Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dimsag

eğerki e-buddy gibi internete bağlı programlar çalışıtırıyorsanız telefon ısınıyor, ben telefonun radyosunu aux tan hoparlöre bağlıyorum günde yaaklaşık 8 saat açık hiç bir şekilde ısınmıyor ama e-buddy açınca yada yotubube'de video izlerkene yada internet radyosu açtığımda telefon gerçekten çok ısınıyor, 58 00 olan bir arkadaş var oda aynı şekilde internete bağlandığında şebeke üzerinden telefon ısınıyor

hocam benimki cebimde durduk yerde ısınıyo bazen yarı yolda bırakabiliyo
  • tamire verirken acaba kvk mı teleservice mi diye secebiliyor muyuz?
  • Sıfır ayarında full kutulu garantili faturalı tamir görmemiş az kullanılmış beyaz nokia n86 satmak isteyen varsa pm atsın lütfen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim
    tamire verirken acaba kvk mı teleservice mi diye secebiliyor muyuz?

Elden gidip kendiniz verecekseniz istediğiniz servise verebilirsiniz tabiki..Ama telefoncu aracılığıyla tamire gönderiyorsanız onu bilemicem.Benim önceki telefoncum sürekli kvk ya gönderirdi mesela.Ve o gönderince çok daha erken teslim alırdım telefonu :)
  • KVK ve Teleservice Arvato aynı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Sıfır ayarında full kutulu garantili faturalı tamir görmemiş az kullanılmış beyaz nokia n86 satmak isteyen varsa pm atsın lütfen!

hocam burda zor bulursunuz, hele beyaz çok çok zor malesef.. umarım bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

quote:

tamire verirken acaba kvk mı teleservice mi diye secebiliyor muyuz?

Elden gidip kendiniz verecekseniz istediğiniz servise verebilirsiniz tabiki..Ama telefoncu aracılığıyla tamire gönderiyorsanız onu bilemicem.Benim önceki telefoncum sürekli kvk ya gönderirdi mesela.Ve o gönderince çok daha erken teslim alırdım telefonu :)

burda nokia clup'a veriyorum bende hocam onlar yolluyorda ben teleservicenin hızlılıgını pek sevmedim acikcasi ve su kargo muhabbeti deli etti beni 16 sinda bitti hersey 4 gün oldu hala balıkesire gelmesini bekliyoruz telefonun neymiş kargo ile calısmıyorlarmiş nokianin kendi arabasi varmiş o teslim ediyormus illeri geze geze

• quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Sıfır ayarında full kutulu garantili faturalı tamir görmemiş az kullanılmış beyaz nokia n86 satmak isteyen varsa pm atsın lütfen!

hocam burda zor bulursunuz, hele beyaz çok çok zor malesef.. umarım bulursunuz

benimki beyaz ama satmayi düsünmüyorum
  • bugun telefonum elime ulasti.Adamlarin servisi iyi ama cok yavaslar bu yüzden cok kızdım kargoyu 4 günde teslim ettiler anca nokianin kendi araci felan varmiş o götürüyormus cok sacma bu bence kargoyla daha hızlı ama işte napicaksiniz. bu arada telefonun ön kasayi komple sifirlamiyslar yaptiklari hareketi begendim acikcasi sifir kasa takmıslar jelatini ben söktüm hosuma gitti
  • quote:

bugun telefonum elime ulasti.Adamlarin servisi iyi ama cok yavaslar bu yüzden cok kızdım kargoyu 4 günde teslim ettiler anca nokianin kendi araci felan varmiş o götürüyormus cok sacma bu bence kargoyla daha hızlı ama işte napicaksiniz. bu arada telefonun ön kasayi komple sifirlamiyslar yaptiklari hareketi begendim acikcasi sifir kasa takmıslar jelatini ben söktüm hosuma gitti

hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

bugun telefonum elime ulasti.Adamlarin servisi iyi ama cok yavaslar bu yüzden cok kızdım kargoyu 4 günde teslim ettiler anca nokianin kendi araci felan varmiş o götürüyormus cok sacma bu bence kargoyla daha hızlı ama işte napicaksiniz. bu arada telefonun ön kasayi komple sifirlamiyslar yaptiklari hareketi begendim acikcasi sifir kasa takmıslar jelatini ben söktüm hosuma gitti

hayırlısı olsun

sagol hocam

• quote:

Benimki henüz servise girmiş gözükmüyor herhalde 1 ayı bulur. Ne gibi değişiklikler var? Sizde şebeke sorunu var mıydı bilmiyorum ama onunla ilgili bir gelişme var mı?
  • X-slim hocam öncelikle gözünüz aydın.
    Erzurum teleservice e telefonu yazılım atmaları için temmuz ayında vermiş ve müşteri olmadığı içinde 15 dakika kadar bekleyip telefonu hemen teslim almıştım.Ve aldığımda da aynen bahsettiğiniz gibi ekran jelatinle kaplıydı,kendi yapıştırdığım jelatinin üstündeydi.Kasa değişimi falan yoktu,çizilmeye karşı önlem olarak yapıyorlar sanırım.Bir sorun şikayet olmadıktan sonra da parça,kasa değişimine gideceklerini de pek sanmıyorum.Aynı uygulamadır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotucenk

quote:

