Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali282

çin malı olmayanda varmış.turkcel mağazsındaki bir yetkili dedi. siparişle geliyormuş.

Çin Üretimi kötü demek değildir, parayı verince her şeyi yapıyor adamlar. İstinye Parkta da malların üzerinde Made İn China yazıyor ama alamıyoruz işte...

Telefonun ekranı sadece sağa dönüyor, gece yatağa girip mesaj yazmak isteyen bu özelliği kapatmalı...

V11 'de yüz tanımayı henüz bulamadım...

Telefon gerçekten ağır ama işletim sistemi olarak değil kütle olarak...

En büyük eksikliği bence Microsd kartın takılıp çıkartılması, benim tırnaklarım kısa ve ulaşılabilir bir yerde değil mutlaka telefonun kapağını sökmek gerekiyor...
  • bu yüz tanıma olayı n zaman gelicek bi bilginiz var mı?
  • yeni sürümle gelecek de o ne zaman gelir bilmiyorum.
  • Telefon mesaj yazarken Türkçe karakterlere geldiğinde yamuluyor, bunu düzeltmek için Türkçe sözlük ve yazma dili yerine ingilizce seceneğini işaretlerseniz donma yaşamazsınız.
  • uzun araştırmalarım sonucunda 86 almaya karar verdim gibi..n82 ile 86 arasında gidip geliyrdum..

İstanbul da 86 yı alabileceğimiz en güvenilir yer neresi acaba.?..bu konuda bizzat alıpta memnun kalan arkadaşlardan ve bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Ayrıca ÇİN de üretilmiiş olması hala içim rahat etmedi. yani finlandiada üretilen nokia larla aynı kalitedemi bilmiyorum..
    tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 28 Eylül 2009; 19:22:11 >
  • Bu telefona niye rağbet yok forumda?
    Diğer telefonlar hakkında yüzlerce ve sayfalarca mesaj varken,N86 hakkında yok??
    Kullanan arkadaşlar,sorunu var mı?Wifi çekimi ,şarjı falan nasıldır?
  • bu gerçekten ilginç bi durum ama bi şi yazılmaması bi sorun olmadığı anlamına d geliyo yeni firmware çıksın da...bi de çin çin die takanlar var, ben iphonedan buna geçtim iyiki de geçmişim
  • evet arkadaşlar bu konuya hiç ama hiç yazan yok aceba milletin n86sı full sorunsuz mu çalışıyor inşallah öyledir.
    arkadaşlar yarın üniversiteye gidiyorum ve benim n82 ile arkadaşın n86sını değiştirdik.kurban bayramına kadar.
    muhyiddin09 arkadaşım sorduklarını deneme şansım oldu.wi-fi çok güzel hızlı.şarjına gelirsek 1300mah pil var benim n82de 1050mah idi. yani bana göre şarjı çok iyi
    kısacası telefonu beğendim ilk gördüğümde de beğenmiştim tip olarak çok iyi.....

• Arkadaşlar n95 ile karşılaştırırsak -leri ve +ları ne olur?

N95 in sevmediğim yanı gps e bağlanma hızıydı.N86 da bu hız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

Arkadaşlar n95 ile karşılaştırırsak -leri ve +ları ne olur?

N95 in sevmediğim yanı gps e bağlanma hızıydı.N86 da bu hız nasıl?

GPS... Çiçek gibi:)

Pil 1300 değil 1200... 2 gün istediğinizi yapın ben bitiremedim henüz:)

Ses konusunda fm transferi yaptığınızda bası kapatmak gerekiyor, ben bir sorun görmedim henüz, 5+1 performansı beklemeyin ama çoğu dizüstünden iyi ses veriyor.

Kulaklıkları tıkaç şeklinde bu beni rahatsız ediyor.

Kablosuz bağlantı gayet normal bende MSI s 420 dizüstü var onunla aynı çekim gücünde;)

Benimki gayet Çin malı kvk garantili, şimdilik küçük bir ilçede yaşıyorum, gittim bir telefoncudan aldım adam getirmiş soran olmamış fiyatından dolayı satamam ümidiyle vade farkı almadan 12 taksite bıraktı kutu kapalıydı, bende aldım:)

• arkadaşlar ben yeni bir telefon alıcam 3 model arasında kaldım.sizce n85 mi n86 mı n96 mı almalıyım ?
  • Made in Finland olani var internette yabanci bir forumda gordum resmini , Turkiye'de sadece Cin uretimi olanlar mi satiliyor acaba?
  • Kesinlikle n86,tartışmaya gerek yok
  • Teknoloji ayni malzeme ayni olduktan sonra ha Cin de üretilmis ha Finlandiya da ne fark eder. Nokia gibi bir dünya markasi kalitede cifte standart uygulayamaz bir ülkede üretilen kaliteli digeri kalitesiz olamaz imaji zedelenir. Finlandiyada ki iscinin saat ücreti 20-25$ Cindekinin 5-6$ fark budur
  • arkadaşlar nokia shoptaki n86 larla diğer mağazalarda satanlar arasında kalite farkı var mıdır..yani insan sonuçta nokia shop olduğu için oradan alası geliyor fakat ordada fiyatı yükse..

Bu hafta almayı düşünüyorum n86 yı.. Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Versiyonunu nasıl öğrenirim.. aldığım yerde mi en son versiyon yükleniyor?..bu konularda bilgi verecek olursa çok sevinirim..sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 30 Eylül 2009; 4:53:15 >
  • Sn. Ali282

FW butonuna tıklıyorsunuz harita güncelliyor ek olarak bir yazılım daha ama o ne işe yaradı derseniz bilemem. Alın geçin, fatura var elinizde hak sizde sahtesi var mı bilmiyorum ama ayırt edebilirsiniz sanıyorumki:)

Nokia değil NokLa dan,,,

İstanbulda catır catır kullanıyorum GPS'i, Maltepede Teleservis i buldum İstanbulda hiçbir yer bilmememe rağmen:)

Şarj gayet düzgün, sorun cıkartmadı, 9 saat film izlemezseniz heralde tükenmez...

Alternatif olarak batarya alabilirsiniz, bir yerde sordum 80 TL dedi uzay sucuğu yani...Yersen;)
  • ali 282 arkadasim nerden alirsan al orjinal kutusunda acilmamis olduktan sonra fark etmez diye düsünüyorum. Makinayi ilk kullanacagin zaman dil ayarlarini filan yaptiktan sana zaten yeni versiyon yüklü degilse sana soruyor yeni versiyonunu yüklenmeli diye yükle diyosun gerisini makina yapiyor bukadar kolay.
    menü/araclar/cihaz yöneticisi tuslarina basinca yüklü versiyonu görebilirsin son versiyonu 11.043 ise yenidir.
    Ben N86 aldigima cok memnunum
  • slmlar n86 n95 8gb 6700 n79 hangisini önerirsiniz ses olarak n86 kötü deniliyor kullananların yardımını bekliyom saygılar
  • diğerlerini bilmiyorum da n86ya kötü diyene ÇÜŞŞŞ demek istiyorum...içinden çıkan kulaklık da fena bas vermiyor ama sennheiser cx300 gibi bi kulaklıkla ses seviesi yükseliyor bas toklaşıyor...iphonela kıyaslarsam bas tonları özellikle elektronik dinleyenleri çok memnun edecektir
  • arkadaşlar merhaba. bende geçen hafta n 86 aldım. açıkçası özelliklerini bu aşamada çok bilmiyorum. işime yarayacak programları temin etmem hususunda yardımcı olabilrseniz seviniirm. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.