Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

senin ne problemi vardi hocam telefonunun

- Ses açma tuşu zor basıyor
    - Orta tuşun metal çerçevesi çıkıyor
    - Telefon kendi kendine ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor
    - Sürgü arka tarafı çiziyor ( yeni yeni tuşları da çizmeye başlamıştı )
    - Sürgüdeki boşluk son zamanlarda arttı

bunları yazdım yolladım inşallah yapılır da gelir.

inşallah hocam yapilir gönderiller.
    Aslında bu işin insallahi misallahi yok ama işte müsteri ne sikayeti varsa %100 bire bir degiştirmeleri lazim parcalarin ama servisler kafasina göre yapiyorlar '' Güzel Türkiyem Diyen '' insanlarida hala anlamıyorum neresi güzel türkiyenin hiç bilmiyorum her seyi faso

• ben p1 im ile 10 metre öteden duvarlarda dahil youtubeden video izliyorum telefonumdan
    quote:

arkadaslar 115m karelik evde wifi salonda salonla wc 6 metre uzakta modem ile ama benim wifi wc de ve otesinde cekmiyor bence sorun var telefonda demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 4 Mart 2011; 17:09:23 >
  • KVK dan umutluyum en azından sorunların yarısını halledeceklerine inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

ben p1 im ile 10 metre öteden duvarlarda dahil youtubeden video izliyorum telefonumdan
    quote:

arkadaslar 115m karelik evde wifi salonda salonla wc 6 metre uzakta modem ile ama benim wifi wc de ve otesinde cekmiyor bence sorun var telefonda demi?

20-25 metre + duvar varkende seredebiliyorum. duvar kalınsa sinyaller çok zor geçiyor
  • quote:

KVK dan umutluyum en azından sorunların yarısını halledeceklerine inanıyorum

hocam şöyle bişey var ne yazıkki. telefonlar garantiye gidince ilk olarak kvk bakmıyor. başka servis bakıyor eğer telefonda ciddi bir değişiklik yapılacaksa telefon kvk ya çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

KVK dan umutluyum en azından sorunların yarısını halledeceklerine inanıyorum

hocam şöyle bişey var ne yazıkki. telefonlar garantiye gidince ilk olarak kvk bakmıyor. başka servis bakıyor eğer telefonda ciddi bir değişiklik yapılacaksa telefon kvk ya çıkıyor...

Yok hocam Ankara Kvk ya verdim. Direk arka tarafta labaratuvar var. Tamir işlemleri orada yapılıyor. Kendileri bakıyorlar yani
  • ah ah keske bizim il dede ankara gibi kvk bayisi olsa
  • evet benim bildiğim garanti sistemi az önce yazdığım gibi. ama durum öyleyse şanslısınız demektir
  • arkadaşlar uzun zamandır gözlemlediğim bir konu var. telefonu şarj etme konusunda. telefonu bir gece boyunca şarjda tuttuğum zaman akşamına kadar gitmiyo telefon ısınmaya başlayıp şarjı çabucak bitiyor. fakat şarja koyup ve pil dolu uyarısını aldıktan bir kaç dk içinde şarjdan aldığım zaman şarj bana 3 gün gidiyor. her pil de bu böylemidir bilmem ama bu yeni tip bataryaların hepsinde böyle sanırım...
  • quote:

arkadaşlar uzun zamandır gözlemlediğim bir konu var. telefonu şarj etme konusunda. telefonu bir gece boyunca şarjda tuttuğum zaman akşamına kadar gitmiyo telefon ısınmaya başlayıp şarjı çabucak bitiyor. fakat şarja koyup ve pil dolu uyarısını aldıktan bir kaç dk içinde şarjdan aldığım zaman şarj bana 3 gün gidiyor. her pil de bu böylemidir bilmem ama bu yeni tip bataryaların hepsinde böyle sanırım...

alla alla cok garip bir durum hocam acikcasi oyle olmasi.bende gece takiyorum sarja sabah 8.de cikartiyorum aksam 9.30 gibi sarj bitiyor cok canimi sikmaya basladi bu durum bu zamanlar benimde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN
    arkadaşlar bi sorum olacak.Nokıanın sitesinde 16 gb akadar hafıza kartı destekliyor deniliyor ama 32 gb da destekler mi?Ya da çalıştıran var mı?

hayirdir napcan 32 gb mi takican hocam :)
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bi sorum olacak.Nokıanın sitesinde 16 gb akadar hafıza kartı destekliyor deniliyor ama 32 gb da destekler mi?Ya da çalıştıran var mı?

bilgisayarımda 29 gblık müzik klasörü var

hepsini dinliyor musun :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çoğu 320 kbps olduğundan 3000 küsür şarkıya denk geliyor.

nokıanın sitesinde 16 gb a kadar desteklediği yazıyor ama bir incelmede 32 gb kaldırdığını okumuştum sanki ondan sordum.

kaldırmıyorsa yapacak birşey yok.Yarısını dinlemeyiz

denemek lazim hocam yoksa her yazilan sey dogru cikmiyor bazen

• babam almis faturayi 2 saattir ariyorum nasil kuruldum suan anlatamam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 8 Mart 2011; 20:46:49 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar uzun zamandır gözlemlediğim bir konu var. telefonu şarj etme konusunda. telefonu bir gece boyunca şarjda tuttuğum zaman akşamına kadar gitmiyo telefon ısınmaya başlayıp şarjı çabucak bitiyor. fakat şarja koyup ve pil dolu uyarısını aldıktan bir kaç dk içinde şarjdan aldığım zaman şarj bana 3 gün gidiyor. her pil de bu böylemidir bilmem ama bu yeni tip bataryaların hepsinde böyle sanırım...

alla alla cok garip bir durum hocam acikcasi oyle olmasi.bende gece takiyorum sarja sabah 8.de cikartiyorum aksam 9.30 gibi sarj bitiyor cok canimi sikmaya basladi bu durum bu zamanlar benimde...

hocam bence akşam şarjın bitince tak pil doldduğu gibi çıkar umarım sendede olumlu sonuç verir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çoğu 320 kbps olduğundan 3000 küsür şarkıya denk geliyor.

nokıanın sitesinde 16 gb a kadar desteklediği yazıyor ama bir incelmede 32 gb kaldırdığını okumuştum sanki ondan sordum.

kaldırmıyorsa yapacak birşey yok.Yarısını dinlemeyiz

32 gb takınca okusa bile telefonunuz yarı felç iekilde çalışabilir hocam bence 16 gb takın. 32 gb deneyin ama muhtemelen cihaz yavaş çalışacaltır 16 gb idealdir

• quote:

quote:

quote:

hocam bence akşam şarjın bitince tak pil doldduğu gibi çıkar umarım sendede olumlu sonuç verir

Her zaman denk gelmiyorki hocam evde duran biri olmadigimdan dolayi gece 12 de gidiyorum cogunlukla öyle oluncada mecburen hemen yatiyorum ondan sonra ta sabaha cıkartabiliyorum

• para cok gibi
  • quote:

quote:

para cok gibi

yok be hocam

16gb kart 50 tl,32gb kart 100 tl.

o kadarda pahali degilmis hocam :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

para cok gibi

yok be hocam

16gb kart 50 tl,32gb kart 100 tl.

o kadarda pahali degilmis hocam :)

Yok yani 2 tane 16gb alsam da 1 tane 32gb alsam da aynı şey diye öyle dedim.

dosyalarımı depolayacak yeteri kadar yer olmadıktan sonra o telefon benim ne işime yarar

haklisin hocam :)

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.