Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 15
    telefonun kızağı elimde kaldı.arkadaki vidaları açmak için gereken tornavidaları nereden bulabilirim?

nasil yani elinizde kaldi hocam :s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

telefonun kızağı elimde kaldı.arkadaki vidaları açmak için gereken tornavidaları nereden bulabilirim?

orasını hiç sorma hocam ya kızak oynuyor demiştim.aşağı doğru hareket ederken de çok zorlanıyordu.kızağı açana kadar canım çıkıyordu.bi anlık sinirle bi çektim kızağı... o değilde samet hocam n86 yı açmıştı.o tornavidaları nerden aldı acaba?

Geçmiş olsun hocam hiç iyi olmamiştir morallariniz bozulmustur :/

http://urun.gittigidiyor.com/CEP-TELEFONU-KONSOL-IPHONE-V-B-TAMIR-SETI_W0QQidZZ37958761

buyur hocam

• quote:

quote:

quote:

orasını hiç sorma hocam ya kızak oynuyor demiştim.aşağı doğru hareket ederken de çok zorlanıyordu.kızağı açana kadar canım çıkıyordu.bi anlık sinirle bi çektim kızağı... o değilde samet hocam n86 yı açmıştı.o tornavidaları nerden aldı acaba?

O anahtarların ismi galiba allen bahouse pratiker gibi yerlerde satılıyor

• quote:

sağol hocam.soğudum cihazdan.Yaptıktan sonra satacağım zaten.gider bi mp3 alır keyfime bakarım. Yalnız bu 15 liraya falan gelecek.onun yerine hiç uğraşmayıp bir telefoncuya 20 ye yaptırsam mı?

bence telefoncuya verin hocam daha beter olmasın
  • ücreti mukabilinde yaparlar tabi ki
  • kvk sanırım 30 liraya kadar onay almadan onarımı yapmakta.ama 30 lirayı geçerse müşteriden onay alındıktan sonra yapıyor onarımı.Ama genpa da nasil bilmiyorum
  • sor derim bencede hocam ama pahali olabilir biraz haberin olsun simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

merhaba arkadaşlar telefonu güncelledim ama fotoğraflara gelince daha önce çektiklerim çekilenlerde görünmüyor ama tümünde görünüyor çekilenlerde görünmesi için ne yapmam gerek

ben de aynı sorundan muzdaribim.lütfen yardımcı olun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kealcumhurhoca

quote:

merhaba arkadaşlar telefonu güncelledim ama fotoğraflara gelince daha önce çektiklerim çekilenlerde görünmüyor ama tümünde görünüyor çekilenlerde görünmesi için ne yapmam gerek

BEN DE DOSYA YÖNETCSİNDEKİ KAMERA / 2011AO... EN SON KLASÖRE ATTIM RESİMLERİ... BEYİNSİZ KENDİNE YENİ BİR KLASÖR AÇTI... SANKİ ÖNCEKİ FOTOLARI SAMSUNG ÇEKTİ EY,QU :)
  • quote:

quote:

çekilen resim sayınız 500ü geçtiyse çekilenler sıfırlanıp fotoğraflar tümü'nde kalır. ayrıca çekilenlerden sildiğiniz bir resmi hiç bir şekilde geri getiremezsiniz sadece tümü'nde görebilirsiniz uğraşmayın arkadaşlar..

• quote:

arkadaşlar müzik çalarda şarkı ileri geri alınmıyor mu ya?dokunmatik tellerde istediğim yeri dokunarak dinleyebiliyordum

yön tuşuna basılı tutarak alabilirsiniz tabiki
  • quote:

quote:

ayni durumdan bende sikayetciyim ama hiç bir türlü gösteremiyorsun
  • herhangi bir yapı malzemeleri satan yerde bulunur hocam ürün bu;

quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMT u23r -- 31 Mart 2011; 22:34:37 >

• Slm arkadaşlar;
    forum biraz yavaşladı, acaba N86 kullanıcıları fire mi veriyor?
    Arkadaşlar zed-ge den indirilen bu saat animasyonlu temaların saatleri neden çalışmıyor?
    6500 slid de saat temaları ve de svf uzantılı olanlar sorunsuz çalışıyordu, bunda beceremedim. Bi yardım lütfen...
  • n86 türkiyede pek duyurulmamıs bence nedense kullanıcı kitlesi az ve aksesuar kitleside az
  • Abim n8 aldı.n86 bana kaldı Fotoğraf iyi çekiyor gözlediğim kadarıyla banada fotoğraf lazımdı İyi oldu benim için.
    Ama aklımda kaldı:n79'u vermesemiydim ?
  • quote:

n86 türkiyede pek duyurulmamıs bence nedense kullanıcı kitlesi az ve aksesuar kitleside az

Aynen katılıyorum ustam. Piyasada 4 tane tlf olan marka sırf aksesuar ve destek hizmetten dolayı ne kadar satıyor.
    Ama böyle klas bi telefon malesef.
    Bu arada; .svf uzantılı animasyonları nasıl çalıştıracam bu telefonda?
  • Arkadaşlar cekdiğim resimlerde gökyüzü veya boş alanlarda sanki böle kırmızımsı bi renk tonu oluşuyor,sizlerde böyle bi durum oluyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 3 Nisan 2011; 23:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn
    Arkadaşlar cekdiğinim resimlerde gökyüzü veya boş alanlarda sanki böle kırmızımsı bi renk tonu oluşuyor,sizlerde böyle bi durum oluyomu

Bende kapalı alanlarda karıncalanma gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Arkadaşlar cekdiğim resimlerde gökyüzü veya boş alanlarda sanki böle kırmızımsı bi renk tonu oluşuyor,sizlerde böyle bi durum oluyomu

yetersiz ışıkta en kral fotoğraf makinesinde bile olur gayet normal..
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.