Şimdi Ara

[ Nokia N82: Sık Sorulan Sorular ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
7.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beşiktaşlı emre

Nokia N82 10 gün önce aldım ve aldıktan sonra 1-2 gün wirelessden evde internete bağlandım
    fakat daha sonra hiçbirşey yapmadığım halde bağlanamıyorum
    evdeki kablosuz şifreli ağımı ( wpa ) cep telefonum görüyor,
    şifresini giriyorum,kabul ediyor ,

tam sörfe başlayacam.....

hata....

kablosuz ağ bulunamadı / ağ cevap vermiyor uyarısı alıyorum...

oysa lap top ile tıkır tıkır giriyorummmm

derdime bi çareeee...

ayrıca şifreyi kaldırıp denedim ...

aynı hatayı aldım....

çaresi varmı????

lütfen yardım edin!!!!!!

Eğer Opera ile girmeye çalışıyorsanız, bazen böyle hatalar veriyor. Bende de vermişti ve hâlen daha bu hatayı veriyor.. Kapatıp tekrar açınca düzeliyor.

Bence bir de telefonun kendi taracıyısı ile girmeyi deneyin. Yine aynı sorunla karşılaşırsanız, büyük ihtimal telefonda bir sorun var.

• Arkadaşa yardımcı olduk. Şimdi de benim size bir sorum var.

Bugün telefondan radyoyu açtım. Kulaklıkla dinlemeyeceğim için hoparlörü açtım.
    Sesi de sonuna kadar açtım. Fakat çıkan ses hiç ama hiç tatmin edici değildi. Belki radyo kanalındandır dedim, kanalı değiştirdim ama yine aynı..
    Ardından mekan değiştirdim, radyoyu tekrar açtım. Yine ses tatmin edici değildi.
    Bundan önce N70 kullanıyordum. Gerek radyo dinlerken, gerek şarkı dinlerken çıkardığı sesten çok memnundum.

Sorularım:
    1- Bu sesin tatmin etmemesi sorunu sizlerde de var mı acaba ?
    2- Ses yükseltici programlar kullansam, faydası olur mu, ve ya telefona zararı olur mu ?

Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • Maalesef radyo uygulamasının ses çıkışı, (çıkışı normalde de bir çok insana yetersiz gelen) müzik çalara göre daha düşük ve ekolayzer ayarlarının etkinleştirilememesi de son darbe oluyor.

Ses yükseltici programların da, -varsa öyle dosyalar*- ses çıkış seviyesini düzenleyen sistem dosyalarını kurcalamadıkları sürece, bu konuda bir etkisi olmayacaktır.

* Açıkcası hem müzik çalar hem de radyonun ses çıkışından memnun olmadığım için, her iki uygulamanın da eriştiği hemen hemen tüm sistem dosyalarını satır satır kurcaladım ama Nokia haklı olarak dosyalara açıklayıcı ibareler koymadığı için bunu düzenleyen ayarlar bir dosyada mevcutsa bile ben bulamadım, bu yüzden limitler donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bilemiyorum.
  • Sesin yükseltilememesi kötü oldu..
    Telefonun her şeyi dört dörtlük fakat bu ses sorunu beni telefonumdan soğutmaya fazlasıyla yetti..

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • Ben düşük ses seviyesi sorununu aşmak için telefonu aldığımdan beri Creative EP-630 kulaklık kullanıyorum ve 4 köşe durumundayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Ben düşük ses seviyesi sorununu aşmak için telefonu aldığımdan beri Creative EP-630 kulaklık kullanıyorum ve 4 köşe durumundayım

Bahsettiğiniz kulaklığın fiyatı biraz uçuk gibi.. Şahsen bir kulaklığa o fiyatı vermem.
    Şimdilik mecburen düşük sesle müzik dinleyeceğiz..
  • http://www.teknofiyat.com/?search=EP630 buraya göre 55 YTL den başlıyor, ki inanın normal bir kulaklıktan aldığınızdan bir kaç kat daha fazla zevk alıyorsunuz ve verdiğiniz paraya değiyor; ama tabi bütçeniz kaldırmıyorsa diyebileceğim birşey yok.
  • quote:

http://www.teknofiyat.com/?search=EP630 buraya göre 55 YTL den başlıyor, ki inanın normal bir kulaklıktan aldığınızdan bir kaç kat daha fazla zevk alıyorsunuz ve verdiğiniz paraya değiyor; ama tabi bütçeniz kaldırmıyorsa diyebileceğim birşey yok.

HB'dan baktım. 70 küsür fiyatı vardı. O da bir kulaklık için fazla geldi..

Eğer fiyatı 55 lira ise, ve sizde memnunsanız en kısa sürede, kulaklığı temin ediyorum.. Yoksa Nokia'nın verdiği kulaklıkla müzik dinlenmeyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 5 Temmuz 2009; 2:04:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

http://www.teknofiyat.com/?search=EP630 buraya göre 55 YTL den başlıyor, ki inanın normal bir kulaklıktan aldığınızdan bir kaç kat daha fazla zevk alıyorsunuz ve verdiğiniz paraya değiyor; ama tabi bütçeniz kaldırmıyorsa diyebileceğim birşey yok.

