Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok haşin bir şekilde basmam lazım ses tuşuna çalışması için.
    İzmir Kvk ya verdim bir günde yapıp geri verdiler
    Bİr kaç gün normal çalıştı ama sonra yine gitti,zorlamak gerekiyor biraz
    quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

arkadaşlar çok sevdigim telefonumun ses açma dügmesi çalışmıyor. Müzikçaların sesini kıstım daha açamıyorum :) böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
  • yok zorlasanda olmuyor hocam. Neyse artık servise verip komple bir bakım yaptırmak gerek, ısınmasını, sürgünün arkasının çizilmesini, orta tuşun çerçevesinin çıkmasını, bataryanın hemen bitmesinide belirtir veririm artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Beennnnnn
    Çok haşin bir şekilde basmam lazım ses tuşuna çalışması için.
    İzmir Kvk ya verdim bir günde yapıp geri verdiler
    Bİr kaç gün normal çalıştı ama sonra yine gitti,zorlamak gerekiyor biraz
    quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

arkadaşlar çok sevdigim telefonumun ses açma dügmesi çalışmıyor. Müzikçaların sesini kıstım daha açamıyorum :) böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

geçen günlerde benimde çalışmadı. bastırdım falan ancak çalıştı ama şimdi normal şekilde çalışıyor. garantiye yollayın kısa sürede yaparlar sanırım

• 14-02-2011

Yukarıda belirttiğim şikayetlerle birlikte faturasını da ekleyerek telefonu satın aldığım bayiye bıraktım. Servisin hangisi olduğunu sorunca Teleservice cevabını verdi, 2 yıl önce (2009 Mayıs) Samsung İ550 model telefonumu garantiye vermiştim, Ekim 2009 gibi değişimi onaylandı ama yerine telefon bulamadıklarından dolayı fiyatının üzerinde - pek satılmayan bir- telefon göndermişlerdi Samsung 8800 olabilir.

Teleservice ile bu mutlu ilişkiye tekrar göz kırptığım için o telefondan ümidi kestim ve yeni bir telefon almaya karar verdim Nokia/Samsung olmayacağı kesin. Diyebilirsiniz ki ön yargılı olma nereden biliyorsun falan, telefonu alalı 14 ay oldu zaten 6 ay askerdeydim hiç kullanmadım şimdi kafayı duvara vuruyorum; siz siz olun bu tip aletlere para yatırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotucenk

14-02-2011

Yukarıda belirttiğim şikayetlerle birlikte faturasını da ekleyerek telefonu satın aldığım bayiye bıraktım. Servisin hangisi olduğunu sorunca Teleservice cevabını verdi, 2 yıl önce (2009 Mayıs) Samsung İ550 model telefonumu garantiye vermiştim, Ekim 2009 gibi değişimi onaylandı ama yerine telefon bulamadıklarından dolayı fiyatının üzerinde - pek satılmayan bir- telefon göndermişlerdi Samsung 8800 olabilir.

Teleservice ile bu mutlu ilişkiye tekrar göz kırptığım için o telefondan ümidi kestim ve yeni bir telefon almaya karar verdim Nokia/Samsung olmayacağı kesin. Diyebilirsiniz ki ön yargılı olma nereden biliyorsun falan, telefonu alalı 14 ay oldu zaten 6 ay askerdeydim hiç kullanmadım şimdi kafayı duvara vuruyorum; siz siz olun bu tip aletlere para yatırmayın...

hocam bende 24 de verdim garantiye hala bekliyorum bakalım teleservicede neler olucak

o ses tusu bendede öyle arkadaslar sert basmak gerekiyor

• Bu ses tuşu olayı çevremde kullanan iki n86 kullanıcısında da var biraz sert basmak gerekiyor.Büyütülecek bir Sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotucenk

14-02-2011

hocam alın iphone 4 bakın keyfinize. dokunmatik istemezseniz sony ericsson w995 bakabilirsin. n86 ile aynı sınıf denebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Bu ses tuşu olayı çevremde kullanan iki n86 kullanıcısında da var biraz sert basmak gerekiyor.Büyütülecek bir Sorun değil

kesinlikle hocam
  • Arkadaşlar şarjı kaç gün gidiyo acaba ortalama olarak?

