Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sungur 13

8 megapiksel kameranın tam performanslı kullanuılabilmesi için çok iyi bir ekran kullanılması gerekiyor.Zaten bu kadar küçük bir ekranda 8 megapikselin kalitesinin farkedilmesi çok zordur.Güzel bir gelişme ama pratikte 8 megapikseli tam olarak gösterebileceğini düşünmüyorum.

Bence de zaten telefon için gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten.
  • quote:

8 megapiksel kameranın tam performanslı kullanuılabilmesi için çok iyi bir ekran kullanılması gerekiyor.Zaten bu kadar küçük bir ekranda 8 megapikselin kalitesinin farkedilmesi çok zordur.Güzel bir gelişme ama pratikte 8 megapikseli tam olarak gösterebileceğini düşünmüyorum.

ne alaka ekranla yav
    zerre alakası yok

Öyle olsa DFM'lerin ekranlarıda 2.4"-2.7" değil 4"-5" olması gerekirdi
  • samsung mus falan yazmayın arkadaslar bukadar guzel telefon haberlerinin altına

samsungun kameralarını biliyoruz kullanmasak zamanında d900 vardı 3mp diye bas bas bagırdı herkez atladı n70 den kötu cekiyor aksam gunduzde bi falsosu yok
  • N95 8gb'nin qwerty hali 8mp kamera
  • Bakalım half qwerty ne kadar kullanışlı olacak. Henüz bir foto vs yok sanırım. Umarım kullanışsız bir dizayn veya ergonomide olmaz, tek 8mp modelini de harcamaz sanırım Nokia ancak qwerty klavye koyuyorsan ve de yarım klavye ise orta büyüklükte bir cihaz olsa gerek. Kızaklı bir model olma ihtimali P1 tarzına göre daha muhtemel, N95 boyutlarında fakat kızağın yanlamasına açıldığı, yarım klavyenin de rahatlıkla sığabileceği bir model olabilir, ön panelde ekranı rahatça yatay foto çekiminde kullanmak için..
  • arkadaşım isterlerse 100mp yapsınlar bence teleffon ve kamera ayrı şeyler bunuda zaten bir resimmi 8 mp bir telle birde 8 mp bir fotoğraf makinesiyle çek bak aradaki fark bariz hem ben bu telefon ve fotoğraf makinası ilerde tamamen birleşceğe inanmıyorum çünkü böyle bir şeyolcak olsa bu kadar fotoğraf makinası ve kamera üreten firma hala bunları bu kadar geliştirmeye para yaırmazlardı he belki çok ilerde bu yaşanabilir ama yakn gelecekte bu olmıyacak gibi.

ayrıca şu açıklanan özellikleri zaten piyasadaki yüksek kaliteli telefonlarda olan özlellikler ayrıca bir şey katmıyor ya mp yükseltiyorlar ya ekranı büyütüyorlar yada wifi yi koyuyarlar yani bence biraz iş insanları kandırmaya yönelik olmaya başladı.
  • Cep telefonlarında kameranın ne kadar gerekli olduğu ayrı bir tartışma konusu..

Hiçbir zaman bir DSLR makineyi zaten geçemez, her zaman birşeylerin gerisinde kalacaktır, nano teknolojiyi bir 10 yıl içerisinde adapte ederlerse belki ama şu gün yarım kiloluk, bir telefonun 10 katı boyutunda makineler ile profesyonel çekimler yapılırken 100 gramlık küçücük bir cep telefonu ile o kaliteyi yakalamak zaten imkansız.

Ama hiçbir zaman gereksiz değil, yine de kendi adıma kameradan önce önemsediğim noktalar daha büyük.. Ayrıca yanımda kamera taşıyanlardanım..

Yine de dediğim gibi 100 gramlık avuç içi boyutlarında ve asıl işlevi sadece görüşmek olan bir cihazın o kadar donanımın yanı sıra bir de 8mp'lik lens barındırması teknolojik açıdan büyük bir olaydır..

• kesinlikle dediklerine katılıyorum fakat kullanılma alanı olmayan teknoloji yada sınırlı olan teknoloji bence teknolojinin ilerlemesi değildir. Bu herkes çok iyi biliyorki bu gün 8 mp lens değil 3o mp lenside çok rahat koyabilecek durumda bu teknoloji yani bence bu telefon alanında olan teknolijik gelişmeler daha çok kendi ni tekrarlmamak ve insanları kandırmaya yönelik işliyor.
  • N97'deki bilgilerin hepsi tuttu. Bunda da muhtemelen tutacaktır.

Klavye P1 gibi falan olcak sanırım.
  • n97-Corolla ikilisi bana İnnov8-Omnia ikilisini fela halde çağrıştırdı
  • Evet strateji benziyor ama Samsung'un iki modelinde de Qwert klavye mevcut değil..
  • Geç kaldı. Samsung, LG sattığını sattı Sony Ericsson zaten cihazlarının satılmasından hoşlanmıyor(Ermeydan'ın sözü)
    Benim için, ekranı dokunmatik olmadığından zaten baştan kaybetti

quote:

Kusura bakma

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure
    Sony Ericsson zaten cihazlarının satılmasından hoşlanmıyor
  • cep telefonunda kameranin olmasi neden gerekli diyen arkadasa sunu solicem tabiki gerekli artik gunumuzdeki cep telefonlari ile 4-5 cihazin yapicagi isler tek bir aletde toplaniyor ve buda biz tuketiciler icin n 95 kullaniyorum mp3 calar mp4 , videokamera, fotograf , oyun cep telefonu ve navigasyon ve tabiki evimdeki w-lan uzerinde bedava internete girebildigim hattda msn ye girebildigim yada youtubeye takilabildigim kucuk laptopum o benim

bu silevleri ayri ayri yapan cihazlari tasimaya hamal lazim herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 4 Aralık 2008; 21:48:49 >
  • Corolla %95 = N83
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

cep telefonunda kameranin olmasi neden gerekli diyen arkadasa sunu solicem tabiki gerekli artik gunumuzdeki cep telefonlari ile 4-5 cihazin yapicagi isler tek bir aletde toplaniyor ve buda biz tuketiciler icin n 95 kullaniyorum mp3 calar mp4 , videokamera, fotograf , oyun cep telefonu ve navigasyon ve tabiki evimdeki w-lan uzerinde bedava internete girebildigim hattda msn ye girebildigim yada youtubeye takilabildigim kucuk laptopum o benim

bu silevleri ayri ayri yapan cihazlari tasimaya hamal lazim herhalde

İşte yegoadamın bahsettiği gibi, teknoloji dediğimiz şey zaten her zaman yeni şeyler icat edebilmek değil, hali hazırdaki teknolojiyi insan hayatına adapte edebilmektir. Bunun da en iyi örneği bana göre günümüzün cep telefonları..

• quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Corolla %95 = N83

Bence de.

3ünü bilmem ama 8x olacağı kesin. 9'da tanıttı zaten.
    7'de yer yok. Baştan aşa dolu. 1 tek 74 boş o da hep boş kalacak.

6 zaten gitmez buna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

Bu resim fake mi ?

fake olması için dua etmek lazım

ula ayfone kaba diyenler bu korolla için neden ses etmezler anlamam

fırın tepsisi gibi kavurmalı kaşarlı pideyi üzerine koy sür fırına pişince

küverty kilavye sana biplesin pişti diye

afiyet le ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 5 Aralık 2008; 0:17:48 >

• BEnce güzel cihaz olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.