Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finlandiya uretimi N86 var mi yoksa Nokia Finlandiya fabrikasinda bu cihazdan ureetmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRooQ

bir sorum olacak. bu 3 ay navigasyon hediyesi hb nin hediyesi mi yoksa nerden alırsak alalım aynı mıdır? yani nokianın hediyesi mi?

Her yerde aynı ;) HB'ye özel bir durum değil yanii. Hee buda yanlış anlaşılmasın bu arada, navigasyonu sınırsız kullanabiliyorsunuz, 3 ay muhabbeti sadece sesli ikaz ile sizi yönlendirmesi oluyor... Sağa dön, 300mt sonra sola dön v.s ...

Garmin kurarsınız ve keyfinize bakarsınız ;) 3 ay muhabbetine takmaya değmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Finlandiya uretimi N86 var mi yoksa Nokia Finlandiya fabrikasinda bu cihazdan ureetmiyor mu?

şimdilik kesin bilgi yok ama bu ilk gelen seri lerden sonra finlandiya malları gelecek
  • İsyeten olursa Dubaiden getirde bilirim fiyatını sorarım ama kayıt işlemini telefonu alan arkadaş halledebilirse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swordma -- 12 Ağustos 2009; 13:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_AggReSSiVe

quote:

bir sorum olacak. bu 3 ay navigasyon hediyesi hb nin hediyesi mi yoksa nerden alırsak alalım aynı mıdır? yani nokianın hediyesi mi?

Her yerde aynı ;) HB'ye özel bir durum değil yanii. Hee buda yanlış anlaşılmasın bu arada, navigasyonu sınırsız kullanabiliyorsunuz, 3 ay muhabbeti sadece sesli ikaz ile sizi yönlendirmesi oluyor... Sağa dön, 300mt sonra sola dön v.s ...

Garmin kurarsınız ve keyfinize bakarsınız ;) 3 ay muhabbetine takmaya değmez...

bugün nokia shoptan aldım telefonu.3 ay hediye yokmuş 10 gün varmış.1 aylıkta kendileri hediye ettiler.
  • Valla N85 gibiyse zaten kimse almaz bu telefonu. Alıpta insanlar başına belamı edicek. Bende sıfır n85 alıcaktım gıdıp telefonu elıme aldım. Sıfırının kasası bıle yerınde durmuyordu sallanmaktan. Kaldı ki yazılım problmelerını saymııyorum bıle. Ekranıda oled yapmışlar ve TFT gibi parlak değil. Şarj süresını uzatıcam dıye OLED yapıyorlar ama bu sefer ekranın netlıgınden yıyorlar ayrıca güneş te hıc bellı olmuyor ekran. Şarjında uzadıgı yok yıne 1 veya 1.5 gun gıdıyor en fazla. Melodi sesinin yeterli olmamasıda diğer eksisi. Nokıa nın bence en kullanıslı ve saglam n serisi telefonu n95. Baska modelı alınmaz. Bende n86 mı alıyım innov8 mı alıyım dıye tereddutte kaldım bır ara ama n86 ıcın n85 tekı hataların devam ettıgını yazan yorumlar okuyunca dırek ınnov8 aldım ve gayet mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 11 Ağustos 2009; 16:04:01 >
  • N86'da yeni sürüm var v11 alanlar güncellesin video kalitesi daha iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Valla N85 gibiyse zaten kimse almaz bu telefonu. Alıpta insanlar başına belamı edicek. Bende sıfır n85 alıcaktım gıdıp telefonu elıme aldım. Sıfırının kasası bıle yerınde durmuyordu sallanmaktan. Kaldı ki yazılım problmelerını saymııyorum bıle. Ekranıda oled yapmışlar ve TFT gibi parlak değil. Şarj süresını uzatıcam dıye OLED yapıyorlar ama bu sefer ekranın netlıgınden yıyorlar ayrıca güneş te hıc bellı olmuyor ekran. Şarjında uzadıgı yok yıne 1 veya 1.5 gun gıdıyor en fazla. Melodi sesinin yeterli olmamasıda diğer eksisi. Nokıa nın bence en kullanıslı ve saglam n serisi telefonu n95. Baska modelı alınmaz. Bende n86 mı alıyım innov8 mı alıyım dıye tereddutte kaldım bır ara ama n86 ıcın n85 tekı hataların devam ettıgını yazan yorumlar okuyunca dırek ınnov8 aldım ve gayet mutluyum.

kızak sorunu n85 imde yok baya sağlam ayrıca OLED ekranın renkleri daha güzel , sadece ses fazla yüksek değil onuda sorun etmiyorum

iyice kullanmadan böyle yorumlar yapmayın..

