Şimdi Ara

Nokia N85-N86-N96 kıyaslaması? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

3d çipi de önemli
  • shamanmuratcan, arkadaşım gerçekten önemli bir husus bende çok merak ediyorum şuana kada 3 Nokia Nseries kulandım N70,N95,N82 aralardından N82 en hızlısıyda bu sıraya Nokia N97'de dahil olsun evet arkadalar hız testinde hnagisi daha hızlı işlemci Ram konularında cevaplarını bekliyorum hade kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

n86 alabilirsin ama kızak sorunu olabilir.

bencede
  • Mnr980, arkadaşım Nokia N86'yı inceleme forsatım oldu kısağı son derece kaliteli ve sağlam görünüyordu Nokia N95 8GB'den daha iyi olduğunu biliyorum.
  • Bence N86 al.

Ben de yılbaşından sonra fiyatı 800-900 civarına düşerse alacam.
  • Bazı arkadaşlar kızak konusunu çok hafife alıyor. Şimdi Nokia N95 8GB kulana kuzenim vardı epeyde sağlam çıktı nitekin Nokia son zamanlarda kızak konusunda daha sağla olacak şekilde uyarlama yapıyor. Eğer hor kulanacam ve stres amacıyla alıp cihazı bir yerlere furacak olursanız doğru ortada kızak diye bir şey kalmayabilir iki parça olarak cebinizde taşırsınız. Nokia N82 kulandım sağlamlık adına pek bir şey diyemem;ama çok çabuk çiziliyordu ve boya kakması da yaşanıyordu. Ben Nokia N86'yı kısa süreli bir inceleme yapma fırsatını buldum inceledim gerçekten adamlar yapmış yapacağını yine kızak ser ve gıcırdamasız tuşlar çok rahat kulanılabiliyor ekran derseniz: 2.6 inch Bunları söylerken de Nokia N82'yi kötülemiyorum en nihayetinde bende o cihazı kulandım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.