82'nin dış kapağı olsun ister oyuncak bir araba olsun böyledir. Aşınma ve soyulma süresini sizin kullanım alışkanlıklarınız ve cildinizin asit dengesi belirler, cevabını bizlerin verebileceği bir soru değil bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Kafamda Telefonun Soyulma Sorunu Var..Öbür Ay Forumdan 2. El N82 Almayı Düşünüyorum Fakat Bazı Resimlerde Soyulduğunu Görüyorum..Kapak Bulmakta Zormuş Ve İstanbulda Olmamak Daha Kötü Olacaktır..Telefonun Dış Kapağı Soyuluyor Mu N82 Sahipleri ?

Her türlü plastik malzeme üzerindeki kaplama zaman içerisinde aşınacak ve soyulacaktır, bu ister N82'nin dış kapağı olsun ister oyuncak bir araba olsun böyledir. Aşınma ve soyulma süresini sizin kullanım alışkanlıklarınız ve cildinizin asit dengesi belirler, cevabını bizlerin verebileceği bir soru değil bu.

Teşekkürler..Peki Bir Sorum Daha olacak Size Zahmet Veriyorum Kusura bakmayın Ama N82'e 400-450 YTL Verince Öğrenmem Gerekiyor..

Bu Hackleme Olayı Hakkında Bazı Şeyler Duydum..Hackleme Olayı Tam Olarak Kısaca Nedir Ve Hackledikten Sonra İMEİ Numarası Hakkında Bişeyler Oluyormuş , İmei Numarasını Başkaları Felan Görüyormuş..Birde Telefon Uptade Ettikten Sonra Bzoulmalar Yavaşlamalar Oluyormuş Nedendir Bunlar Ve Sonradan Halledilebilir mi ? Şimdiden TeşekkürLer..

• quote:

Teşekkürler..Peki Bir Sorum Daha olacak Size Zahmet Veriyorum Kusura bakmayın Ama N82'e 400-450 YTL Verince Öğrenmem Gerekiyor..

Bu Hackleme Olayı Hakkında Bazı Şeyler Duydum..Hackleme Olayı Tam Olarak Kısaca Nedir Ve Hackledikten Sonra İMEİ Numarası Hakkında Bişeyler Oluyormuş , İmei Numarasını Başkaları Felan Görüyormuş..Birde Telefon Uptade Ettikten Sonra Bzoulmalar Yavaşlamalar Oluyormuş Nedendir Bunlar Ve Sonradan Halledilebilir mi ? Şimdiden TeşekkürLer..
    quote:

Bu başlık sorunlarınıza yardım isteme başlığı değil, genel sorunlar hakkında açıklamalar yapılan bir başlıktır. Bunun gibi özel sorunlarınızıhttp://forum.donanimhaber.com/m_16409944/tm.htm adresindeki Nokia N82 Ana Konusunda sormanız yerinde olacaktır.

Ayrıca forumdahttp://forum.donanimhaber.com/m_29692807/tm.htm adresinde Önemli Nokia Konuları, Anlatımları, Rehberleri ve Bölüm Konu İndeksi mevcut. Oradan Symbian, Sertifika ve Hack hakkında merak ettiklerinize cevap bulabileceğiniz bir başlığın adresini bulabilirsiniz.

• Yaklaşık bir haftadır N82 kullanıcısıyım. Telefonum hackli ve v.31. Bazı arkadaşlar evimin içinde bile olsa 10-15 saniyede uyduya bağlanıyorum demiş. Ben maalesef açık alanda olsam bile direk Garmin e girince hiç bağlanamıyor. Araçlar-->Bağlantı-->GPS Verisi-->Gezinme diyip ordanda Seçenek-->Uydu Durumu deyince 4-5 dk kadar bekleyince yavaş yavaş uydu çubukları doluyor. Ancak bu işlemden sonra Garmin i açınca sinyal oluyor o da 3çubuk dolu gözüküyor.
    Gözüme takılan bir de şu var operatör sinyal seviyesinin orda üst üste duran biri sağa biri sola bakan iki ok çıkıyor bu işlemi yapınca. sanırım bu gps in çalıştığını gösteriyor. ama bu işaret pek durmuyor gözüküyor kayboluyor. ortasında eşit değildir işareti gibi bir işaret çıkıyor. ama genelde gözükmüyor.
    Sorun ne olabilir. bir ayarı mı tam yapamıyorum. ya da gps i mi tam etkinleştiremiyorum?

