Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağo dostum ama bu telefonu lanse ederlerken foto ve video odaklı diye belirtmişlerdi,o yüzden üstünde duruyorum video kalitesinin...
    quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar elimizden geldiği kadar çin mallarını almayalım soydaşlarımızı katleden insaların mallarını almak onlara sıkılmış birer kurşundur mümkünse finlandiya üretimi olanları alalım zaten ülkemize gelen nseries telefonların çoğu finlandiyya üretimi oluyor

bak bu konuda sana katıldım..
    ------------------------------------------------------------------------------

murat şu an bulacağın örnekler inan ki sana yardımcı olmayacaktır.. çünki tel yeni çıktı ve şu an ilk versiyonunda yada 2. versiyonu çıkmıştır tam bilgim yok.. bildiğin gibi her versiyonda tel kendini dahada geliştirir ve sorunlaru varsa düzeltir (tabi özellik kaybettiği bazı sorunlu versiyonlarda olabilior).. mesela n82nin ilk çıktığı zamanki versiyonuyla çekilmiş foto veya video ile sonradan çıkan daha düzgün versiyonuyla çekilmiş foto veya video örneğinde fark olur.. ha ama şu anki durumuna bakarak minikte olsa tahminler yapabilirsin..

• çok aradım ama çin malı olmayan n86 bulamadım
  • zaten büyük firma lar için turkiye pazarı kek olarak görünüyor.çinde üretileni turkiyeye gönderecekler.diğerlerini avrupa ya gönderiyorlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: FaRooQ

çok aradım ama çin malı olmayan n86 bulamadım
  • Özellikleri çok güzel ama o tuş takımı ne öle resmen batırmış.Beğenenler tepki vermesin zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • forumda alan yokmu bu telefonu
  • valla telefonu oyle kotuledıler kı kımsenın almaya cesaretı kalmadı sanırım akıbetı n85 gıbı hazın olacak yazık....

• çekilen görüntülere bakılırsa n 86 w995 gibi 8 mp hakkını vermiyor
  • şu n82 5mp kamerasıyla onlarla yarışabiliyor yinede hatta gece çekimlerinde öne geçiyor n82 number one
  • cihazın kamera açısından 1 artısı geniş açı lensi. 28mm ile daha fazla ışık alır ve daha fazla nesne sığar kadraja.
  • ne ye göre öne geçiyor anlamadım.n 86 yı denedinizmi yoksa karşılaştırma yapıyorsunuz
    quote:

şu n82 5mp kamerasıyla onlarla yarışabiliyor yinede hatta gece çekimlerinde öne geçiyor n82 number one
  • nezaman cıkıyor pıyasaya arkdaşlar super bır telefon ama kamera olarak n82 karanlıkta bundan daha guzel çekecegını dusunuyorum reıs abı neden xenon flas kullanmadı nokıa n82 den sonra bırde bunda optik zoom varmı
    galıba sony erıcson statıo(tm) 12 mx kamerada varmıs xenon ve optik
  • cevahir avm'de telefonu elime aldım çok hoşuma gitti.tuşlar rahat.nasipse yarın satın alacağım.ilk izlenimlerimi aktarırım elimden geldiği kadar.

sanırım bu telefonun beyazı yok.resimlerdekinin üzerinde n85 8 mp yazıyo ne iş ???

http://www.mobileburn.com/imagepop.jsp?Id=6382&file=media%2Fnokia%2Fn86%2Fthumb_nokia_n86_8mp-img_1159.jpg

nokia shopta ki çocukta resimlerdeki beyazın doğru olmadığını sadece siyah olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRooQ -- 10 Ağustos 2009; 0:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

ne ye göre öne geçiyor anlamadım.n 86 yı denedinizmi yoksa karşılaştırma yapıyorsunuz
    quote:

şu n82 5mp kamerasıyla onlarla yarışabiliyor yinede hatta gece çekimlerinde öne geçiyor n82 number one

N82'nin öne geçtiği tek yer gece çekimlerinde xenon flaşın etkisi ile daha parlak görüntü elde etmesi ancak aynı zamanda N86 ile çekilen gece flaşlı resimlere bakacak olursanız N86'nın geniş açılı lensi sayesinde daha çok ışık toplayıp renkleri koruduğunu görürsünüz (tercih edilesi) . N82'nin flaşının devreye girdği çoğu ortamda N86 flaşsız olarak görevini yerine getiriyor.

Flaşsız gece çekimlerinde ise olay tamamen N86'nın lehine dönüşüyor. N82 karanlık resimlere imza atarken N86 detay ve renkleri korumayı başarıyor.