HB'dan baktım. 70 küsür fiyatı vardı. O da bir kulaklık için fazla geldi..

Eğer fiyatı 55 lira ise, ve sizde memnunsanız en kısa sürede, kulaklığı temin ediyorum.. Yoksa Nokia'nın verdiği kulaklıkla müzik dinlenmeyecek..

ben 3 ay önce e-bay dan 7 dolara ep 630 getirttim (kargo bedava ). Sizde e-bay da creative ep630 diye aratıp bir tane alın bence...
    iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 27 Temmuz 2009; 21:35:38 >

• gecebekçisi emeklerin için çok teşekkür ederim.ben bir n82 ile n 86 karşılaştırması istiyorum .mümkünse ekleyebilirsen memnun olurum.ama senin kendi tarzında bir karşılaştırma olursa memnun olurum.
  • Rica ederim assault79 ancak aslına bakarsan karşılaştırılacak birşey yok, gece fotoğraf çekimleri ve N82'deki 3B hızlandırıcı hariç hemen hemen her konuda N86 daha üstün Yine de karşılaştırma istersen, buraya tıklamanı öneririm.
  • verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
    quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Rica ederim assault79 ancak aslına bakarsan karşılaştırılacak birşey yok, gece fotoğraf çekimleri ve N82'deki 3B hızlandırıcı hariç hemen hemen her konuda N86 daha üstün Yine de karşılaştırma istersen, buraya tıklamanı öneririm.

• Arkadaşlar n82 imi dün aldım ve eski versiyon dvd yi kurdum yazılım yükseltme yapamıyorum bunu nasıl yükselte bilirim bi yerde hata mı yapıyorum
  • şu an için telefon desteklenmiyor hatası veriyor nokia shp veya kvk ücretlimi yapıyor bu işi
  • şu kapak değiştirme sorunu olmazsa n82 süper bir telefon tek canımı sıkan konu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemchetin

Arkadaşlar n82 imi dün aldım ve eski versiyon dvd yi kurdum yazılım yükseltme yapamıyorum bunu nasıl yükselte bilirim bi yerde hata mı yapıyorum

DVD'sine hiç bulaşma nokia.com'dan en güncel PC Suite ve NSU yazılımlarını indir.

Anlatım burada:
    http://rapidshare.com/files/127695918/NSU_ile_Guencelle__351_tirme_Anlat__305_m__305_.doc

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: erdemchetin

Arkadaşlar n82 imi dün aldım ve eski versiyon dvd yi kurdum yazılım yükseltme yapamıyorum bunu nasıl yükselte bilirim bi yerde hata mı yapıyorum

DVD'sine hiç bulaşma nokia.com'dan en güncel PC Suite ve NSU yazılımlarını indir.

Anlatım burada:
    http://rapidshare.com/files/127695918/NSU_ile_Guencelle__351_tirme_Anlat__305_m__305_.doc

sağol REİS-İ EAGLES zamanında sx1im vardı ozamnda çoşku diye biarkadaş vardı herşeye yardımcı olan ALLAH sizden razı olsun

• kardeş bu telin kulaklıktaki ses kalitesi açıkçası tam bir hayal kırıklığı.acustic atılmış bir k850 ile n82 yi kıyaslarsam hiç abartmıyorum k850 10 alırsa n82 5 alır ancak.bu arada cx500 kulaklık ile test ettim.maalesef bu teli almak isteyenler müzik performansı beklemesin.
  • Zaten dünya acousticdriver camdriver otdriver bokdriver atılmış herşeyi modifiye edilmiş cihazlarla dolu o yüzden haklısın karşılaştırma yaparken hep modifiye edilmiş aletlerle karşılaştırılmalı ve modifiye edilemediği için N82 almak aptallık gibi gösterilmeli.

Hasbinallah...
  • ax;

N82'den önce ben de SonyEricsson kullanıyordum. Ve dediğin gibi Acoustic ve Camdriver gözde modifiyelerimdi. Sonra N82 almaya karar verdim ve aldım. Karşılaştırmanız hiç objektif değil. Yazdıklarınızı düşünmeden ve sadece SE fanatikliğiniz yüzünden yazdığınız belli. Ayrıca Acoustic kullandığınız için kulaklığınızı zorlamış olmanız da mümkün.

Bir de yüklediğiniz acoustic %99 Walkman serisi için olan telefonlardan modding edilmiş acousticlerdir. Nokia N82'nin müzik telefonu olmadığını bariz olarak bilmeniz gerek. Ses kalitesi gayet güzel ancak sesi yeterli gelmemiş size. Eğer ses kalitesi arıyorsanız Nokia'nın XpressMusic serisine yönelmenizi öneririm.

Son olaraksa yapılan acoustic vs.'lerin telefonu telefon olmaktan çıkarttığını ve içine ettiğini düşündüğüm için saf olarak kalmasını tercih ederim. Sonuçta telefonu Sony ve Ericsson ortaklığı yaparken en iyi haliyle getiriyor. Siz onu zorluyorsunuz sadece. Bu da doğal olarak telefonun ömrünü kısaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 17 Ağustos 2009; 23:14:35 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.