Bir telefonun içinin açıldığını garanti nereden anlıyor ?
içindeki vidalardan olması lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: 15
quote:
Orijinalden alıntı: Bixie
quote:
Orijinalden alıntı: android137
o vidaları usta bir şekilde açarsak
Benim X6 nın ekranının içine toz girdi telefonda da bir sürü tarbeler war garanti kabul etmez diye götürmeye üşeniyorum zaten götürsem 3 haftadan önce alamıycam telefonu eğer ustaca birşekilde acılınca garanti anlamassa direk açıp temizliycem.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim X6 nın ekranının içine toz girdi telefonda da bir sürü tarbeler war garanti kabul etmez diye götürmeye üşeniyorum zaten götürsem 3 haftadan önce alamıycam telefonu eğer ustaca birşekilde acılınca garanti anlamassa direk açıp temizliycem.
Sanırım normal bir kullanıcı onu yapamaz.Mutlka nalarlar gibi geliyor.Ama telefoncular onu da bir kılıfına uyduruyorlardır.
Bende öyle düsünüyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sanırım normal bir kullanıcı onu yapamaz.Mutlka nalarlar gibi geliyor.Ama telefoncular onu da bir kılıfına uyduruyorlardır.
Doğru diyorsun bu hafta sonu kadıköyde ki telefonculara bir gidip sorucam. Teşekkürler.
arkadaşlar cihazı daha önce garantiye vermişseniz belki farketmezler. hiç garantiye göndermeden telefonu açtıktan sonra garantiye yollarsanız vidaların zaten sökülmüş olduğunu anlarlar. daha önce garantiye verilip verilmediğinide eminimki kontrol ediyorlardır. zaten oan göre iş yapıyorlarya tüketici 3. defa aynı sorundan yollayıp memnun kalmayınca değiştirme talebi bulunabileceği için ilk 2 göndermede sallıyolar bazen...
S60v3 S60v5: Opera Mobile v11 Final Türkçe - Opera Mini v6 Türkçe OS9.x
sağolasın kardeş eline sağlıkta bu opera skyfire kadar iyi değil. onan bir haber yokmu açılayacakmı
evet ya skyfire ne zaman acilcak
quote:
Orijinalden alıntı: Bixie arkadaşlar cihazı daha önce garantiye vermişseniz belki farketmezler. hiç garantiye göndermeden telefonu açtıktan sonra garantiye yollarsanız vidaların zaten sökülmüş olduğunu anlarlar. daha önce garantiye verilip verilmediğinide eminimki kontrol ediyorlardır. zaten oan göre iş yapıyorlarya tüketici 3. defa aynı sorundan yollayıp memnun kalmayınca değiştirme talebi bulunabileceği için ilk 2 göndermede sallıyolar bazen...
Daha önceden 1 kere yollamıştım symbian çökmüştü.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bixie arkadaşlar cihazı daha önce garantiye vermişseniz belki farketmezler. hiç garantiye göndermeden telefonu açtıktan sonra garantiye yollarsanız vidaların zaten sökülmüş olduğunu anlarlar. daha önce garantiye verilip verilmediğinide eminimki kontrol ediyorlardır. zaten oan göre iş yapıyorlarya tüketici 3. defa aynı sorundan yollayıp memnun kalmayınca değiştirme talebi bulunabileceği için ilk 2 göndermede sallıyolar bazen...
Daha önceden 1 kere yollamıştım symbian çökmüştü.
symbian çöktü derken? format atmışlar demek istediniz herhalde..
quote:
ben de n85 aldım
hafıza kartını nasıl formatlıyoruz
hayirli olsun uygulama-office-dosya yöneticisi ordan hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
ben de n85 aldım
hafıza kartını nasıl formatlıyoruz
hayirli olsun uygulama-office-dosya yöneticisi ordan hocam
Teşekkürler hocam .Bir de tuşlardan çıkan bip sesini nerden kapatıyoruz?
Rica ederim hocam araclar - tercihler ( Telefon genelde mi sessizde mi yoksa baska bi yerde mi hangisindeyse onun üstüne gel ) orta tusa bas kişilestir de ordan tus seslerini bul kapat hocam
quote:
Orijinalden alıntı: röyksopp
güzel resim hocam
fotoları foto paylaşım başlığına koyarsak kotalılar için daha iyi olur.