Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultrati4

Kesinlikle n86,tartışmaya gerek yok

cwp için çok teşekkürler arkadaşlar bir sorum daha olucak n86'nın ses çıkışı nasıl ben pek kullaklıkla dinlemem hoparlörden çıkış gücünü ve kalitesini merak ediyorum telefonum çalarken biraz yüksek sesli olsun istiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvvetmira_88

quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

Kesinlikle n86,tartışmaya gerek yok

cwp için çok teşekkürler arkadaşlar bir sorum daha olucak n86'nın ses çıkışı nasıl ben pek kullaklıkla dinlemem hoparlörden çıkış gücünü ve kalitesini merak ediyorum telefonum çalarken biraz yüksek sesli olsun istiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlardan yorum bekliyorum

dış ses için alınacak bir telefon bence değil, bi kere çok tiz sesi var ama yüksek, ben n95in dış sesinden daha vasat bence
    zaten beğenmediğim tek yanı n86nın dış ses
    turnayı gözünden vurursun

• Arkadaşlar sıf siyahı güzel durmadığından bu telefonu almıyorum acaba beyazını bulabileceğim yer var mı?
  • İşte sonunda beklenen Firmware geldi. 20.115 sürümünde YÜZ TANIMA fonksiyonunu fotooğrafa eklemişler...

Firmware ile gelen diğer iyileştirmeleri burada yazarız artık..
  • harbiden mi hemen kontrol edeyim nokiadan...
  • YUMULUN
    BENDE Bİ BUMARA YOK 11.043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 1 Ekim 2009; 1:07:14 >
  • baktım şimdi bulamıyor aynı sürümü buluyor aceba kodu falan değişirip mi yapacağız.rumuzumdur arkadaşım bilgiye nereden ulaştınız tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

ben samsungun innov8 modelini kullanmadım ama nokianın seriliğine daha doğrusu kullanımına alışık biri isen samsungtan uzak dur derim. çok çabuk değer kaybeder yedek parçası bi sorun servisleri ayrı bi sorun. unutmaki nokia versiyon güncelledikçe n86 hem kamera olarak hemde diğer özellikleri dahada iyi olacaktır. herşey bi yana işletim sistemi yeter. bugüne kadar kullandığım cihazlar içinde marka olarak nokia ve sonyericsson beni tatmin etmiştir. sonyericsson un tek eksiği kabını değiştirip aynı telefonu piyasaya sürüp durması batarya performansına söz yok. bu arada n86 nın batarya performansı gerçekten etkileyici. yada ben uzun süre n79 ve n82 kullandım o yüzden bana öyle geliyor. özetle ben n86 derim saygılar iyi bayramlar

kardeş innov resim kalitesi ve 16gb hafızası ile bu telden üstün.şuan resim kalitesi olarak innovun çok gerisinde n86.ayrıca innov da symbian işletim sistemine sabit.

hocam en önemli eksikleri servis olayı ve yedek parça sıkıntısı ikinci el değeri ekran kalitesi vs vs ben çok kez denedim samsung kullanmayı ama Allah göstermeye ufak bi sorun çıkınca uğraşıp duruyodum her seferinde. herşey kamerada bitmiyor elbetteki bu fiyata mükemmel bi kamerayı hak ediyoruz ama n86 daha yepyeni bi cihaz versiyon güncellemelerle dahada iyi olur diye düşünüyorum. benimkisi biraz sütten ağzı yanmışlık dediğim gibi kullanmadım ama kafadan bunları rahatça söyleyebiliyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

baktım şimdi bulamıyor aynı sürümü buluyor aceba kodu falan değişirip mi yapacağız.rumuzumdur arkadaşım bilgiye nereden ulaştınız tam olarak

Benim telefon teknosadan alınma orjinal garantili-faturalı...

turktelekomlu Kablosuz adsl modemime direk telefonumdan wireless bağlanarak telefondan güncelleme yaptım. Sadece 7500 kb bi dosya indirdi sonra güncelledi. 30 eylül gecesi gece 23:45 sularında yaptım. (30 eylül sabahı kontrol ettiğimde yoktu...ama gece baktım hemen zıpladım..)

Şu an yüz tanıma açık olduğunda ekrandaki yüzü otomatik yeşil ufak çerçeve resmine alıyor ve orası resmin en net yeri olacak şekilde odaklanıyor. Yüz tanıma kapalı olduğunda ise anladığım kadarıyla fotoğrafın ortasına en yakın (tam ortası olmayabiliyor..) belirgin çizgileri olan objeye otomatik odaklanıyo. Bide öncelikle makro-yakın çekimlerde bana göre oldukça iyileştirme sağlanmış.

