Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani.. bide N95 8GB bildiğim kadarıyla 3 yıllık bi tel.. sırf adı n95 olduğundan bu fiyatlara gidio.. yoksa onunda fiyatı N82 gibi 600lere düşerdi.. ama iyikide düşmedi yoksa apaçilerin elindende düşmezdi o telefon XD şu anda da bi çok apaçide N73, N95 ve N95 8GB var ama çok deil.. N73 gibi fiyatı düşük olsa apaçilerin yeni telefonu olur gider XD
  • arkadaşlar teknosanın web sitesinde n86 nın sadece siyahı olduğu için almak istemedim tel. açtım beyazının getirtirsenşz alıcam diye bana tel. açtılar isterseniz lacivert rengini size tedarik edebilriz dediler LACİVERT rengini gören varmı ?
  • eğer n97 fiyatını hakediyorsa n86 da hakediyor demektir. telefonda yok yok. n82 de kullandım ve n82nin xenon flash ile fark yarattığını gördüm. bunun dışında kimse n86nın fiyatının çok yüksek! olduğunu söylemesin çünkü değil. bu telefonun fiyatının bu kadar düşük (çıkış fiyatı olarak n95i de hatırlayın mesela) olmasının sebebi çinde üretiliyor olmasıdır.

http://www.sinlung.com/geek-street/phony-tech/8-megapixel-camera-phone-comparison.html

yukarıdaki adrese bakacak olursanız henüz ülkemizde olmayan ve se'nin en kaliteli modellerinden biri olması beklenen w995 ile arasındaki farkı da görürsünüz. en önemlisi bence video çözünürlüğü.

sonuç olarak bence oldukça şık ve alınabilitesi olan bir telefon. beğenmeyen almasın kardeşim. bu kadar basit

not: laciverti yok benim bildiğim kadarıyla

• lacivert dedikleri siyahdır bence. çünkü nokia 2renk olarak üretti. bende beyazını bekliyorum
  • Arkadaşlar n85 malzeme kalitesiyle n86 arasında dünya kadar fark var. Ben n86 nın malzeme kalitesini çok beğendim.
    quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: illker84

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

bnm anlamadığım bişey var.. neden herkes N95 8GB gibi bi telefona 1.100 verirken bişi demiyorda.. N86 gibi cihaza 1.100 çok diyor?? N95 8GB çıkalı baya oldu.. fiyatının düşmemesinin tek ama tek nedeni adının N95 olması.. yoksa şu anda o fiyata gidecek bi telefon asla deil..

küçük bi soru sana

n85 in fiyatına göre n95 8gb ve n86 8mp pahalı değil mi ??

peki n85 ten ne farkları var ya da n85 in avantajları yok mu ?? e neden ucuz ?? kararı siz verin

bnm tepki çektiğim kısım tam olarak o deil.. tamam N85in fiyatının yakınlarında olması lazımdı ama yapmamışlar sırf 8MP die.. bnm tepki çektiğim kısım kimse N95 8GB alırken bu telefon pahalı demior ama N86 alırken çok pahalı dior

• ya N86nın çektiği açı büyük olmasaydı dehşet kaliteli olurdu gibime gelio
  • Nokia N86 8MP hack SW 11.043

• kim çektiyse çok güzel bi video çekmiş.. güzel paylaşım.. keşke her hack videosu böle olsa..
  • yaw arkadaşlar bu telefon iyisiyle kötüsüyle bizim, (benimki şuan bende olmasada):),,
    bırakalım artık innovmu iyi çeker n82mi yoksa n86 mı diye bunlar defalarca konuşuldu tartışıldı ama bakıyorum hergün aynı konular gene soruluyor gene benzer konular açılıyor..

burası n86 bölümü ise, n86 sahiplerinin faydalanabileceği bilgiler sunmaya çalışalım... hangi programlar yüklenebiliyor, nasıl yükleniyor, yeni firmware neler düzeltiyor... daha etkili ve verimli kullanabilmenin yollarına bakalım.. hatta bi n86 ile çekilen fotolar galerimiz olsa çok güzel olur..

birde hepsiburada da süper hızlı gönderide bulunuyor n86,,, genelde hepsiburada ya stok bitirmek için yada ilerde fiyat düşüşü olcak ürünlerde bu takdiği uyguluyor... bu durum kısı süre sonra n86 nın fiyatının düşebileceği anlamına gelebilirmi acaba? sadece bi düşünce.. bence şuan 950-1000 tl aralığında olmalı bu telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

yaw arkadaşlar bu telefon iyisiyle kötüsüyle bizim, (benimki şuan bende olmasada):),,
    bırakalım artık innovmu iyi çeker n82mi yoksa n86 mı diye bunlar defalarca konuşuldu tartışıldı ama bakıyorum hergün aynı konular gene soruluyor gene benzer konular açılıyor..

burası n86 bölümü ise, n86 sahiplerinin faydalanabileceği bilgiler sunmaya çalışalım... hangi programlar yüklenebiliyor, nasıl yükleniyor, yeni firmware neler düzeltiyor... daha etkili ve verimli kullanabilmenin yollarına bakalım.. hatta bi n86 ile çekilen fotolar galerimiz olsa çok güzel olur..

birde hepsiburada da süper hızlı gönderide bulunuyor n86,,, genelde hepsiburada ya stok bitirmek için yada ilerde fiyat düşüşü olcak ürünlerde bu takdiği uyguluyor... bu durum kısı süre sonra n86 nın fiyatının düşebileceği anlamına gelebilirmi acaba? sadece bi düşünce.. bence şuan 950-1000 tl aralığında olmalı bu telefon.

