Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorsan konuş bilmiyorsan neyse .forumlarda büyük harflerle yazmak çok ayıp ve yasaktır.neyin algorıtması çıkarılacak ben gördüğüm ki kulandığım tecrubelere dayanarak bu tur bilgi verdim.siz neye dayanıyorsunuz kulandığın telefon modeli ne ...??
    quote:

Orijinalden alıntı: Enola

GÜNÜN LAFI... ÇÖZMEK İÇİN ÖNCE ALGORİTMASINI ÇIKARMAK LAZIM
    quote:

Orijinalden alıntı: assault79
    n79 ile n 86 arasında dağlar kadar sayılmayacak kadar fark var

• acaba Fm Transmitter var mı? bazı yerlerde yazıyor, bazı yerlerde yazmıyor..
  • fm transmitter yyok
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

fm transmitter yyok

hocam cihazdan var mı sende
  • fm transmitter var arkadaslar ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRooQ

fm transmitter var arkadaslar ben kullanıyorum

kardeş telin avantajlarını dezavantajlarını yazarmısnın küçük bir inceleme gibi bişey yani bende almayı düşünüyorumda
  • 8 Mp hem de çift LED flaş çok saçma 6220 Classic Nokia'nın en iyi fotoğraf çeken modeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

quote:

Orijinalden alıntı: FaRooQ

fm transmitter var arkadaslar ben kullanıyorum

kardeş telin avantajlarını dezavantajlarını yazarmısnın küçük bir inceleme gibi bişey yani bende almayı düşünüyorumda

kardeş ne diyeyim yani bilmiyorum.şu an için beklentimin altında bulduğum tek şey gps yavaş bağlanması.onun haricinde ekrana wlan tarama kısayolunu getiremedim nedense.başka bi yazılımsal şikayetim yok.fiziksel olarak ise yine bir şikayetim yok.biraz ağır geliyo ilkten ama yine de hoş.
  • herkese günaydın... n86 8mp ile 3.günümü geçiriyorum, şu an için tek tük yazılımsal buglar karşıma çıkıyor,sw update yaptım(son derece basitleştirilmiş) izlemeye devam edicem, mail uygulaması ve senkronizasyon güzel,tasarım hoşuma gitti,foto kalitesi iyi,wireless connection turn off seçeneğini göremedim ya da bulamadım ya da yok :D evdeki wireless a tanıtmıştım fakat internet kesildi ve evde ne zmn 3g bağlantı ile web gezmek istesem ilk olarak wireless a bağlanıyor,manuel olrk bağlantı noktasını değiştirmem gerekiyor yani diğer telefonu iphone daki gibi bağlantı bulamadım 3g ye dvm edeyimi otomatik olrk yapamıyor gördüğüm kadarıyla... şimdilik durum böyle... sorular varsa deneyip yanıtlayabilirim...
  • telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum özellikle kamerası için almıştım fakat ben büyük hayal kırıklığına uğradım beklediğimin çok altında bi resim kalitesi var özellikle güneşli havadaki resim kalitesi berbat resimlerdeki renkler çok soluk naha evvel n95 vardı onunlada resimler çekiyodum onun resimleri bana daha iyi gibi geldi..

telefonun diğer özelliklerine gelecek olursak telefon normal kullanımda yaklaşık 4 gün şarjı gidebiliyor pclerdeki gibi güç tasarruf modu diye bişivar bunda

yazılım güncellemesi vs direk telefon ile internet üzerinden yapılabiliyor normal radyosu internet radyosu felan var

gps güzel n95 e göre daha hızlı daha iyi yanlız haritalarda benim bulumduğum bölgede sadece e-5 ve otobanı gösteriyor başka yol yok

sesi çok fazla çıkmıyor orta halli diyebilirim

bu arada alacak arkadaşlar için söylüyorum alır almaz bi yazılım güncellemesi yapın zira yeni yazılımı çıktı telefonun

• quote:

Orijinalden alıntı: altiparmak1982

telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum özellikle kamerası için almıştım fakat ben büyük hayal kırıklığına uğradım beklediğimin çok altında bi resim kalitesi var özellikle güneşli havadaki resim kalitesi berbat resimlerdeki renkler çok soluk naha evvel n95 vardı onunlada resimler çekiyodum onun resimleri bana daha iyi gibi geldi..

telefonun diğer özelliklerine gelecek olursak telefon normal kullanımda yaklaşık 4 gün şarjı gidebiliyor pclerdeki gibi güç tasarruf modu diye bişivar bunda

yazılım güncellemesi vs direk telefon ile internet üzerinden yapılabiliyor normal radyosu internet radyosu felan var

gps güzel n95 e göre daha hızlı daha iyi yanlız haritalarda benim bulumduğum bölgede sadece e-5 ve otobanı gösteriyor başka yol yok

sesi çok fazla çıkmıyor orta halli diyebilirim

bu arada alacak arkadaşlar için söylüyorum alır almaz bi yazılım güncellemesi yapın zira yeni yazılımı çıktı telefonun

peki teli güncelleyince foto kalitesi düzelmedimi biraz kardeş

• Yakın çekim flashlı

http://img14.imageshack.us/img14/985/14082009128.jpg

Kapalı mekan

http://img38.imageshack.us/img38/2804/16082009142.jpg

Güneşli hava

http://img216.imageshack.us/img216/6926/17082009152.jpg

İşte bunlarda panoromik fotolar.Diğer modellerde bu var mı bilmiyorum ama çok hoşuma gitti.

http://img216.imageshack.us/img216/3512/18082009170.jpg

Bu üstte ki resmi çekerken kamera ayarı 1.8 mp deymiş sonradan farkettim

http://img38.imageshack.us/img38/5387/19082009173.jpg

Not: panoromik foto tamamen telin özelliğidir.PC ile hiçbir müdahale yapmadım.sadece telefonu elimde tutarak döndüm.zannedersem 180 dereceye kadar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRooQ -- 19 Ağustos 2009; 20:02:22 >

• N86 da umduğum fotoğraf kalitesini bulamadım

tüm 8Mpixel kameralı telefonları incelemedim ama bu konuda en iyisi sanırım innov8??? ne dersiniz?
  • Nasıl türkçeleştirebilirim?
  • bence nokia n82 5mp olmasına rağmen xenon flaşı sayesinde kapalı alanlarda hepsinden iyi çeliyor.
  • N86 8Mp li oldum sonunda bence gayet iyi sayılır, bugün aldığım için şu an hala kurcalama aşamasındayım, foruma katılmak istedim.
  • bu telefon pek tutmadı sanki yorum yapan yok
  • evet n86 ile ilk haftamı tamamlamak üzereyim... bir kaç tane bug dikkatimi çekti ve sinirimi bozdu...
    1.telefon yer yer kitleniyordu
    2.rehber kendi kendine her isimden 2şer tane yaratıyordu be her çift isimden 1 ini silseniz dahil diğer teki de siliniyordu
    3.tuş kilidi tuşu devre dışı kalıyor ve beraberinde power butonu devre dışı kalıyor...(nadiren)

fw yükseltim factory settings yaptım... 3. sorunum dışında diğer sorunlar düzeldi... şimdilik onu telefonun pilini söküp takarak geçiştiriiyorum.

önerisi olan var mı yada önceden s60 telefon kullananlardan benzer sorunlar yaşayanlar...?
  • Fazla kullanan yok galiba bu telefonu...
  • n86 ten vazgeçtim yeniden n82 aldım hemde 599 tl
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.