Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N8 forumuna yazdım ama burayada yazayım garanti ve onarım konusunda nişanlımın N86 cihazını genpaya verdik ve cihazın ön tarafı komple değişmiş olarak 3 gün sonra geri aldık , gerçekten çok hızlılar bilginize ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.P.B.T -- 17 Mart 2011; 9:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.P.B.T
    Arkadaşlar N8 forumuna yazdım ama burayada yazayım garanti ve onarım konusunda nişanlımın N86 cihazını genpaya verdik ve cihazın ön tarafı komple değişmiş olarak 3 gün sonra geri aldık , gerçekten çok hızlılar bilginize ...

sans isi hocam bunlar :)
  • @X-Slim teşekkür ederim hocam. Galiba benimkininde ön kısım komple değişmiş tam anlayamadım :) eskiden ufak tefek çizikler vardı şimdi yok onlar
  • oraya bileee toz girdi bak nasıl belli olduğunu görelim...

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: SMT u23r

lensin içini nasıl açıcaz ???

kurcalamadıgın bi orasi kalsın hocam orayida kurcalama

• quote:

oraya bileee toz girdi bak nasıl belli olduğunu görelim...

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

lensin içini nasıl açıcaz ???

kurcalamadıgın bi orasi kalsın hocam orayida kurcalama

hocam o lekeler bendede var. tozdan olmayabilir ben perdenin eskimesinden olduğunu düşünüyorum

• ya N95 2006 dan beri fotograf çekiyor ne bi nokta ne bir toz bıktım bu N86 dan !!!
    bu perde eskimeside neyin nesi yaa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMT u23r -- 17 Mart 2011; 23:40:08 >
  • quote:

ya N95 2006 dan beri fotograf çekiyor ne bi nokta ne bir toz bıktım bu N86 dan !!!

arkadasin dedigi gibi hocam lensten olabilir 2 3 sayfa geride bir arkadasımızında böyleydi garantiye gönderdi degiştirdiler lensi büyük ihtimal düzeltip gönderdiler
  • quote:

ya N95 2006 dan beri fotograf çekiyor ne bi nokta ne bir toz bıktım bu N86 dan !!!

hocam bende canon 500d var pro foto makinesi. onun bile 150.000 perde ömrü var. n86 da 3.000 dan sonrası Allah kerim sonuçta minnacık birşey o bence perde lekelenmesi...
  • pek fotograf ceken biri olmadigimdan sansliyim ben o zaman :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

hocam bende canon 500d var pro foto makinesi. onun bile 150.000 perde ömrü var. n86 da 3.000 dan sonrası Allah kerim sonuçta minnacık birşey o bence perde lekelenmesi...

Bixie yani 3000 foto çektikten sonra pert mi oluyor?

X-Slim hocam madem foto çekmiyorsun niye n86 aldın

tam olarak pert demeyelimde böyle problemler çıkması gayet normal. her fotoğraf çeken aletin perde ömrü vardır bi yerden sonra problemler çıkartır biryerden sonra çalışmaz
    ayrıca 3.000 sayısını tahmin ederek söyledim örnek vermek için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonjuanTR -- 18 Mart 2011; 18:36:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

quote:

Bixie yani 3000 foto çektikten sonra pert mi oluyor?

X-Slim hocam madem foto çekmiyorsun niye n86 aldın

Arada ani cekimlerde iyi olur net cıkar fotograflar diye aldım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

@X-Slim teşekkür ederim hocam. Galiba benimkininde ön kısım komple değişmiş tam anlayamadım :) eskiden ufak tefek çizikler vardı şimdi yok onlar

rica ederim hocam ne demek :) bende bundan 1 2 ay önce kızak problemi yüzünden yollamiştim hocam dediginiz gibi benimde komple ön tarafi sifirlamişlardi
  • merhaba arkadaşlar bnm sorularım olacak cevaplayabilrseniz sevinirim.
    Telefonum kasıyordu. Kızağı kaydırıp açıyorum bekleme ekranı hemen gelmiyordu. sanki telefon can çekişiyor gibi. Hard format attım ama sonrasında da pek bişi değişmedi gibi. Telefonda ki kasmalardan bıktım. sms yazarkende kitlendiği oluyor. bide garip garip titriyo telefon =) normalde 3part titremesi lazımken msj gelince, bazen aralıksız titrio tam titreme bitti derken son bi küçük titreşim daha yapıyor ve bitiyor olay =)
    napabilirm? :S hard formatı pc ye bağlı şekilde atmadım ben. bunun başka bi yöntemleri de var mı acaba? Şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakko0o