Çok doğru diyorsun hocam diğer telefon konularında program tema resim bir sürü paylaşım var bizim telefonun konusunda hangisi iyi tartışması var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 28 Ağustos 2009; 17:37:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

hb bunu en az bi 6 ay sonra yapar.. tabi telefonun satışı düşmeye başladığında.. mesela N82 satılmamaya başlayınca hb korkup hemen indirim yaptı ve tüm stokları eritti.. bunun N86 için olması için en az 8 ay gerekir, nokianın N86yı yeterince tanıtmaması gerekir ve daha yüksek modellerin çıkması gerekir die düşünüyorum..

• hocam valla beni aradılar lacivert var dediler :D bende anlamadım kısmet olursa yarın gidip beyazını alıcam adana da oturuyorum türkiyenin en büyük mağazası burda ve burda beyazını buldum alıcam inş. detayı grşz :D
    quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

lacivert dedikleri siyahdır bence. çünkü nokia 2renk olarak üretti. bende beyazını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah01

hocam valla beni aradılar lacivert var dediler :D bende anlamadım kısmet olursa yarın gidip beyazını alıcam adana da oturuyorum türkiyenin en büyük mağazası burda ve burda beyazını buldum alıcam inş. detayı grşz :D
    quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

lacivert dedikleri siyahdır bence. çünkü nokia 2renk olarak üretti. bende beyazını bekliyorum

o mağazanın ismi ney??

• n97 için hack diyor ancak aynı sistem n86 içinde geçerli.
    en yeni hack yöntemlerinden biriymiş.belki yeni başlayanlar için faydalı olur, yazılar yabancı bir dilde olsada görüntüler gayet açık..

n86 hack.. 11.043 versiyonu için...
    işte video ..
  • an error occured diyor artık youtube videoları acılmıyor
  • Cihazı Yaklaşık 1 Aydır Kullanıyorum Arkadaşlar Üst Kapak İle Çevresini Saran Çelik Gövde Arasında Sol Tarafta Boşluk Var Üst Siyah Kapağı Keserken Sanırım Elleri Kaymış ( 4- 5 Tane N86 Da Gördüm Bu Hatayı ) Hadi Bunu Anladık Satmaya Niyetlendiğimde Servise Gönderir Üst Kapağı Değiştiririm Onuda Anladım Ama Kameranın Lens Kapağı Bugün İtbari İle Çizmeye Başladı Kamera Camını İyice Soğudum Cihazdan Çok Güzel Cihaz Hızlı Seri Kamerası Güzel Siz Bakmayın Yorumcu Arkadaşlar Kullanmadıkları Bir Şey İçin Bariz Ön Yargılılar Bakalım Benim Bu Sorunumu Nokia Club Nasıl Halledicek
  • Emrullah Arkadaşım Arka Kapak Mavi Ama Renk Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: batmanlı

Cihazı Yaklaşık 1 Aydır Kullanıyorum Arkadaşlar Üst Kapak İle Çevresini Saran Çelik Gövde Arasında Sol Tarafta Boşluk Var Üst Siyah Kapağı Keserken Sanırım Elleri Kaymış ( 4- 5 Tane N86 Da Gördüm Bu Hatayı ) Hadi Bunu Anladık Satmaya Niyetlendiğimde Servise Gönderir Üst Kapağı Değiştiririm Onuda Anladım Ama Kameranın Lens Kapağı Bugün İtbari İle Çizmeye Başladı Kamera Camını İyice Soğudum Cihazdan Çok Güzel Cihaz Hızlı Seri Kamerası Güzel Siz Bakmayın Yorumcu Arkadaşlar Kullanmadıkları Bir Şey İçin Bariz Ön Yargılılar Bakalım Benim Bu Sorunumu Nokia Club Nasıl Halledicek

lens kapağı sorunu bu aralar çoğaldı belli ki N97de de aynı sorun var..

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

an error occured diyor artık youtube videoları acılmıyor

DNS ayarlarına bi gözat ve değiştirmen gerekiyorsa değiştir..
  • batmanlı kardeş kapakta hatalı kesim demişsin kamera lensini ciziyo sensor demişsin ben almayı düşünüyodum eger dediğin gibiyse bu cihaza yaklaşılmaz kullanana başka arkadaşlar daha çok bilgi verirmisiniz bilgi paylaştıkca buyur saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.