Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam oldu hocam erişim noktasını silip yaptım oldu. şuan güncelleme de bitti hemen kameraya baktım müthiş...
    her şey için sağolun...
  • hocam birde bişey soracağım.bu müzik klasöründeki fm yayını tam olarak ne işe yarıyor anlayamadım çözemedim bileniniz varsa bilgi almayı isterim
  • rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu bana. fm yayını olay fm vericinin ta kendisi. önce müzik çalardan bi şarkı seçip oynatmaya başlıyosunuz sonra herhangi bir radyo teyp yada oto müzik sistemine radyo vasıtası ile telefonda çalan şarkıyı kablosuz olarak aktarıyorsunuz. tabi, bunun için boş bi radyo kanalı ayarlayıp telefonada aynı frekansı ilgili kısma yazmanız yeterli
  • telefonun içinden wi-fi kullanarak updateleyebildim çok şükür, sitesinde yok henüz
  • peki bunun için bluetooth wi-fi gibi bir bağlantı çeşidine gerek yokmu.nasıl haberleşecek bunlar oto teyp ile mesela.
  • tritone arkadaşım sanıyorum ki herkes oyle yaptı cihaz yöneticisinden.bende ilk denildiğinde sitesinde aldim soluğu bide nsuda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

peki bunun için bluetooth wi-fi gibi bir bağlantı çeşidine gerek yokmu.nasıl haberleşecek bunlar oto teyp ile mesela.

hocam olay aslında çok basit bildiğimiz radyo kanallarının yaptığı fm yayını telefon onlar kadar kuvvetli olmasada kendisi yapıyor adı üstünde fm verici. wifi bluetooth gibi yardımcı bi bağlantıya ihtiyaç duymuyor. siz sadece boş bi radyo kanalını bulup aynı frekansı telefonda ilgili kısma giriyosunuz telefonun müzik çalarındaki şarkı eş zamanlı olarak belirlediğiniz frekanstan yayına geçiyor
  • Topic hareketlenmis iyi de olmus herkes memnun cihazindan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

samsung alan teknik servisle akraba olur
    3 tane samsung aldım en az 5 kere servise gittim toplam yaa
    şaka mısın samsung

ben tek nokia ile 7 kere gittim şas bu işler
  • ARKADAŞLAR BU HAFTA N86 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASİPSE..alırken nelere dikkat etmeliyim. seri no su versiyonu v.s. nasıl kontrol ederim veya öğrenirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 2 Ekim 2009; 3:49:42 >
  • versiyon önemli değil zaten kendin güncelleyebiliyosun. onu dert etme
    arkasında made in china yazmasına da takılma zira aynı cihaz çinde işçilik maliyetleri düşük olduğundan şirket kar amaçlı orda üretmiş başka bi fark yok. alırken sadece arka etiketinde ve kutu üzerinde nokia.com a.ş. garantisi yazmasına dikkat et. bu şekilde yurt içindeki hemen her servis noktası cihazınla ilgilenir. şu an benim cihazda en son sürüm olan 20.115 yüklü bakmana gerek yok ama onda hangisi yüklü bakabilirsin muhtemelen eski versiyon olacaktır. cihazın şarjı tamken versiyon güncelleme yapmanı önemle hatırlatırım.
    saygılar...
  • şu fw updateinden sonra zaten saviodum iyice bayıldım bu telefon
    şu yüztanımayı henüz deneme fırsatım olmadı
    geç kalmış bi özellikti foto ağırlıklı bi tel için
  • boşver olsunda yavaş yavaş olsun bıkmayıp daha bi sevelim cihazları. az para değil sonuçta bu şekilde eskitene kadar kullanırız böyle giderse
  • arkadaşlar bana iki program lazım n86 için full sürümler. mum sms ve kara liste. daha önce n82 de bunların full ve türkçe versiyonlarını kullanıyodum ama bakmadığım fare deliği kalmadı bulamadım bi türlü. bulduklarımda ya ingilizceydi yada süre kısıtlamalı. yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • mesaj yazarken olan donma halledilmiş ya, gerisi teferruat :)

memnundum dahada memnun kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

arkadaşlar bana iki program lazım n86 için full sürümler. mum sms ve kara liste. daha önce n82 de bunların full ve türkçe versiyonlarını kullanıyodum ama bakmadığım fare deliği kalmadı bulamadım bi türlü. bulduklarımda ya ingilizceydi yada süre kısıtlamalı. yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

varmı bilen kimse vardır vardır bırakın şakayı hayde
  • bana kamera açılışı falan yawaşlamış geldi sanki
  • arkadaşlar sakıncası yoktur umarım aydın gezimden bi iki manzara fotoğrafı paylaşmak istiyorum. hepsi n86 ile ve herhangi bir ayarla oynanmadan tamamen otomatik ayarlar ile çekilmiştir. en önemliside bu fotoğraflar son versiyon yüklenmeden önce çekildi. kısmet olursa son versiyon yüklememden sonra foto çekip buraya eklerim bakalım karşılaştırmada bize yardımcı olabilecekmi

• ahaa dikenli incir bayılırım buna bizim burda da (mersin/tarsus) oluyor tadı çok güzel. hocam bende bir iki elimden geldiği kadar eklerim fotoğraf.
    birde sanki internette gezinme hızında yavaşlama var gibi yeni versiyondan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.