merhaba arkadaşlar bnm sorularım olacak cevaplayabilrseniz sevinirim.
    Telefonum kasıyordu. Kızağı kaydırıp açıyorum bekleme ekranı hemen gelmiyordu. sanki telefon can çekişiyor gibi. Hard format attım ama sonrasında da pek bişi değişmedi gibi. Telefonda ki kasmalardan bıktım. sms yazarkende kitlendiği oluyor. bide garip garip titriyo telefon =) normalde 3part titremesi lazımken msj gelince, bazen aralıksız titrio tam titreme bitti derken son bi küçük titreşim daha yapıyor ve bitiyor olay =)
    napabilirm? :S hard formatı pc ye bağlı şekilde atmadım ben. bunun başka bi yöntemleri de var mı acaba? Şimdiden teşekkürler....

önce soft sonra hard format atın. hafıza kartınız varsa biçimlendirin. hard format atmadan önce rehberinizi yedeklemeyi unutmayın pc suite ile yapabilirsiniz. standart orijinal temaları kullanıın. mesaj sesi ise kısa bir ses seçerseniz kısa titrer. bir şarkı falan seçerseniz 4 dk diyelim 4 dk titrer mesaj gelince. siz sanırım sessizde kullanıyorsunuz o yüzden farketmemişsiniz

• Arkadaşlar aşırı pil tüketimi, ısınma, takılma, yavaş çalışma gibi sorunlar kameranın yazılımından kaynaklanıyor. Bende nokia x6 var kamerayı 5 kere açıyım fotoğraf çekiyim ramı takılıyor ve pili hemen tüketiyor çözümü kamerayı kullandıktan sonra telefonu kapatmak aklınızda bulunsun diye yazdım
  • quote:

quote:

önce soft sonra hard format atın. hafıza kartınız varsa biçimlendirin. hard format atmadan önce rehberinizi yedeklemeyi unutmayın pc suite ile yapabilirsiniz. standart orijinal temaları kullanıın. mesaj sesi ise kısa bir ses seçerseniz kısa titrer. bir şarkı falan seçerseniz 4 dk diyelim 4 dk titrer mesaj gelince. siz sanırım sessizde kullanıyorsunuz o yüzden farketmemişsiniz

yok sessiz moddayken bahsediyorum. normal titreşimin dışında bazen farklı farklı titriyor. bide ilk hard format attığımda telefon saçmaladı. kızağı kapatınca tuş kitlenmiyordu. kamere kapağı kilit tuşu ses tuşu çalışmıyordu. üst kapaktaki tuşlardan ışık gelmiyor alt kapaktaki tuşlardaki ışıkta sönmüyordu. nokiashopa gittim bilmemnesi bozuk parça değişecek dedi. sinirlendim bidaha hard format attım sorun çözüldü. şimdi tek sorun arada titreşim saçmalıyor ve mesaj yazarken ve ana ekranı açarken kasıyor. bilmiyorum belkide normal halidir bu. çünkü sıfır almadım telefonu.

• garantiye vermekte fayda var hocam
  • arkadaşlar nasıl resim koyuyoruz. eskiden oluyordu şimdi olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

yok sessiz moddayken bahsediyorum. normal titreşimin dışında bazen farklı farklı titriyor. bide ilk hard format attığımda telefon saçmaladı. kızağı kapatınca tuş kitlenmiyordu. kamere kapağı kilit tuşu ses tuşu çalışmıyordu. üst kapaktaki tuşlardan ışık gelmiyor alt kapaktaki tuşlardaki ışıkta sönmüyordu. nokiashopa gittim bilmemnesi bozuk parça değişecek dedi. sinirlendim bidaha hard format attım sorun çözüldü. şimdi tek sorun arada titreşim saçmalıyor ve mesaj yazarken ve ana ekranı açarken kasıyor. bilmiyorum belkide normal halidir bu. çünkü sıfır almadım telefonu.

dediğim gibi orijinal tema kullanın ayrıca seçebildiğiniz en kısa mesaj sesini seçerseniz her zaman aynı titrer öyle olmazsa zaten bozukluk var demektir..

• Bir telefonun içinin açıldığını garanti nereden anlıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.