• quote:

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

Yaklaşık bir haftadır N82 kullanıcısıyım. Telefonum hackli ve v.31. Bazı arkadaşlar evimin içinde bile olsa 10-15 saniyede uyduya bağlanıyorum demiş. Ben maalesef açık alanda olsam bile direk Garmin e girince hiç bağlanamıyor. Araçlar-->Bağlantı-->GPS Verisi-->Gezinme diyip ordanda Seçenek-->Uydu Durumu deyince 4-5 dk kadar bekleyince yavaş yavaş uydu çubukları doluyor. Ancak bu işlemden sonra Garmin i açınca sinyal oluyor o da 3çubuk dolu gözüküyor.
    quote:

Bu başlık sorunlarınıza yardım isteme başlığı değil, genel sorunlar hakkında açıklamalar yapılan bir başlıktır. Bunun gibi özel sorunlarınızıhttp://forum.donanimhaber.com/m_16409944/tm.htm adresindeki Nokia N82 Ana Konusunda sormanız yerinde olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

Gözüme takılan bir de şu var operatör sinyal seviyesinin orda üst üste duran biri sağa biri sola bakan iki ok çıkıyor bu işlemi yapınca. sanırım bu gps in çalıştığını gösteriyor. ama bu işaret pek durmuyor gözüküyor kayboluyor. ortasında eşit değildir işareti gibi bir işaret çıkıyor. ama genelde gözükmüyor.
    Sorun ne olabilir. bir ayarı mı tam yapamıyorum. ya da gps i mi tam etkinleştiremiyorum?
    Gördüğünüz simge, şebeke veri erişimi simgesidir ve yukarıda şu şekilde bir açıklama yaptım:
    quote:

S: GPS'e her eriştiğimde cihaz internete giriyor ve kontörlerim gidiyor, bunu nasıl engelleriz?
    C: Cihazınız GPS'e bağlanma süresini kısaltmak için A-GPS metodları kullandığı sırada bu olur. Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Konumlama > Konumlama Yöntemleri yolu ile erişebileceğiniz menüde yalnızca Tümleşik GPS seçili olursa kontörünüz gitmez. Konu ile ilgili detaylı bilgiyihttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=28596756 adresinde okuyabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    tasliman: "nam-ı diğer" olacak o
    .......

Reis'im : O da tasliman değil "talisman" olacak.

Saygılarımla.

talisman olduğunu biliyordum ama hızlı yazarken hata olmuş.

özür dilerim talisman

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

tasliman: "nam-ı diğer" olacak o
    .......

Reis'im : O da tasliman değil "talisman" olacak.

Saygılarımla.

talisman olduğunu biliyordum ama hızlı yazarken hata olmuş.

özür dilerim talisman

Reis'im öyle şeymi olur özürlük bir durum olduğunu düşünmüyorum hatalar insanlar içindir. Rica ederim.

Saygılarımla

• N82 kullanıcıları olarak, forum içinde yaptığı çalışmalardan dolayı Reis ve GeceBekcisi kardeşlerimizle gurur duyuyoruz..

• GeceBekcisi hocam,N82 ile çekilen videoların TV OUT ile TV'ye aktarııldığı haldeki kalitesi nasıl?
  • Televizyon ekranının düşük çözünürlüğü sayesinde duyusal olarak bilgisayar ekranındakinden daha iyi bir görüntü elde ediyorsunuz.
  • quote:

Televizyon ekranının düşük çözünürlüğü sayesinde duyusal olarak bilgisayar ekranındakinden daha iyi bir görüntü elde ediyorsunuz.

