Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

şeytan dior hem n73ü hemde n85i sat sonrada biraz borç al arkadaşlardan.. n86 al ama sanmıorum şu durumda.. bu arada n85i yurtdışından bugün getirdi arkadaşım.. dedi sen n86 istemeyince bende n85i getirdim.. bende diemedim ki ben seni öküz sandım ondan n96 ile n86yı karıştırıon die getirtmedim die oda bana içinden demiştir öküz n86 istemedi die

yanlış okumadıysam aGPS var bu cihazda ve bu da navigasyonun ücretli olanı,kullandıkça ödeme yapıyoruz,bedava gps kullanımı mevcut değil.eğer böyle ise koca bir ban

öyle birşey yok garmin cillop gibi çalışıyor hemde arkdaşın n97 ' sı ile karşılaştırdım sonuç mükemmel eski telefonum n95 ilede test ettim bariz işlemci farkı ve bağlantı süresi var ve çok stabil benim için en önemli özelliklerden bir tanesi fakat bazı durumlardan telefonu satıyorum ilgilenen olursa bütün aksesuarlarıyla türkçe menü ve garmin hazır şekilde 900 tl ye satıyorum.

tamam ya,nedir bu tepki :)
    iyi olmuş öyle bir çeşitliği olmaması.

• Ve cihaz ülkemizde satışa çıkar...

İlgili link:
    http://www.ceptikla.com/cep-telefonu/N86/NOKIA-N86-8MP-Cep-Telefonu
  • fiyatı cidden iyi. 1000 lira'dan aza bulunur.
  • reis-i eagles ne dersin telini değiştirecekmi sana bu fiyat? bence s60v5 n97 den baska deneme...bizzat 5800xm kullanıcısıyım tuş takımlı telefonları ozledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_kilic -- 4 Ağustos 2009; 1:08:23 >
  • bu aralar dolar düşüşte güvenli bir site bulsam alacamda bulamadım öyle güvenli yer
    gerçi bir kaç güne piyasası full olur
  • arkadaşLar yok mu güvenLi bir site ? bu arada renk ve çözünürLük oLarak isteneni veremedi diye duydum doğru mudur ?
  • ceptıkla verdiğine göre en fazla 2 gün içinde belli olur.ayrıca güvenli olarak bildiğim sitelerde var.tamamen piyasaya girse gerekli konuda yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

reis-i eagles ne dersin telini değiştirecekmi sana bu fiyat? bence s60v5 n97 den baska deneme...bizzat 5800xm kullanıcısıyım tuş takımlı telefonları ozledim :)

bilmiyorum ki zaman gösterecek.
  • bu kadar erken (en azında N97 den önce) beklemiyorduk ve NOKIA SHOP satışıda bugün başladı renk
    indigo- black ; beyazıda beraber olsa daha iyi olurdu.

fiyat : 1100 TL --
  • arkdaşlar yurt dışından getirdim bir tane satıyorum kutusunda türkçe menülü ve update edilmiş ve garmin yüklenmiş şekilde ilgilenen olursa pm atsın fiyat : 850 tl
  • pm attım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkun.T

N86 Hepsiburada da satışta !

http://www.hepsiburada.com/nokia-n86-8-gb-3-aylik-navigasyon-paketi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnokn86

KDV Dahil : 1.145,53 TL

fiyat çok iyi.

fiyatın neresi iyi.bu telin n79 dan ne gibi farkı var söylermisiniz bana 8 mp dışında.xenon flash bile koymamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: Orkun.T

N86 Hepsiburada da satışta !

http://www.hepsiburada.com/nokia-n86-8-gb-3-aylik-navigasyon-paketi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnokn86

KDV Dahil : 1.145,53 TL

fiyat çok iyi.

fiyatın neresi iyi.bu telin n79 dan ne gibi farkı var söylermisiniz bana 8 mp dışında.xenon flash bile koymamışlar.

işlemcisi daha hızlı rami 83 yerine 128 mb 8 megapixel kamerası ve geotagging ve ISO gibi resimleme özellikleri, güçlendirilmiş dayanıklı ekran, çift sürgü, daha fazla hafıza var :)

• hocam sayma şu özellikleri yaw.. iice hayran oluorum tele.. bi satsaydım şu n73 ile n85i
  • çok para yav,700-800 olsun belki düşünürüm
  • ama ne kadar ekmek o kadar köfte :D
  • telefonun sürgüsü kapalı iken(yani tuş takımı gizli konumda) boyutları N95 kadar ise yine almam,sigara paketi gibi kocaman] taşıması problem oluyor,inşallah daha ufak boyutlarda en azından daha ince bir telefon yapmışlardır.o ekran olduğu sürece eni boyu ne kadar küçülebilir ki
  • N86, 8mp 28mm geniş aralılık lensli kamerası, amoled ekranı ile güzel hoş bir telefon, malzemede kaliteli.

N79 un rami 83 demiş arkadaşımızın biri. o 83mb telefonun dahili hafızasıdır ram kapasitesi değil. N79 128 mb ram e sahip. ancak N79 da grafik hızlandırıcı bulunmuyor. işlemci ailesi aynı ARM11 ve hızı 369 mhz. işlemci tek çekirdek. N86 işlemcisi (ARM11) 434 mhz işlemci kullanıyor . N82 ARM11 332 mhz işlemci kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 5 Ağustos 2009; 13:50:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.