Benimki henüz servise girmiş gözükmüyor herhalde 1 ayı bulur. Ne gibi değişiklikler var? Sizde şebeke sorunu var mıydı bilmiyorum ama onunla ilgili bir gelişme var mı?

hocam teleservice cok yavas anlatamam,bende sebeke sorunu yok acikcasi hocam cunku avea dandik odamda 1 cemtik cekiyor bu servisteyken 6630 kullandim ondada ayni sorun vardi hocam aveadan ama olabilir hocam mesela benim sikayetimin teki kizak asiri oynuyordu ben normal saniyordum ama adamlar halletmis bir geldi dedim harbiden benim kizak cok oynuyormus diye kendi kendime ilk aldigimda kutudan direk oyle cikmisti hocam bende normal oynayisi bu diyordum herkeze ama megersem kutudan sorunlu cikmis direk yani sizdede oyle sorun olmus olabilir :) degisiklige gelince kizagi duzeltmisler,tozu almislar,on tarafi yeni takmislar,arka kasa acikligini kapatmislar acikcasi cok memnun kaldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 21 Şubat 2011; 23:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~
    X-slim hocam öncelikle gözünüz aydın.
    Erzurum teleservice e telefonu yazılım atmaları için temmuz ayında vermiş ve müşteri olmadığı içinde 15 dakika kadar bekleyip telefonu hemen teslim almıştım.Ve aldığımda da aynen bahsettiğiniz gibi ekran jelatinle kaplıydı,kendi yapıştırdığım jelatinin üstündeydi.Kasa değişimi falan yoktu,çizilmeye karşı önlem olarak yapıyorlar sanırım.Bir sorun şikayet olmadıktan sonra da parça,kasa değişimine gideceklerini de pek sanmıyorum.Aynı uygulamadır sanırım.

bende oyle sandim hocam ama nasil farkettin diceksin,benim yapistirdigim ekran koruyucuyu almislar sifir alirken takili olan ekran koruyucu vardi,sonra orta tus cok oynakti o sabitlenmis,on metal cercevede 2 3 cizik vardi hocam onlar yok olmus :) sikayetlerim,kizak cok oynuyor saga sola,kasada aciklik var ve toz var ekrandaydi hocam :) aslinda inanin ben sirf fatura bedelini almak icin 2 3 bahane yazip yolladim bir ayi gecerde parami alirim diye dusundum ama megersem cidden salladigim sorunlar varmis cunku eskiye gore cok farkli cihaz suan :)

• hayırlı olsun diyelim o zaman
  • sagolun hocam ama ben bu fatura bedelini nasil alabilirim garantiden satamiyorum cihazida taksitlerden dolayi :)
  • quote:

sagolun hocam ama ben bu fatura bedelini nasil alabilirim garantiden satamiyorum cihazida taksitlerden dolayi :)

Fatura bedelini biraz zor alırsın, şimdi servise gidecek 45-50 gün bekleyecek, çok büyük sıkıntısı varsa beklemeye alacaklar. Süre aşıldığı için muhtemelen para iadesi değil değişim önerecekler. Değişim onayı verdiklerinde SWAP cihaz oluyor, garanti kaldığı yerden devam ediyor. 2 yıllık sürenin bitmesine 1 ay kalsın o kadar garantisi oluyor, değişimle yeni gelen cihaza 2 yıl garanti yok!!!

Telefonu 4-5 ay falan kullandım, servise verdim 6-7 ayda değişti, yanlış anlama ama gözün yiyorsa yap!

Nokia-Samsung ve Teleservice için şu notu bırakıyorum:

Son 2 yılda bir Nokia bir Samsung telefonum oldu, ikisini kullandığım toplam süre serviste geçen süreden daha az! Bu kadar şikayeti görüp alan hakikaten enayidir!

• Lg telefonum vardi zaten biliyorum nasil alindigini hocam para iadesinin ben telefonumu uc kere servise vermistim ondan sonra otuz bes gun serviste kaldi ama ikinci el aldigimdan dolayi alamamistim piyasada olan telefonu yollamislardi lgde sorun vardi simdi nokiada hic bir sorun yok nasil yollucam nasil edicem onuda bilmiyorum sikildim artik telefondan degistirsem iyi olcakta su taksitler basa bela :)
  • benım 0 tusun ustunde 2 cızık olustu sanırım kızak yaptı var mı baska bu sorunu yasayan garantıye mı versem kac gunde gerı alırım?
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.