Benim çözebildiim bu...ama şimdilik çok uğraşamadım aletle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 1 Ekim 2009; 13:50:23 >

• Camera improvements:

* Improved still image quality
    * Improved video quality
    * Face detection added
    * Red-eye removal added (Nokia note: “this is image processing which removes the red-eye. You need to be in red-eye reduction flash mode for it to be operational. Other flash modes it is disabled as there is a small shot to shot impact due to the extra image processing.”)
    * New focus point indication - this shows where in the scene the camera is focussing
    * Improved Close-up focus. (Nokia note: “As a result you will find in most situations you can focus much closer than before. The new focus point indication will also help in confirming which part of your subject is used for critical focus checking”)

Significant bug fixes to:

* Web
    * Music store client
    * RealPlayer
    * Ovi Maps (including faster calibration of the digital compass)
    * Here and Now
    * N-Gage client
    * Nokia Messaging

There’s also now:

* Automatic VoIP re-registration.
    * Ovi Chat shortcut on the homescreen
    * An new Ovi services splash screen
    * An Ovi Store client (though it’s buggy, selections from the Options menu are problematic…. – best use the mobile Ovi Store site in the meantime?)
    * An initial option to check for software updates when a customer first boots up the phone

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Camera improvements:

* Improved still image quality
    * Improved video quality
    * Face detection added
    * Red-eye removal added (Nokia note: “this is image processing which removes the red-eye. You need to be in red-eye reduction flash mode for it to be operational. Other flash modes it is disabled as there is a small shot to shot impact due to the extra image processing.”)
    * New focus point indication - this shows where in the scene the camera is focussing
    * Improved Close-up focus. (Nokia note: “As a result you will find in most situations you can focus much closer than before. The new focus point indication will also help in confirming which part of your subject is used for critical focus checking”)

Significant bug fixes to:

* Web
    * Music store client
    * RealPlayer
    * Ovi Maps (including faster calibration of the digital compass)
    * Here and Now
    * N-Gage client
    * Nokia Messaging

There’s also now:

* Automatic VoIP re-registration.
    * Ovi Chat shortcut on the homescreen
    * An new Ovi services splash screen
    * An Ovi Store client (though it’s buggy, selections from the Options menu are problematic…. – best use the mobile Ovi Store site in the meantime?)
    * An initial option to check for software updates when a customer first boots up the phone

Türkçe Çevirisi;

Kameradaki İyileştirmeler ;

* Resim ve video kalitesinde iyileştirme
    *Yüz Tanıma Özelliği Eklenmiş
    *Kırmızı Göz Giderme (Kameradayken Flaş menüsünden seçilebilir)
    *Odaklama ekranı değişmiş
    *Makro Modunda İyileştirme yapılmış

Diğer Hatalardan Düzeltilenler&İyileştirmeler ;

* Web
    * Müzik Çalar
    * RealPlayer
    * Ovi Maps (Daha hızlı kalibrasyon)
    * Here and Now
    * N-Gage
    * Nokia Messaging

Aynı zamanda ;

* Otomatik olarak VoIP kayıdı.
    * Ovi Chat kısayolu masaüstüne eklenmiş
    * Yeni Ovi servisleri
    * Ovi Mağazası uygulaması eklenmiş

Görüntü itibariyle herşeyle oynamış adamlar

• arkadaşlar bende bu telefonun beyazını istiyorum nokia bayilerini aradım daha gelmemiş ve daha ne zmn gelceği belli degilmiş beyaz renge sahip olan biri varmı acaba varsa nerden temin ettiniz lütfen yazarmısınız?
  • yav ben bi güncelleştirme buldum yükle dedim ama bişey yapmadı cihaz neden acaba? bide real football 2009 u ngage uygulamasından indirip aktivasyon kodunu girdim acaba yazılım güncelleyince silinirmi? bildiğim kadarıyla bu kodu başka herhangi bir şekilde kullanamıyoruz acil yardım edin lütfen
  • veeee sonunda bu mükemmel sürümde çıktı ve bende az önce yükledim. hiçbir veri kaybı yada benzeri durum söz konusu bile değil. üstüne üstük yüz tanıma özelliği eklenmiş. bence en hoş güncellemede mesaj kısmında olmuş. hepimizin ortak şikayeti olan yavaşlama sorunu artık yok arkadaşlar. telefonuma bi daha aşık oldum diyebilirim mükemmel olmuş ilk fırsatta foto ve video testi yapıcam. şimdilik bu kadar.
    saygılarımla...
  • arkadaşlar şimdi güncellemeyi kontrol ettim buldu 8mb kadar bi indirme yapıyordu yüzde 80de falan bağlantı kesildi wi-fi ile iptal oldu. şimdi tekrar aratıyorum bulamıyor
    sizde bi deneyin bakalım arkadaşlar yükleyebilen varmı.bir arkadaşımız yüklemiş bide siz deneyin bakalım..
  • arkadaşlar güncellemeler kontrol ediliyor diyor sonra işlem zaman aşımı diyor... ne yapabilirim
  • bi kapatıp açmayı dene bendede ilkten benzeri bi uyarı verdi ama sonradan oldu hocam deneyin yazın yardımcı olmaya çalışalım
  • hocam yine aynı oldu evet buluyor ama tam böyle yüzde 80 civarı tahmini olarak duruyor bağlantıyı kesiyor.
  • hocam internet bağlantısını değiştirmeyi deneyin bi oda olmazsa sorun cihazda olabilir ön belleği silmeyi filan deneyin bi
  • hocam nasıl yani internet bağlantısını değiştirmeyi deneyin.erişim noktasını falan mı yeniden tanımlayım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.