Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia kendini tekrar etmeye devam ediyor,hayal kırıklığı...
  • Yonga üreticilerine bağımlılığı yüzünden kabak tadı vermeye başladı Nokia cihazları..

Texas Instuments'ten Cortex-A9 tabanlı OMAP 3 işlemcileri kullanılmaya başlasa da değişik birşeyler görsek...
  • bu 3'' ekrana hiç benzemiyor.
  • samsung omnia hd veya sonyericsson un 12 mp makinası tercihim olur bunu gördükten sonra.hem led koy birde slider yap nokia napıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 16 Şubat 2009; 18:46:36 >
  • Ekran 2.6" gibi duruyor. Belki Oled'dir de.

Edit:
    demiştim ki figure data sheet vermiş.

üzerine tıklayın:
     ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Şubat 2009; 18:49:10 >

• 95'ten sonra 1 yenilik yok (5800,n97 dışında) !?

tekrar ediyor,veya birleştirip yeni diye sunuyor ucuz esnaf lokantalarına benzedi 2 yemeği karıştır günün yemeği diye sun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 16 Şubat 2009; 18:52:18 >
  • Dış görünüşü nokia ait 3 farklı ciyazın birleşimine benzemiş. Ayrıca beni al dedirten bir telefona benzemiyor dışı.

Kameranın olduğu yer N82 anımsatıyor. Bakıyorumda Nokia son dönemde yaptığı telefonların arka yüzünü nedense N82 benzetiyor
  • Video:

http://www.youtube.com/watch?v=ifvrMqzbID4

Tasarım N79'a benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Şubat 2009; 18:53:55 >

• n85 in kopyası olmuş bu cihaz
  • n85 i almış 8 mp kamera koymuş on yüzü biraz değiştirmiş ve bunu sırf 8 mp modelimiz de var demek için yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 16 Şubat 2009; 19:01:03 >
  • Allah Lester Chan'den razı olsun.

Ben ilk sayfayı editleyeyim.
  • - Çift sürgülü tasarım
    - 103.4 x 51.4 x 16.5 mm - 149g
    - 8mp Carl Zeiss Tessar Lens, VGA@30FPS, Çift LED
    - 2.6" 16M QVGA AM OLED Ekran
    - 74MB dahili hafıza + 8GB dahili kart, 16GB'a kadar microSD destekler
    - A-GPS, Wi-fi, 3.5mm girişi, TV-Out, Hi-Speed MicroUSB v2.0
    - 1200 mAh Batarya
    - OS9.3 FP2

Epi topu bu kadar.

İlk sayfa güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Şubat 2009; 19:19:46 >
  • tipi bişeye benzememiş
  • 8 mp ve led flaş. İşlemci aynı işlemci. Ekran biraz büyük. Kaba tasarım. Kötü tuş takımı. Gereksiz çift sürgülü tasarım. Nokia'yı tebrik etmek lazım. Yine yapmış yapacağını.
  • nokia bu kafayla giderse piyasada 3. sıraya düşmesi kaçınılmaz...

15 yıldır hiç bir başka marka kullanmadan, sadece Nokia kullanıcısı biri olaraktan,
    Nokia'dan ben artık umudu kestim..

Farklı sevdalara yelken açma vakti geldi kendi adıma...
  • N96'da bu cihazla beraber sönecek demektir.. Tipi kötü değil bana göre, N97 ile beraber N85'te dahil yeni nesil N serisi tasarımında devam edecekler demekki.. Krom çerçeve de hoşuma giden bir ayrıntı..
  •  ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===
  • Nokia N86'nın özellikleri kesinlikle standartların üzerinde. Ancak ''beklediğimiz'' cep telefonu bu değildi. Telefon, megapiksel yarışında geri kalmamak için hızlı biçimde lanse edilmiş gibi geldi.
  • bir nokıa kullanıcısı olarak beğenmedim tipini
  • n85 ve n86

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.