Yok hocam,onu biliyorum da N82'nin çektiği videoların TV OUT kalitesi nasıl?
    Yanlış hatırlamıyorsam Nokia,640x480 30FPS'ye DVD kalitesi diyordu.
  • Arkadaşlar, bende dün aranıza katılmış bulunmaktayım..
    Öncelikle size nacizane iki sorum olacaktı..

1-Acaba Opera Mini'yi nereden indirebilirim ? İndirebileceğim bir link verirseniz çok memnun olacağım.
    2-Opera haricinde(Firefox) başka tarayıcılar da kurabilir miyiz ?

Teşekkür ederim.
  • opera miniyi yükledim..tşkler..

ayrıca arkadaşlar özellikle sertifikasız teller için önerebileceğiniz program arşivi varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Arkadaşlar, bende dün aranıza katılmış bulunmaktayım..

1-Acaba Opera Mini'yi nereden indirebilirim ? İndirebileceğim bir link verirseniz çok memnun olacağım.

Teşekkür ederim.

Cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

1. PC'den veya N82'den mini.opera.com adresine girip indirebilirsiniz.
    2. Firefox yükleyemezsiniz çünkü cep telefonu için bir sürümü şu an mevcut değil ancak Skyfire, Opera Mobile ve Ozone şu an için diğer alternatifleriniz.

quote:

Orjinalden alıntı: raskolnikov77

opera miniyi yükledim..tşkler..

ayrıca arkadaşlar özellikle sertifikasız teller için önerebileceğiniz program arşivi varmıdır?

İmzamda kısayolu bulunan Önemli Nokia Konuları, Anlatımları, Rehberleri ve Bölüm Konu İndeksi konusuna sanırım daha sık göz atmalısınız, çünkü aylar öncesinde şu bilgiyi vermiştim:

quote:

Ücretsiz Yüzlerce Uygulama ve Oyun Kataloğu (İngilizce)
    http://www.symbian-freak.com/downloads/download.htm

• Teşekkürler.. kaçıncı synmbian edition n82deki?

Bir de bir program yükledim ama sertifika süresi dolmuş dedi? Ne yapabilirim..

Tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 29 Haziran 2009; 2:05:09 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Arkadaşlar, bende dün aranıza katılmış bulunmaktayım..

Teşekkür ederim.

Cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

1. PC'den veya N82'den mini.opera.com adresine girip indirebilirsiniz.
    2. Firefox yükleyemezsiniz çünkü cep telefonu için bir sürümü şu an mevcut değil ancak Skyfire, Opera Mobile ve Ozone şu an için diğer alternatifleriniz.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Verdiğiniz linkten Opera'yı indirip kurdum. Gerçekten büyük kolaylıkmış..

Teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: raskolnikov77

Teşekkürler.. kaçıncı synmbian edition n82deki?

Bir de bir program yükledim ama sertifika süresi dolmuş dedi? Ne yapabilirim..

Tşkler..

N82, Symbian OS v9.2 işletim sistemi üzerinde S60 3rd Edition, Feature Pack 1 arayüzünü çalıştırmaktadır.
    Ayrıca bahsettiğiniz programı yeniden kurmayı denemeden önce cihazın tarihini geri alırsanız süre sorununu aşarsınız.
  • Sağolasın işe yaradı..
  • Nokia N82 10 gün önce aldım ve aldıktan sonra 1-2 gün wirelessden evde internete bağlandım
    fakat daha sonra hiçbirşey yapmadığım halde bağlanamıyorum
    evdeki kablosuz şifreli ağımı ( wpa ) cep telefonum görüyor,
    şifresini giriyorum,kabul ediyor ,

tam sörfe başlayacam.....

hata....

kablosuz ağ bulunamadı / ağ cevap vermiyor uyarısı alıyorum...

oysa lap top ile tıkır tıkır giriyorummmm

derdime bi çareeee...

ayrıca şifreyi kaldırıp denedim ...

aynı hatayı aldım....

çaresi varmı????

lütfen yardım edin!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.