Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mechul55

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar sizce bu telefonun siyahı mı güzel beyazı mı??

renkler ve zevkler tartisilmaz ama benim görüsüm siyah daha asil ve agir bir renk

Bence de beyaz daha teknolojik bi alet havası katıyor.
  • ben siyah aldım çünkü tel daha ufak durur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar sizce bu telefonun siyahı mı güzel beyazı mı??

renkler ve zevkler tartisilmaz ama benim görüsüm siyah daha asil ve agir bir renk

bnm gözümede beyaz daha güzel gözüktü ama siyahında ayrı bi çekiciliği var.. aslında para olcak 2 renginide alıcan ama daha birinin parasını toparlayamıoz
  • Beyaz rengini piyasada gören veya satıldığı bir yer varsa bunu bilen var mı ki? paralel ithalat veya yurtdışı ürün satan yerlerde dahi beyaz bulamıyorum. Bi arkadaş getirtmiş yurtdışından beyazını sahibiden'de satıyordu o da GET ilanı olarak almak isterseniz fiyatı 1030TL oluyor garantiliyle aynı fiyat

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focal_point -- 15 Eylül 2009; 8:56:55 >
  • adamda abartmış o fiyata 70 tl daha koyar turkcellden kvklı alırım çok çok daha iyi..
  • Arkadaşlar açık havada en yüksek kalitede 1 dakikalık video kaç mb yer kaplıyor.Biri bana söyleyebilir mi? Ona göre bi karşılaştırma yapıcamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

Arkadaşlar açık havada en yüksek kalitede 1 dakikalık video kaç mb yer kaplıyor.Biri bana söyleyebilir mi? Ona göre bi karşılaştırma yapıcamda.

Arkadas bugün cektigim en yüksek kalite 3 dakikalik görüntüye 105mb yer kapladi. 1 dakikasi 35mb a denk geliyor
  • Bugün bende n86 sahibi oldum...n85 rezaletini çektikten sonra n79 la biraz huzura ermiştim ve n86 ile ilk günüm vukuatsız geçti (maşallah diyin).......foto kalitesinde fazla birşey beklemiyodum....n79un gündüz 5mpx ile n86 gündüz 8mpxli aynı kalitede ..Fakat loş ışıkta ve gece çekiminde n79dan kesinlikle daha iyi (Şu an 10 versiyonluyum).....

veeeee.....BOMBAAAA ....n86 da yeni firmware ile yüz tanıma özelliği yanında fotolarda baya iyileşmede olacakmış...internette örnk resimlerde samsungun pixon modelleri kadar iyi çektiğini gösteren resimler ama.....Umarım bu haberler internetteki yabancı spekülatörlerden biri değildirde bizi kafaya almıyolardır...
  • ===> Opera Mini v5.0.15650 Beta Advanced EN <===

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

"Speed Dial", sekme ve diğer yeni tüm özellikleriyle...

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/280909660/Opera.Mini.v5.0.15650.Beta.Advanced.EN.rar

• N85 ile N86 nie DHde az tutuluo anlamadım forum nusufumu azalıor yoksa cidden bu telefonlar beğenilmio mu??
  • bugün aranıza katıldım arkadaşlar. daha henüz kurcalamadım ilk şarjı ile 15 dk konuşma ekran parlaklığı en üst seviyede yarım saat oyun yarım saatte müzik dinledim şarjı 1 kademede ve daha batarya zayıf uyarısı vermedi. öğlen aldım şarja takmadım henüz bu yüzden bile daha ilk etapta taktirimi kazandı. makinanın pillerini şarj edince bi kapıştırma yapmayı düşünüyorum.

N86 & KODAK Z710
  • merhaba arkadaşlar;
    bugün öğlen arkadaşa n86 aldık.ilk gözümüze çarpan ekranda bataryanın doluluğunu gösteren yerde mesaj işareti yani mektup zarfı yanıp yanıp sönüyor hiçbir şekilde gitmedi.
    ikinci olarak msj yazarken 2. satırın sonuna geldiğinde yazma hızı o kadar düşüyorki nerdeyse duracak ve gerçekten içinden çıkılmaz bi durum oluyor.
    üçüncü olarak kamera..bana göre çok kötü ben n82 kullanıyorum.her neyse sorun şu orda tam odaklayıp çerçeveyi yeşil yaparken duraklıyor 2 sn kadar ve ekranın bazı yerlerinde beyaz şeritler gidip geliyor ve sonrasındaki çekilen fotoya bakmak istemezsiniz.
    arkadaşlar versiyon güncellesek gider diye düşünüyoruz.bu sorunları yaşayanlarınız varmı arkadaşlar. teşekkürler saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

merhaba arkadaşlar;
    bugün öğlen arkadaşa n86 aldık.ilk gözümüze çarpan ekranda bataryanın doluluğunu gösteren yerde mesaj işareti yani mektup zarfı yanıp yanıp sönüyor hiçbir şekilde gitmedi.
    ikinci olarak msj yazarken 2. satırın sonuna geldiğinde yazma hızı o kadar düşüyorki nerdeyse duracak ve gerçekten içinden çıkılmaz bi durum oluyor.
    üçüncü olarak kamera..bana göre çok kötü ben n82 kullanıyorum.her neyse sorun şu orda tam odaklayıp çerçeveyi yeşil yaparken duraklıyor 2 sn kadar ve ekranın bazı yerlerinde beyaz şeritler gidip geliyor ve sonrasındaki çekilen fotoya bakmak istemezsiniz.
    arkadaşlar versiyon güncellesek gider diye düşünüyoruz.bu sorunları yaşayanlarınız varmı arkadaşlar. teşekkürler saygılar.

yazılımı yükseltin ilk ve 3. sorununuz yazılım güncellenince %90 olarak düzelicektir.. 2. sorun ise nokianın yeni çıkardığı çoğu telde var.. yazma dilini ingilizce yaparsanız sorun düzelicektir

• teşekkürler mawoix msj yazımı hızlandı.bu gece bi versiyon atalım bakalım.
    bide şimdi dikkatimi çekti müzik çalarda listede aşağı tuşuna çift basınca hızlıya alıyor bildiğimiz gibi bunda 2 3 sn sonra yavaşlama oluyor geri hızlanıyor telefonun özelliğimidir yoksa oda mı bi hata.teşekkürler
  • oda bi hataya benzior.. yeni versiyonda düzeltilmiş olmalı.. zaten pekte sorun edilmicek bi hata..
  • arkadaşlar şimdi n86ya yazılımı attık 11.043.kamerada oluşan beyaz çizgiler gitti fakat ekranda bataryanın doluluğunu gösteren yerde mesaj işareti yani mektup zarfı yanıp yanıp sönüyordu bu düzelmedi arkadaşlar o hala orda ve canımızı sıkmaya başladı.aceba format mı atsak
    arkadaşlar detaylı soft format attık yine aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 18 Eylül 2009; 11:58:19 >
  • Sim mesajlarını sil arkadaşım mektup gidecektir
  •  ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

CoreCodec CorePlayer v1.3.6 Build 7427

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/281625838/CoreCodec.CorePlayer.v1.36.7427.Unsigned-PGTeam.rar

• focal_point arkadaşım teşekkür ederim oldu sağolasın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

Arkadaşlar açık havada en yüksek kalitede 1 dakikalık video kaç mb yer kaplıyor.Biri bana söyleyebilir mi? Ona göre bi karşılaştırma yapıcamda.

Arkadas bugün cektigim en yüksek kalite 3 dakikalik görüntüye 105mb yer kapladi. 1 dakikasi 35mb a denk geliyor

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.