Şimdi Ara

Nokia N85-N86-N96 kıyaslaması?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar n85-n86 ve n96 bu telefonlardan hangisi daha hızlı-kaliteli ve sorunsuz.internet hızı da önemli.? üçünden birini alacagım yardımcı olursanız sevinirim..

(fotograf çekimini dikkate almıyorum)

• Ben alacak olsam N86 alırdım, N96'yı bence düşünme alan pek memnun değil N95 gibi olamadı bu cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Ben alacak olsam N86 alırdım, N96'yı bence düşünme alan pek memnun değil N95 gibi olamadı bu cihaz.
    O kadar bir fark söz konusu değil ama ben alıcak olsam N96 tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoshigaki Kisame

O kadar bir fark söz konusu değil ama ben alıcak olsam N96 tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    Size N86 öneriyorum çünkü N85'in kızak ve video sorunu var.N96'nın birçok problemi var ve çok yavaş(diğer Nokia modelerine göre).

BenceN86 alın fotoğraf çekmeyi seveceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Size N86 öneriyorum çünkü N85'in kızak ve video sorunu var.N96'nın birçok problemi var ve çok yavaş(diğer Nokia modelerine göre).

BenceN86 alın fotoğraf çekmeyi seveceksiniz

Alıntıları Göster
    ben de öyle düşünüyorum ama forumda pek n86 kullanıcısına rastlayamadım..pekala bu telefon digerlerini göre hızlı mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpixel

ben de öyle düşünüyorum ama forumda pek n86 kullanıcısına rastlayamadım..pekala bu telefon digerlerini göre hızlı mıdır?

Alıntıları Göster
    İşlemci hızı yanış hatırlamıyorsam 434MHz N78,N79,N85 gibi cihazlarla 369mhz fakat günlük kullanımda pek farketmez ama Garmin'i açma,uygulama yüklemede farkeder.

Ana konusuna bakarsanız birkaç tane kullanıcı var tabi telefon daha yaygınlaşmadığı için çok fazla kullanıcı yok.N86 Ana konusuna buradan ulaşabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_27731255/tm.htm

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

İşlemci hızı yanış hatırlamıyorsam 434MHz N78,N79,N85 gibi cihazlarla 369mhz fakat günlük kullanımda pek farketmez ama Garmin'i açma,uygulama yüklemede farkeder.

Ana konusuna bakarsanız birkaç tane kullanıcı var tabi telefon daha yaygınlaşmadığı için çok fazla kullanıcı yok.N86 Ana konusuna buradan ulaşabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_27731255/tm.htm

İyi günler.

Alıntıları Göster
    hiç düşünme kardeşim ben şahsen n86 yı alırım bunların içinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

hiç düşünme kardeşim ben şahsen n86 yı alırım bunların içinden

Alıntıları Göster
    deadpixel, arkadaşım sağlam bir konu açtın çünkü bende Nokia N96 ile Nokia N86 arasında kalmıştım. Şimdi size gelince izlenimlerim beni yanıltmasın. Nokia N85 kızak konusunda iyi değil. Nokia N96 kızak konusunda iyi;ama N86 dan daha iyi değil N96 ekran olarak büyük dahili hafıza olarak daha önde bunu belirtmek lazım fiyat olarak hemen hemen aynı fiyattalar Nokia N86'yi inceledim hoş bir cihaz çözünürlük konusunda çok iyi ekran ışıklandırmasıda iyi dahili hafıza 8 GB yeterl diye düşünüyorum tuşları rahat kamera bazında N96 dan daha iyi olduğuna söyleyebilirim biraz ağır: 150 gram olsun o kadar. Ayrıca bazı forumlarda N96'nın beyni çabuk çöküyor ya da dayanıklı olmadığı da söyleniyor. Sadece anlatıklarımla yetinme daha fazla araştır ve öle satın al. Ayrıca pek fazla Nokia N86 kulanıcısı olmayabilir çünkü cihaz yeni yeni piyasaya çıkıyor hade kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaGa21sk