1200 mAh Batarya az değil mi bu makinaya???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet.strong

Arkadaşlar şarjı kaç gün gidiyo acaba ortalama olarak?

benim şarjım 2-3 gün gidiyor. aslında 1200 mAh amoled ekran ve 8mp kameraya göre bence az. en az 1500 mAh olması gerek bence...
  • quote:

günde 2 saat görüsme 200 + mesaj 1 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

ben 60 kadar sms , görüşme çok nadir yapıyorum , oyun oynamıyorum telefondan ve sade siyah bir tema ile 3 güne kadar gidiyo şarj yalnız telefonu cepte unutup uzun süre gezince cihaz acayip ısınıyo telefon şarjı hemen bitiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

quote:

ben 60 kadar sms , görüşme çok nadir yapıyorum , oyun oynamıyorum telefondan ve sade siyah bir tema ile 3 güne kadar gidiyo şarj yalnız telefonu cepte unutup uzun süre gezince cihaz acayip ısınıyo telefon şarjı hemen bitiyo

bendede sade bir tema var oyun oynamıyorum arada bir wifi bakıyorum cok az 1 gün gidiyor hocamda anlamadıgım sey cebindeyken cihaz isinip sarjı mı bitiyor cok entrasan birsey hocam onda var bir gariplik

• Cepte kullanmayalım o zaman bu telefonu,ev telefonu olarak kullanalım

Şaka bi yana,öğleden sonra bi sorun çıkmazsa bende katılıcam aranıza.

350 TL + 15 ay garanti + Temiz makine = Umarım pişman olmam.

Arkadaşlar face ve youtube den videoları sorunsuz izleyebiliyor muyuz n86 ile ???
  • quote:

Cepte kullanmayalım o zaman bu telefonu,ev telefonu olarak kullanalım

Şaka bi yana,öğleden sonra bi sorun çıkmazsa bende katılıcam aranıza.

350 TL + 15 ay garanti + Temiz makine = Umarım pişman olmam.

Arkadaşlar face ve youtube den videoları sorunsuz izleyebiliyor muyuz n86 ile ???

350 uygun hocam
    ben önceden izliyordum youtubede ama simdi izleyemiyorum flash player felan birseyler diyor.
    digeride facem olmadigindan dolayi hiç denemedim

• amma bilgili bu teleservicedekiler yazilara bakin

Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihaz aktif olarak test edilmistir.-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir.

Model: NN86 biz tek n olarak almıstık heralde 2 tane yollucaklar bize
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bendede sade bir tema var oyun oynamıyorum arada bir wifi bakıyorum cok az 1 gün gidiyor hocamda anlamadıgım sey cebindeyken cihaz isinip sarjı mı bitiyor cok entrasan birsey hocam onda var bir gariplik

evet mesela cumartesi günü sabah 8 de şarjdan aldım istanbula gittim hiç cebimden çıkarmadım saat 3 te bir çıkardımki cihaz cayır cayır resmen. şarjıda 1 kademe kalmış kapağı çıkarıp soğuttuğum zaman geliyo kendine. bazen havale geçiriyo böyle

• quote:

amma bilgili bu teleservicedekiler yazilara bakin

Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihaz aktif olarak test edilmistir.-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir.

zaten o yazılım güncellemesini herkese yapıyolar yapmasalar daha iyi aslında inşallah parçalar değişince sorun çözülür...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet mesela cumartesi günü sabah 8 de şarjdan aldım istanbula gittim hiç cebimden çıkarmadım saat 3 te bir çıkardımki cihaz cayır cayır resmen. şarjıda 1 kademe kalmış kapağı çıkarıp soğuttuğum zaman geliyo kendine. bazen havale geçiriyo böyle

Hocam baya ilgin senin telefonda var birseyler sana diyim böyle sey mi olur ya

• quote:

quote:

amma bilgili bu teleservicedekiler yazilara bakin

zaten o yazılım güncellemesini herkese yapıyolar yapmasalar daha iyi aslında inşallah parçalar değişince sorun çözülür...

Sorun yoktu hocam zaten amaç 30 iş gününü gecirip fatura bedelini geri iade almakti ama olmadi
    gelecek ay yine yollayacagim

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.