Gündüz çekimlerinde de N86 üstün.

Buradan bakarsınız

http://www.gsmarena.com/nokia_claims_n86_8mp_doesnt_need_any_xenon_world_chuckles-news-1048.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 10 Ağustos 2009; 0:47:06 >

• over and under açıklamaların için teşekür ederim.ayrıca bazı arkadaşlar bilmedikleri halde bilmi,ş gibi görünüyorlarya işte o zaman çıldırıyorum.adam telefonun ne zaman çıktığını bilmiyor kafadan yorum yapıyor.bu sadece yanlış yönlendirmek demek çünkü insanlar evlenirken bile artık forumlarda araştırma yapıyorlar.lütfen daha dikkatli olalım
    quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

ne ye göre öne geçiyor anlamadım.n 86 yı denedinizmi yoksa karşılaştırma yapıyorsunuz
    quote:

N82'nin öne geçtiği tek yer gece çekimlerinde xenon flaşın etkisi ile daha parlak görüntü elde etmesi ancak aynı zamanda N86 ile çekilen gece flaşlı resimlere bakacak olursanız N86'nın geniş açılı lensi sayesinde daha çok ışık toplayıp renkleri koruduğunu görürsünüz (tercih edilesi) . N82'nin flaşının devreye girdği çoğu ortamda N86 flaşsız olarak görevini yerine getiriyor.

Flaşsız gece çekimlerinde ise olay tamamen N86'nın lehine dönüşüyor. N82 karanlık resimlere imza atarken N86 detay ve renkleri korumayı başarıyor.

Gündüz çekimlerinde de N86 üstün.

Buradan bakarsınız

http://www.gsmarena.com/nokia_claims_n86_8mp_doesnt_need_any_xenon_world_chuckles-news-1048.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 10 Ağustos 2009; 9:27:05 >

• arkdaşlar n86 almayı düşünüyorum ben acaba video kalitesi nasıl benim için çok önemli.. n96 kadar başarılımıdır ?
  • Hepsiburada'dan siparişi bugün verdim ;

1.138,76 TL / 12 Taksit ( WorldCard )

NokiaShop'a gittim ilkönce ve 1.150 TL nakit dedi, 1.300 / 12 fiyayını verdi. Diğer çoğu yerde aynı peşin fiyatı vermesine rağmen, taksit dediğinde ise hemen hepsi alıyor hesap makinasını başlıyor çarpmaya...

Gittiğim her yerde ise bütün ürünler (N86) made in china ! Hepsiburada'dan gelecek olanda o şekilde olacak büyüüük bir ihtimalle. Her dükkanda konuştuğum kişi, TR'ye gelen bütün N86'lar made in china dedi ;)

Made in China ama, sonuçta Nokia kalitesinde, china'da üretilmiştir diye kendimi teselli ediyorum ve sanırım haklıyımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_AggReSSiVe

Hepsiburada'dan siparişi bugün verdim ;

1.138,76 TL / 12 Taksit ( WorldCard )

NokiaShop'a gittim ilkönce ve 1.150 TL nakit dedi, 1.300 / 12 fiyayını verdi. Diğer çoğu yerde aynı peşin fiyatı vermesine rağmen, taksit dediğinde ise hemen hepsi alıyor hesap makinasını başlıyor çarpmaya...

Gittiğim her yerde ise bütün ürünler (N86) made in china ! Hepsiburada'dan gelecek olanda o şekilde olacak büyüüük bir ihtimalle. Her dükkanda konuştuğum kişi, TR'ye gelen bütün N86'lar made in china dedi ;)

Made in China ama, sonuçta Nokia kalitesinde, china'da üretilmiştir diye kendimi teselli ediyorum ve sanırım haklıyımda...

En ufak çekincen olmasın. Çin en dandik parçayı da en kaliteli ekran kartı, fotoğraf makinesi, cep telefonu v.b. aklına gelecek her ne türlü elektronik cihaz varsa üretecek teknolojiye sahip.

Başlarda bende çok çekinirdim ama

• bir sorum olacak. bu 3 ay navigasyon hediyesi hb nin hediyesi mi yoksa nerden alırsak alalım aynı mıdır? yani nokianın hediyesi mi?
  • ben daha dün n86 yı aldım. aldıkdan sonra deneme yaparken kamerasının çalışmadığını gördüm ve hemen oracıkta yenisini aldım. şu an iyi çalışıyor. kamera çekimi ve video çekimi çok harika. daha sonra iyi yada kötü yanlarını yazarım. ama şöyle bir iki hafta kullanayım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.