deadpixel, arkadaşım sağlam bir konu açtın çünkü bende Nokia N96 ile Nokia N86 arasında kalmıştım. Şimdi size gelince izlenimlerim beni yanıltmasın. Nokia N85 kızak konusunda iyi değil. Nokia N96 kızak konusunda iyi;ama N86 dan daha iyi değil N96 ekran olarak büyük dahili hafıza olarak daha önde bunu belirtmek lazım fiyat olarak hemen hemen aynı fiyattalar Nokia N86'yi inceledim hoş bir cihaz çözünürlük konusunda çok iyi ekran ışıklandırmasıda iyi dahili hafıza 8 GB yeterl diye düşünüyorum tuşları rahat kamera bazında N96 dan daha iyi olduğuna söyleyebilirim biraz ağır: 150 gram olsun o kadar. Ayrıca bazı forumlarda N96'nın beyni çabuk çöküyor ya da dayanıklı olmadığı da söyleniyor. Sadece anlatıklarımla yetinme daha fazla araştır ve öle satın al. Ayrıca pek fazla Nokia N86 kulanıcısı olmayabilir çünkü cihaz yeni yeni piyasaya çıkıyor hade kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    1 ay önce ayni soruyu bende sordum cogu arkadas n86 dedi. Telefoncu arkadasa sordum oda aynisini dedi ve n86 aldim cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: mechul55

1 ay önce ayni soruyu bende sordum cogu arkadas n86 dedi. Telefoncu arkadasa sordum oda aynisini dedi ve n86 aldim cok memnunum

Alıntıları Göster
    kesinlikle n86 diyorum ben. n85 hari. n serisinden nerdeyse hepsini kullandım. n86 nın yerleşik hafızası 8gb + 16gb hafıza kartı desteği var. çok iyi bi rakam bu. kamera desen nokianın en iyi çözünürlüğe sahip kamerası. bunu söylerken aylarca n82 kullandığımı belirtmek isterim. gece çekimlerinde n82 ye kafa tutabilen bi cihaz. tabiki onun kadar iyi diyemem ama yakın sonuçlar veriyor. hız desen mükemmel. msj yazımı harika ne bilim bunlar dikkatimi çekenler karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karahanli61

kesinlikle n86 diyorum ben. n85 hari. n serisinden nerdeyse hepsini kullandım. n86 nın yerleşik hafızası 8gb + 16gb hafıza kartı desteği var. çok iyi bi rakam bu. kamera desen nokianın en iyi çözünürlüğe sahip kamerası. bunu söylerken aylarca n82 kullandığımı belirtmek isterim. gece çekimlerinde n82 ye kafa tutabilen bi cihaz. tabiki onun kadar iyi diyemem ama yakın sonuçlar veriyor. hız desen mükemmel. msj yazımı harika ne bilim bunlar dikkatimi çekenler karar senin.

Alıntıları Göster
    ben bu nokia.nın s60.ına nekadar şans verirsem vereyim herzaman yüzümü kara çıkartıyor... kitlenmelerinden ben illallah ettim :S tabi n86da durum nedir bilemicem... ama birdaha symbian kullanırsam se.serisinden şaşmam w960ımın p1i.min aylarca kullanımda bir kere bire donmadıgını kitlenmedigini görüp haftada 1-2kez telefonun donmasızla ugrasmak zor geliyor bana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rezalet forum

ben bu nokia.nın s60.ına nekadar şans verirsem vereyim herzaman yüzümü kara çıkartıyor... kitlenmelerinden ben illallah ettim :S tabi n86da durum nedir bilemicem... ama birdaha symbian kullanırsam se.serisinden şaşmam w960ımın p1i.min aylarca kullanımda bir kere bire donmadıgını kitlenmedigini görüp haftada 1-2kez telefonun donmasızla ugrasmak zor geliyor bana :D