• PratikEv de nakit 1050 TL ye geliyor. 2 rengide var sanırım hem siyah hem beyaz.
    KameraDetay: 8MP,3264x2448piksel,Carl Zeiss lens,otomatik odaklamalı ve dual LED flashlı kamera

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3008&pCategoryId=3340&pBrandId=25506&pInstanceId=1337751#resim
  • bir macro modu(güncelleştirme sonrası)

http://img181.imageshack.us/img181/6176/11082009010.jpg
  • quote:

bir macro modu(güncelleştirme sonrası)

hehehehe, tamda bizim sayfayı görüntülerken çekmişsin :) , resimde monitörde en altta Javac'ın mesajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Javac

PratikEv de nakit 1050 TL ye geliyor. 2 rengide var sanırım hem siyah hem beyaz.
    KameraDetay: 8MP,3264x2448piksel,Carl Zeiss lens,otomatik odaklamalı ve dual LED flashlı kamera

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3008&pCategoryId=3340&pBrandId=25506&pInstanceId=1337751#resim

Dediğin yerdede yok malesek 2 renk ! FaRooQ sendekide muhtemelen Made in China değilmi ?

Siparişim bugün kargoya verilmiş, yarın elimde olacak inş. Ben halaa Made in China olayındayım ama :) birde bazı arkadaşlar ilk partilerden sonra Finlandiya olanlar gelecek demiş ama, sadece pisikolojik olarak daha iyidir sanırım ;) Mal aynı mal, fabrika nokia fabrikası, işçiler değişik sadece :D

• evet made in china.nokia'ya telefon açmıştım hepsi china imiş.birde beyazı tr de yok.yani legal olarak.
  • quote:

kalite çokmu kötü benmi yanlış görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Nokıa nın bence en kullanıslı ve saglam n serisi telefonu n95.

yahu bilip nilmeden konuşmasana en kullanışlı telefonuymuş aynı sorunlar n95 tede vardı mesela kızak oynaması n95 teki kızak n85 teki kızaktan çok daha kötü ayrıca n82 ye bi göz atsaydın şu an nseries içindeki hatası bulunmayan en stabil telefondur

kızaklı telefonların en çabuk bozulan parçası kızaklarıdır bu yüzden n95 içinde en sağlam demek çok yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

kalite çokmu kötü benmi yanlış görüyorum

hocam yanlış görmüyosun iğrenç ötesi bir foto ne bu yahu sanki n70 ile çakilmiş sanki benim n82 im bunu havada karada alır

• bunun kamerası çok mu kötü bana mı öle geldi :S
  • Vatana gittim inceledim..

ÇİN mALI çıktı

kuşku var içimde...

Almam sanırım
  • çin malı yazar ama nokia nın kendi üretimi diye söyleniyor.kulanılan malzemenın çin kalitesi olup olmadığını bilmiyoruz.nokia neden böyle bir yola başvurmuş olabilir ? dersek en önemli sebepleri den biri küresel kriz bahanesi ile düşük işçilik vs vs. nokianın tam düşüncesi şöyle nasılsa biz bir markayız.çin de bile üretsek satarız çin malı telefonlara isim hakkımızı da versek her şekilde kazanırız diye düşündüğü kanısındayım.
    quote:

Orijinalden alıntı: ironman

Vatana gittim inceledim..

ÇİN mALI çıktı

kuşku var içimde...

Almam sanırım

• Vatanda 1069 TL + 5 taksitmiş (10 günlük navigasyon paketi ile.) 3 Ay değil
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.