Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün n79 umu kvk ya iade edip 880 TL ücret iadesi aldım Şimdi sıra yeni tel almada bu n86 hoşuma gidiyor ama beyazı da güzelmiş ya gelmez mi tr ye? bide 1000 TL nin altına düşmesini beklicem taksitle almayı düşünüyorum. birde sorum olacak.Çin malı yazıyordu sanırım ceptikla da ki resimde.Tavsiye edilir mi yoksa finland,hungary falan mı arayayım?
  • arkadaşlar kulananlardan yorum bekliyoruz
  • Şuanda N95 8GB kullanıyorum. Omnia HD'yi bayağı bir düşündüm ama nedense bir türlü ısınamadım o telefona. Sizce N95 8GB' yı değiştirmeye değermi bu N86? İşlemcisi olsun, başka özellikleri olsun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mori

Şuanda N95 8GB kullanıyorum. Omnia HD'yi bayağı bir düşündüm ama nedense bir türlü ısınamadım o telefona. Sizce N95 8GB' yı değiştirmeye değermi bu N86? İşlemcisi olsun, başka özellikleri olsun??

N86 kullanmadım ama kağıt üzerindeki teknik özelliklerine bakarsak değiştirmeye değer bir telefon yalnız çalışırken nasıldır,kronik sorunları var mıdır,performansı nasıldır bilemem,sabırsızlıkla kullanıcı incelemesi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 5 Ağustos 2009; 23:20:23 >
  • yav aynı özelliklerde sürgüsüz telefon çıkarmaz mı nokia acaba? (tabi tuş takımı n82 gibi abuk olmayacaksa )
  • sürgüsüz çıkacağını sanmıyorum.bu satış politikasi
  • BOMBA OLAY BAKIN.

bugün müşteri geldi N86 bakıyor, personel anlattı cihazı test etti, özellikler herşey süper beğendik.
    müşteri soru : tamam alıyorum çin malı tellerden değil dimi ?
    personelimiz: kesinlikle hayır burası nokıa shop ,herşey orjınal, buraya çin malı cihaz giremez

1 saat sonra müşteri geldi kutuyu attı üstümüze .. made in chına.
    bin dereden su , bir sürü takla , anlat yok inandıramadık. satış iade ..

yani N86 gelen nokıa.com- kvk lı lar çin üretimli .. bilginize..
  • dediğin doğru ise durum vahim nokia neden cinlilere yaptırma gereği duysunki ayrıca varsa öle bir şey kimse nokia alamaz hele hel nokia shop satıyorsa kesin doğrudur.şimdiden sogudum telden
    quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

BOMBA OLAY BAKIN.

bugün müşteri geldi N86 bakıyor, personel anlattı cihazı test etti, özellikler herşey süper beğendik.
    müşteri soru : tamam alıyorum çin malı tellerden değil dimi ?
    personelimiz: kesinlikle hayır burası nokıa shop ,herşey orjınal, buraya çin malı cihaz giremez

1 saat sonra müşteri geldi kutuyu attı üstümüze .. made in chına.
    bin dereden su , bir sürü takla , anlat yok inandıramadık. satış iade ..

yani N86 gelen nokıa.com- kvk lı lar çin üretimli .. bilginize..

• Artık Nokia da ucuz işçiliği ve ucuz malzemeyi seçtiyse, yandık.....:((
  • arkadaşlar aşağıda verdiğim linkte ürünün resimlerini inceleme var
    telefonun bataryası çıkarılmış haldeki resime bakın made ın chına yazıyor.
    http://www.ceptikla.com/cep-telefonu/N86/?ref=akakce&v=1.92.4#urun_detay_buyuk
  • beyler çin malı die geçiştirmeyelim bence.. çinliler ucuz yapmak için kaliteden kısıolar ki halkımızda ucuz mal hastası olduğu için türkiyede fena şekilde tutuluo.. isteseler eminim dünyanın en kaliteli mallarını piyasaya sürebilirler.. yani ne kadar para o kadar kalite.. gidip 100 milyonluk çin malı telefon alıpta kalite arıyorsanız sizin hatanız.. tam bişi diemicem ama belkide n86yı düzgün üretmişlerdir ;)
  • iphone'da Cin'de uretiliyor , ayni Apple gibi Nokia'nin da Finlandiya Romanya vs ulkeler gibi Cin'de uretim tesisi var kalite olarak bir farki oldugunu dusunmuyorum ama insanimiz Cin ismini gorunce hakli olarak kuskuya dusuyor , made in China yazan Nokia'lar da orginaldir iphone'dan farki yoktur
  • arkadaşlar n86 ile çekilmiş video örneği aradım fakat bulamadım..video çekim kalitesi,zoom yapınca görüntünün bozulması vs. nasıl merak ediyorum...bilen arkadaşlar link verebilirmi,yada kullanan arkadaşlar örnek bir video koyabilirmi buraya,,,,,yardımcı olursanız çok memnun olurum,ona göre almayı düşünüyorum bu cihazı
  • Sitede onlarca örnek fotolar var ! Bu konunun sayfalarını gez istemediğin kadar bulacaksın, emin ol...

Benim sormak istediğim ise ; N86'da FM transmiter varmı ? Var diye biliyordum ama özelliklerde bir türlü göremedim, ısrarla görmek için bakıyorum ama yazmıyor :)
  • arkadaşlar elimizden geldiği kadar çin mallarını almayalım soydaşlarımızı katleden insaların mallarını almak onlara sıkılmış birer kurşundur mümkünse finlandiya üretimi olanları alalım zaten ülkemize gelen nseries telefonların çoğu finlandiyya üretimi oluyor
  • şurayıda inceleyin ayrıntılı fotoğraları tanıtım videosu ve özellikleri yazıyor:

http://www.mobilhat.com/nokia-n86-8-gb.html
  • sağol dostum ama ben tanıtım videosu veya resim aramıyorum,,,n86 ile çekilmiş video örneği arıyorum,zoom yapılmış,(YANİ YAKINLAŞTIRILIP,UZAKLAŞTIRILMIŞ ) örnek arıyorum,,,mukayese edip karşılaştırma yapmak için
    quote:

Orijinalden alıntı: pirana11

şurayıda inceleyin ayrıntılı fotoğraları tanıtım videosu ve özellikleri yazıyor:

http://www.mobilhat.com/nokia-n86-8-gb.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar elimizden geldiği kadar çin mallarını almayalım soydaşlarımızı katleden insaların mallarını almak onlara sıkılmış birer kurşundur mümkünse finlandiya üretimi olanları alalım zaten ülkemize gelen nseries telefonların çoğu finlandiyya üretimi oluyor

bak bu konuda sana katıldım..
    ------------------------------------------------------------------------------

murat şu an bulacağın örnekler inan ki sana yardımcı olmayacaktır.. çünki tel yeni çıktı ve şu an ilk versiyonunda yada 2. versiyonu çıkmıştır tam bilgim yok.. bildiğin gibi her versiyonda tel kendini dahada geliştirir ve sorunlaru varsa düzeltir (tabi özellik kaybettiği bazı sorunlu versiyonlarda olabilior).. mesela n82nin ilk çıktığı zamanki versiyonuyla çekilmiş foto veya video ile sonradan çıkan daha düzgün versiyonuyla çekilmiş foto veya video örneğinde fark olur.. ha ama şu anki durumuna bakarak minikte olsa tahminler yapabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 8 Ağustos 2009; 15:26:17 >

• yokmu forumda hiç n86 kullanan ????

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.