Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkce klavuzu lazım N86 için. Nerde bulabilirim?
  • arkadaşlar ben n82 kullanıyorum ısım geregı fotograf kalıtesı cok onemlı n86 dusunuyorum gece cekımınde flas performansında daha ıyı olurmu yada günısıgında gozle gorulecek bır fark olurmu ? kameralarda
  • Telefonda mesaj yazarken 3 satırdan sonra falan yavaşlıyor
    yani yazıyosun sonra geliyor falan
    sizdede oylemi
    sizde boyle değilse nasıl duzelteblrm?
    teşekkürler
  • iphonu eşime verip ben n86ya geçtim...iphone kdr çeşitli app yok oyunları da iphonela kıyaslarsam berbat diyebilirim ama telefona aşık oldum resmen hafıza kartı desteği, görüntülü iletişim, malzeme kalitesi, müzik kalitesi ki iphonedan çok daha basları yüksek bi tonu var içinden çıkan kulaklığı da hiç bu kdr ii çıkıcağını tahmin etmemiştim ve ayrıca sybiana hiç benzetemediğim hızlı çalışan işletim sistemiyle benden tam not aldı...foto çekimi de 2mpden sonra n kdr ii geldi anlatamam,az ışıkta bu kdr ii sonuç vereceğini tahmin etmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yken

türkce klavuzu lazım N86 için. Nerde bulabilirim?

Nokia n86 TÜRKÇE klavuz arayıpta bulamayanlar için pdf formatında kullanma kılavuzu..

Nokia N86 8MP User Guide in Turkish
    Nokia_N86_8MP_UG_tr.pdf
    Issue 1, 18-Jun-09 | 3.98 MB | Turkish

Download...:
    ***_KILAVUZ_***
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1903bjk

Telefonda mesaj yazarken 3 satırdan sonra falan yavaşlıyor
    sizdede oylemi
    teşekkürler

bu sorun bendede var dostum benım versıyon v31 yaptım en son v30 a geçtıgımden berı boyle v20 de bu sorun olmuyor v20 ye dusurmek ıcnde baya bir tefarruat ıstıyor bende ugraşmadım ama bende sınır oluyorum msjı yazıyorum sonra gelıyor yazı ekrana sonra konusuyorum kapatıyorum 4 5 sn daha ekranda donuyo tlfonu kapattıkdan sonra
    n82 topiğinde paylaşırsan sorununu daha cok yardımcı olurlarr arkadasım
  • bu sorun N82 de değil hocam N86 da sen yanlış anladın galiba N82 yis attım N86 aldım ben

N86 kullanıcılarına soruyorum tekrar;
    sizdede oylemi
    teşekkürler
  • ben de dün aldım henüz 3 satırlık bi msj yazmadım ama ben olsam bi yazılı updatelerdim, bi de tel hafızasını boş bırakırdım zaten sildim ne varsa herşeyi kartta ve iç hafızaya atardım..bende de olursa yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

iphonu eşime verip ben n86ya geçtim...iphone kdr çeşitli app yok oyunları da iphonela kıyaslarsam berbat diyebilirim ama telefona aşık oldum resmen hafıza kartı desteği, görüntülü iletişim, malzeme kalitesi, müzik kalitesi ki iphonedan çok daha basları yüksek bi tonu var içinden çıkan kulaklığı da hiç bu kdr ii çıkıcağını tahmin etmemiştim ve ayrıca sybiana hiç benzetemediğim hızlı çalışan işletim sistemiyle benden tam not aldı...foto çekimi de 2mpden sonra n kdr ii geldi anlatamam,az ışıkta bu kdr ii sonuç vereceğini tahmin etmemiştim

sizi bayağı etkilemişe benziyor,hem de iphone'a karşı,hadi hayırlısı

• quote:

sizdede oylemi
    teşekkürler

FP2'lerde genel sorun bu. Çözümü yok şuan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

sizdede oylemi
    teşekkürler

FP2'lerde genel sorun bu. Çözümü yok şuan için.

teşekkürler reis
  • quote:

bu sorun N82 de değil hocam N86 da sen yanlış anladın galiba N82 yis attım N86 aldım ben

N86 kullanıcılarına soruyorum tekrar;
    sizdede oylemi
    teşekkürler

sana cvp olsun die 2 dkdır bi msj yazıom :) 6 satırda bıraktım böle bişeye raslamadım
    belki son yazılımı yüklersen geçer
  • 8 mp mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

ya telefonların foto makinelerini geçmeleri çok ama çok zor.. bence bi telefondan beklenicek kalitede fotolar verio.. gidip telefonlada profesyonel fotolar çekmeye çalışmak saçmalık olurdu zaten..

