Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa ne zaman geliyor bu cihaz TR'ye ! Bekle babam bekle, bittik artık :) Sizce 1000 TL civarını aşarmı bu telefonun fiyatı ?

Teşekkürler
  • Gsmarena incelemesindeki cihaz Made İn China

Nokia ne zamandır Çinde cihaz üretiyor? Umarım malzeme ve işçilik kalitesinde sorunlar olmaz
     ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

Beyaz 5530 veya N86 düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Kutu içeriği:

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/07/unboxing-the-nokia-n86-8mp.html

Kutu içeriği falan belli olduğuna göre aya gelirmi Türkiyeye?
  • n70 n95 8gb parçalamış biri olarak konuşuyorum:D bu cihazlar çöpten başka bişey değil ayrıca tuş takımı pazarda satılan oyuncak tellere benzio millet hd dokunmatik ekran yapıo nokia daha beklio
  • slm,

n 86.şimdilik telefonumu inceliyorum.ilk izlenimlerim,;

kamerası beklentilerimi karşılamadı video çekimleri de öyle.önceki telefonumda (n 95) olan özelliklerin bir kısmı bu telefonda yok.ortak hatalar mevcut.Sürgü problemi bu telefonda da var.kasası sağlam gibi görünüyo ama çelik değil tabi ki.ayrıca oled ekranın çok tasarruflu olduğunu yazıyorlardı ama,tam dolu şarjlıyken 1.günün sonunda tekrar telefonu şarj etmek zorunda kaldım.bi de benim telefonda oyun yok.yani menüde oyun ikonu da yok.uzakdoğudan alındığı için mi olsa gerek.ya da yazılımında bozukluk var .ya da ben bulamadım.

sonuç olarak n 86 yı hangi telefonla karşılaştırdığınız çok önemli.ben n 95 ile karşılaştırmaya çalıştım.fiyatı uygun.sanırım türkiye de satılmaya başladığı zaman da çok pahalı olmayacak(en azından piyasadaki en pahalı telefon olmayacak diye düşünüyorum) bu fiyata bu telefon ancak bu kadar olur.saygılar

• İnceleme - Bölüm 3:

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N86_8MP_Review-Part_3-Other_features_and_Wrap-up.php

İlk 2 bölüme de sayfadan ulaşabilirsiniz.
  • Ben n82 ile n86 arasında kaldm bi yardm etseniz ?=
  • İngilterede satışa başlandı.
  • Türkiyeye ne zaman gelir tahmin edebilen varmı?
  • telefon türkiyeye sanırım ay sonuna kadar gelir.ancak beklentilerinizi karşılayacak bir telefon olabileceğini sanmıyorum.Yurtdışı fiyatı 500-550 dolar arasında türkiye de sanırım 1200-1500 aralığında olur.ben şu anda kullanıyorum.ama memnun olduğum yönleri az.daha doğrusu beklentilerimi karşılamadı.fotoğraf ve video çekimi konusunda çok başarılı değil.sesi de yüksek olmadığı gibi özellikle hoparlörünü açtığınızda ortam seslerini süzemiyor.boğuk bir ses çıkıyor.benim telefonumda sorun yoksa tabi ki) diğer karşılaştırılan telefonlardan çok bir artısı yok.görüntüsü de tatmin etmiyor.Batarya olayı da her zamanki gibi felaket durumda.sanırım normal konuşma süresi içerisinde (günde 0,5-1 saaat) 3.günü göremeyecek.sadece fiyatına göre değerlendirdiğiniz de iyi bir telefon olduğu düşünülebilir.önceki telefonum n 95 idi şimdi ona çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum.....

• quote:

Orjinalden alıntı: 44marex

Ben n82 ile n86 arasında kaldm bi yardm etseniz ?=

Edelim.N86

• n81 8gb :D
  • Tipik bir nokia
  • yalnız cihazın gsmarena'dan müzik kalitesi testine baktım en ufak bi sapma yoktu grafikte süper yapılmış müzik yönünden
  • n86 oled ekran oldugu için ekran konusunda renkleri daha canlı... kamerada biraz daha iyi gibi ama w995in herzamanki gibi modifiye edilerek daha iyi foto çeker hale gelicenden eminim...

n86 benim için o facia tasarımdan kaybediyor... benim tercihim 2si arasında kalsam w995den yana olurdu ma ben w995ide almam :)

devir dokunmatik devri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 9 Temmuz 2009; 19:21:05 >
  • Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz.kardesim yurtdısından gelirken telefon getirecek fakat kararsız kaldım.n86 mı,sonyericson w995 mi.benim için telefondaki en önemli özellik kamera ve video kaydı ve görünüm.Sizce hangisini almalıyım
  • bunları yeni buldum.kamerada son noktayı koyar sanırım.resimleri açarak bakarsanız w995 in nasıl fark attığını görebiliriz

http://mobile.mail.ru/reviews/sony_ericsson/Nokia_N86-SE_W995-comp.html
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.