Alıntıları Göster
    bir kez olsun donma olayı olmadı bende. haklısınız nokianın bazı cihazlarında bikaç kez bu sorunu yaşadım Allah tan sürekli değil nadiren oluyodu bu. ama n86 bugüne kadar kullandığım en düzgün çalışan nokia idi. bi sıkıntım yok çok şükür. ben samsung g810 da kullandım. her ne kadar symbian deselerde n95 ten üstün deselerde eline alıp menüyü kurcalayınca arada ne kadar fark olduğunu görüp vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Karahanli61

bir kez olsun donma olayı olmadı bende. haklısınız nokianın bazı cihazlarında bikaç kez bu sorunu yaşadım Allah tan sürekli değil nadiren oluyodu bu. ama n86 bugüne kadar kullandığım en düzgün çalışan nokia idi. bi sıkıntım yok çok şükür. ben samsung g810 da kullandım. her ne kadar symbian deselerde n95 ten üstün deselerde eline alıp menüyü kurcalayınca arada ne kadar fark olduğunu görüp vazgeçtim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu Nokia N86'nın RAM,ROM ve İşlemci değerlerini tam anlamıyla bilen varsa yazarsa sevinirim Çünkü farklı 2 sitede farklı değerler gördüm mesela

Nokia'nın Türkiye Sitesinde;
    RAM:74.7
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-n86-8mp/specificaties

Hepsiburada'da;
    RAM: 128
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnokn86

peki hangisi doğru? Eğer Nokia Türkiye sitesindeki değer doğruysa kötü bir durum. Cevaprınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGa21sk -- 11 Ekim 2009; 22:47:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaGa21sk

Arkadaşlar şu Nokia N86'nın RAM,ROM ve İşlemci değerlerini tam anlamıyla bilen varsa yazarsa sevinirim Çünkü farklı 2 sitede farklı değerler gördüm mesela

Nokia'nın Türkiye Sitesinde;
    RAM:74.7
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-n86-8mp/specificaties

Hepsiburada'da;
    RAM: 128
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnokn86

peki hangisi doğru? Eğer Nokia Türkiye sitesindeki değer doğruysa kötü bir durum. Cevaprınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    İkiside doğru esasen 128 MB ram var cihazda; ama kullanıcıya kalan ram miktarı 75 mb civarı imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

İkiside doğru esasen 128 MB ram var cihazda; ama kullanıcıya kalan ram miktarı 75 mb civarı imiş.

Alıntıları Göster
    N85 kullanıyorum N86 görünüş açısından hoşuna gittiyse tercih etmelisin.

İşlemci hızları sırasıyla N86-N85-N96.N96 seri bir cihaz değildir.

N86 kamerasının ödül aldığını hatırlatayım.

(bu arada bilmeden konuşmayınız N85'te herhangi bir video sorunu yoktur.Yazılımla düzeltilmiştir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

N85 kullanıyorum N86 görünüş açısından hoşuna gittiyse tercih etmelisin.

İşlemci hızları sırasıyla N86-N85-N96.N96 seri bir cihaz değildir.

N86 kamerasının ödül aldığını hatırlatayım.

(bu arada bilmeden konuşmayınız N85'te herhangi bir video sorunu yoktur.Yazılımla düzeltilmiştir)

Alıntıları Göster
    n86 alabilirsin ama kızak sorunu olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

n86 alabilirsin ama kızak sorunu olabilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Nokia N86'nın işlemci RAM ve ROM değerlerini bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasap1988

PDA Donanım Özellikleri

Ram 74.7 MB
    ROM 77 MB ne kadar doğru bilemem,ama %90 N97den hızlı bir telefon bence!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aso2 -- 13 Ekim 2009; 22:22:32 >
  • quote:

ARM 11 434 MHz processor

8 GB storage, 128 MB RAM

http://www.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php

Beni birkaç kez hataya düşürsede GSMArena genel itibariyle güvenilir sitedir. ROM olarak ayrı birşe belirtmemişler tahminim 128 MB civarındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

ARM 11 434 MHz processor

8 GB storage, 128 MB RAM

http://www.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php

Beni birkaç kez hataya düşürsede GSMArena genel itibariyle güvenilir sitedir. ROM olarak ayrı birşe belirtmemişler tahminim 128 MB civarındadır.

Alıntıları Göster
    Peki arkadaşlar Nokia Nseries telefonlarının hz ve performs sıralaması yapalım yani en hızlı olandan en yavaş olana sıralama yaparsak nasıl bir sırala olur bence çok faydalı bir şey olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.