benim anlatmaya çalıştığım çok farklı bişey ama.. neyse..

hayır hiç de zor değil bu iş.. sensör olayı üzerinde daha fazla durup biraz daha büyütseler ya da ışığa daha duyarlı sensörler geliştirseler (örn:fuji nin sensörlerini kullanmak gibi) bu iş olur olmaz diye çok zor diye bişey yok çok kolay.. olay paraya yatırıma bakıyor.. dandik sensörü koymak varken "yahu işte telefon daha ne bekliyorsunuz" diyip bi telefona 1000-1500 TL verenler oldukça da bu firmalar zaten koymaz adam enayi mi kötüyü koysa da satıyor böyle..

zaten kimsenin telefonla profesyonel fotoğraflar çekmek istediğini zannetmiyorum amaç "o an" ı "adam" gibi kaydetmek.. yoksa kimse bi telefonla "raw" çekmeye çalışmıyor.. bu kadar noise bi telefon için bile olsa fazla bence..

• başka n86 izlenimleri olan:))warmı
  • bi grendir gidiyo, şu firmwarei updateliyip kağıda bastırıp baktınız mı fotolara???
    şu an gittigidiyora 6mplik foto makinamı satışa çıkarıom
  • quote:

bi grendir gidiyo, şu firmwarei updateliyip kağıda bastırıp baktınız mı fotolara???

tabi dediğin olay da var ama böyle dersen cevabı da hazır..

10*15 cm kağıda n73 ün fotoğraflarını bastırsanda tatmin ediyor.. e o zaman ne gerek var 8mp e 12 mp e..

sözün özü ; telefonla fotoğraf çekmek için 1000 liranın üstü gereksiz harcamadır.. tabi paranızı kolay kazanıyorsanız zaten n86 da alsanız başka telefon da alsanız orası burası iyi mi diye fazla dert etmemeniz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: illker84

quote:

bi grendir gidiyo, şu firmwarei updateliyip kağıda bastırıp baktınız mı fotolara???

tabi dediğin olay da var ama böyle dersen cevabı da hazır..

10*15 cm kağıda n73 ün fotoğraflarını bastırsanda tatmin ediyor.. e o zaman ne gerek var 8mp e 12 mp e..

sözün özü ; telefonla fotoğraf çekmek için 1000 liranın üstü gereksiz harcamadır.. tabi paranızı kolay kazanıyorsanız zaten n86 da alsanız başka telefon da alsanız orası burası iyi mi diye fazla dert etmemeniz lazım

evt bu dediğini ben de çok yerde okudum ama büyük bi resmi sıkıştırıp daha kçk bi boyuta getirdiğinde datay fazlalaşır bakınız müzik kaydına, bant n kdr hızlı dönerse kayıt daha kaliteleşir çünkü veri daha kçk alana yayılır..yani ben de okudum ama çok da etkisiz olduğunu sanmıyorum...gerekli olup olmadığını sanırım o parayı kazana daha iyi bilir...parayı kolay kazanmak demeyelim daha ii yerlerde daha nitelikli işte çalışan diyelim öbür cümleye de...

• Finlandiya'da uretilmeyecek mi bu cihaz?
  • Finlandiya'da Üretileceğini Zannetmiyorum Sebebi İse Bu Cihazın Fiyatı N96 İle Kafa Kafaya Çıktı Hatta N96 Daha Pahalı İken Çıktı Çin Üretimi Olması Belkide Fiyatının 1150 Tl Den Çıkmasına Sebep Oldu Bakınız N82 Çıkış Fiyatına Bakınız N95 Bakınız N95 8 Gb Bakınız N96 Bu Cihazların Hepsinden Daha Düşük Ücret İle Piyasaya Çıktı N86

İlker Arkadaşım Elbetteki Profesyonel Ürünler İle Yarışamaz Cep Telefonları Ancak 5 Sene Sonra Falan Ama Berbat Bi Şekilde Çekmiyor Tabiki...

tritone İpoheden Vazgeçerek En Doğru Kararı Vermişin App Ve Oyun Yok Diyorsun Fakat İlerleyen Zamanlarda İstemediğin Kadar Bulabileceksin
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.