Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun radyosu nerde bulamadim :D

buldum buldum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 9 Mart 2011; 21:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN

quote:

para cok gibi

yok be hocam

16gb kart 50 tl,32gb kart 100 tl.

o kadarda pahali degilmis hocam :)

Yok yani 2 tane 16gb alsam da 1 tane 32gb alsam da aynı şey diye öyle dedim.

dosyalarımı depolayacak yeteri kadar yer olmadıktan sonra o telefon benim ne işime yarar

2 tane 16 gb almakta mantıklı. madem fiyat olarakta değişen bişey olmayacak 2 tane 16 gb alın daha iyi

• quote:

bu telefonun radyosu nerde bulamadim :D

radyo bi kere denemiştimde çok kötü yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

metro fm full cekiyor benim icin super bu :D
  • quote:

quote:

quote:

hocam inanırmısın bilgisayarımda 1 tane bile şarkı yok. devamlı metro fm dinliyorum kendi sitesinde var winamp için kuruyosun. 320 kpbs ile çalıyor şarkıların tümü ama bizim telefondan nasıldır ses bilmem

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam inanırmısın bilgisayarımda 1 tane bile şarkı yok. devamlı metro fm dinliyorum kendi sitesinde var winamp için kuruyosun. 320 kpbs ile çalıyor şarkıların tümü ama bizim telefondan nasıldır ses bilmem

gercekten cok kaliteli ve cok yeni sarkilari caliyor hocam hem daim metro fm'in uyesiyimdir :D hoporler saglam olmadigindan iyi cikmaz bizim telefonlarda ses :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gercekten cok kaliteli ve cok yeni sarkilari caliyor hocam hem daim metro fm'in uyesiyimdir :D hoporler saglam olmadigindan iyi cikmaz bizim telefonlarda ses :D

• 11 gün önce Ankara KVK ya verdiğim telefonumdan haber alamayınca telefon ettim ve sordum. İstanbul Yüksek Labaratuvarı na gitti dediler. Yani en az bir 10 gün daha gelmezmiş. 3-4 gün denen süre bir anda 20 25 güne uzadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

11 gün önce Ankara KVK ya verdiğim telefonumdan haber alamayınca telefon ettim ve sordum. İstanbul Yüksek Labaratuvarı na gitti dediler. Yani en az bir 10 gün daha gelmezmiş. 3-4 gün denen süre bir anda 20 25 güne uzadı

böyle olunca insan sinir oluyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

11 gün önce Ankara KVK ya verdiğim telefonumdan haber alamayınca telefon ettim ve sordum. İstanbul Yüksek Labaratuvarı na gitti dediler. Yani en az bir 10 gün daha gelmezmiş. 3-4 gün denen süre bir anda 20 25 güne uzadı

bence böyle olması daha iyi çünkü cihazınızın sorunları büyük ihtimalle çözülecek demektir
  • sorunları çözüp yollasınlar bir daha git gel olmasın da katlanacaz artık
  • garanti doneminde yedek telefon vermiyenlere ayar oluyorum koskoca nokia clup yok suan elimde yedek telefon diyor...
  • Teknosa da 850 tl ye n86 var arkadaşlar uzun bir süre sonra ilk defa raflarda gördüm telefonumu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 13 Mart 2011; 17:43:48 >
  • ooo hadi n86 aarayan arkadaslar yasadi
  • quote:

Teknosa da 850 tl ye n86 var arkadaşlar uzun bir süre sonra ilk defa raflarda gördüm telefonumu

Var gözüküyor ama yok maalesef stoklarda ve gelmeyecek.Sadece teşir ürünleri var onuda satarlarsa tabi ..
    Teşir satsalarda ben almam tabi orası ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Teknosa da 850 tl ye n86 var arkadaşlar uzun bir süre sonra ilk defa raflarda gördüm telefonumu

Var gözüküyor ama yok maalesef stoklarda ve gelmeyecek.Sadece teşir ürünleri var onuda satarlarsa tabi ..
    Teşir satsalarda ben almam tabi orası ayrı..

teşhir zaten alınmaz hocam baktığımda lensi falan çizilmişti. teknosa da kullanıma açtığı için artık böyle oluyor cam arkasında olsa neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

ooo hadi n86 aarayan arkadaslar yasadi

850 çok fazla bence bu telefona.

1 bucuk sene önce 1.100 e almstım muadili olan sony w995 700 tl civarlarında. haklısınız aslında 850 tl fazla. ideali 700 tl civarları olması gerek. tahminimce çok fazla stok sıkıntısı olduğu hatta aylardır raflarda görünmediği için fiyatları şişirmişler. zaten ellerinde fazla olduğunuda zannetmiyorum

• :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: SMT u23r
    :))))

sen yapmadin demi bunu :)
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.