Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağustos ilk haftası n97 diyorlar hazirandan ağustosa geldi. İki bombayıda aynı anda patlatacaklarını sanmıyorum.
  • yokmu ingilizcesi iyi bi arkadaşımız nokia.com sitesine mail atsın beklemekten gına geldi neden 3.sınıf dünya ülkesiyiz anlayamıyorum aylar önce yurt dışında satışa sunuldu bizimkilerin ne zaman geleceğinden haberi yok nokia türkiye sitesini kastediyorum haberleri yok 4.çeyrek dediler
  • en kısa sürede gelirde bi an önce 2.ele düşer umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: batmanlı

yokmu ingilizcesi iyi bi arkadaşımız nokia.com sitesine mail atsın beklemekten gına geldi neden 3.sınıf dünya ülkesiyiz anlayamıyorum aylar önce yurt dışında satışa sunuldu bizimkilerin ne zaman geleceğinden haberi yok nokia türkiye sitesini kastediyorum haberleri yok 4.çeyrek dediler

Nokia.com u geç kardeşim nokia danışma hizmetinde bile hala N97 nin tam çıkış tarihini veremiyorlar. N86 yıda veremezler büyük ihtimal. Aslında bırakmak lazım nokia yı bıktırdı artık.
  • nokia.com adresine yazdım ama bot mesaj geliyor nokia.com.tr sitesine yazdıgın zaman nokia müşteri hizmetleri arıyor zaten haberleri yokki ne zaman gelecek çeyreklerden gidiyorlar habire k.v.k sitesine mail yazdım ağustos ayının ilk haftası stoklara girmesi bekleniyor diye dönüş yaptılar umarım öyle olur beklemekten gına geldi gerçekten aslında nokia finlandiya bağlantılı üst düzey birine nokia türkiye rezilliğini yazıcaksın alelen bak bakalım ilgileniyorlarmı ilgilenmiyorlarmı sana geleceği günü bırak saati bile söylerler hatta kargo ile adresine teslim ederler
  • n86 dün bayiliklere dağıtıldı...
  • cidimisin mesela hangi bayii
    quote:

Orijinalden alıntı: rock_elif

n86 dün bayiliklere dağıtıldı...
  • N97 8 AĞUSTOS NOKIA SHOP SATIŞLARI BAŞLIYOR. YAKLAŞIK 1-2 HAFTA SONRADA N86 BİLGİSİ VAR..
  • 1132 Tl Den Nokia Listesine Eklendi Arkadaşlar Fiyat Süper Ancak Bayi Fiyatımı Satış Fiyatımı Kesin Bişi Yok Aynı Listede N96 1150 Olarak Geçtiğine Göre Satış Fiyatı City İnternet Olarak Geçiyor Ağustos İlk Hafta Dedi Kvk Ve Öylede Oldu Görünen Oki N97 Den Önce Satışta
  • bana da 1 ark söylemişti 1100 civarında olduğunu. bence fiyat iyi.
  • şeytan dior hem n73ü hemde n85i sat sonrada biraz borç al arkadaşlardan.. n86 al ama sanmıorum şu durumda.. bu arada n85i yurtdışından bugün getirdi arkadaşım.. dedi sen n86 istemeyince bende n85i getirdim.. bende diemedim ki ben seni öküz sandım ondan n96 ile n86yı karıştırıon die getirtmedim die oda bana içinden demiştir öküz n86 istemedi die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 2 Ağustos 2009; 18:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

şeytan dior hem n73ü hemde n85i sat sonrada biraz borç al arkadaşlardan.. n86 al ama sanmıorum şu durumda.. bu arada n85i yurtdışından bugün getirdi arkadaşım.. dedi sen n86 istemeyince bende n85i getirdim.. bende diemedim ki ben seni öküz sandım ondan n96 ile n86yı karıştırıon die getirtmedim die oda bana içinden demiştir öküz n86 istemedi die

yanlış okumadıysam aGPS var bu cihazda ve bu da navigasyonun ücretli olanı,kullandıkça ödeme yapıyoruz,bedava gps kullanımı mevcut değil.eğer böyle ise koca bir ban

• aGPS ücretli olanı değil, şebeke tabanlı ücretli olanı.

düşündüğünüz gibi değil yani.
  • fiyat 1000 ile 950 tl arasında haberiniz olsun
  • daha da güzel o zaman.

döviz kurları da düşük ya onların da etkisi büyük.
  • n82 yi aldığıma pişman mı olayım şimdi ya yeni de aldım cihazımı tüh allah kahretsn keşke biraz daha bekleseymişim

reis sen düşünüyomusun n86 almayı?
  • ben n 82 imi sattım.şimdi n86 bekliyorum nasip olursa kesin alacam.bu arada keşke bekleseydin diyecem ama aralarında yarı yarıya fiyat farkı var.
    quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

n82 yi aldığıma pişman mı olayım şimdi ya yeni de aldım cihazımı tüh allah kahretsn keşke biraz daha bekleseymişim

reis sen düşünüyomusun n86 almayı?
  • fiyatına göre... çıksın da 1.

ama dokunmatik istiyorum ben. s60v5i kurcalıyım 1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

şeytan dior hem n73ü hemde n85i sat sonrada biraz borç al arkadaşlardan.. n86 al ama sanmıorum şu durumda.. bu arada n85i yurtdışından bugün getirdi arkadaşım.. dedi sen n86 istemeyince bende n85i getirdim.. bende diemedim ki ben seni öküz sandım ondan n96 ile n86yı karıştırıon die getirtmedim die oda bana içinden demiştir öküz n86 istemedi die

yanlış okumadıysam aGPS var bu cihazda ve bu da navigasyonun ücretli olanı,kullandıkça ödeme yapıyoruz,bedava gps kullanımı mevcut değil.eğer böyle ise koca bir ban

öyle birşey yok garmin cillop gibi çalışıyor hemde arkdaşın n97 ' sı ile karşılaştırdım sonuç mükemmel eski telefonum n95 ilede test ettim bariz işlemci farkı ve bağlantı süresi var ve çok stabil benim için en önemli özelliklerden bir tanesi fakat bazı durumlardan telefonu satıyorum ilgilenen olursa bütün aksesuarlarıyla türkçe menü ve garmin hazır şekilde 900 tl ye satıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.