ses kalitesinden şüpheniz olmasın deneme imkanınız varsa kesinlikle deneyin tek kusuru ki o kadarda değil n79 dan sesi az
telfona yeni sürümü yükledikten iyice yavaşladı sizdede öylemi ?
ALACAK ARKADAŞLARA FİKİR OLMASI AÇISINDAN BİR KAÇ FOTO PAYLAŞMAK İSTİYORUM. FOTOĞRAFLARIN TAMAMINDA NETLİK EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARILMIŞ OLUP ÇEKİM MEKANINA GÖRE GEREKLİ AYARLAMALAR YAPILMIŞTIR. DEĞİŞTİRDİĞİM AYARLARI HER FOTOĞRAF İÇİN AYRI AYRI YAZACAĞIM.
fluoresan ışığında kırmızı göz giderici açık gece portre modu açık netlik yüksek(keskin) kırmızı göz giderici özellikle son versiyonda baya bi iyileştirilmiş. gözler üzerinde oynama yaptım ama kırmızı göz olayı hiçbirinde yok.
karanlık ortam kırmızı göz giderici açık gece portre modu açık netlik yüksek(keskin) kırmızı göz giderici özellikle son versiyonda baya bi iyileştirilmiş. gözler üzerinde oynama yaptım ama kırmızı göz olayı hiçbirinde yok.
makro modu açık flaş açık netlik yüksek seviyede (ekrandaki tozlara kadar almış dikkat)
bu çekimde elimi baya bi salladım tek elle çektim bi cacığa benzemedi ama olsun yinede ekliyorum. zayıf ışıklı ortam kırmızı göz engelleme açık netlik normal
manzara modu açık netlik yüksek seviyede flaş kapalı
zayıf ışıklı ortam flaş otomatik netlik yüksek seviyede makro modu açık
dışarıda hava kapalıydı. perdeyi açtım. işte ayarlar. makro açık flaş kapalı netlik yüksek seviyede
Videolarda izlediğim kadarıyla ekranda parmak izi çok bırakıyor gibi görünüyor hakikatten ööle mi? Çünkü en sevmediğim şeylerden biri ekranda çok parmak izi bırakması
arkadaşlar birde araştırdığım kadarıyla internette fiyatlarına baktım cihazın kimi yerde 950 iken kimi yerde 1.300e varan fiyatlar gördüm açıkçası bu 1.300 bana biraz fazla geldi siz ne kadara aldınız bu telefonu?
1050 liraya alındı benimki.
1040 tl de benimkisi
BENDE ALACAĞIM NASİPSE Nokia Shoptan..ordaki fiyatı 1.100
demekki 1050 ile 1100 arasnda değişebiliyor..fiyatı epey var ama değer açıkçası ..
fikrimce n79 un sadeliği n95 lerin kabalıgı n85 hataları vardı bu cihaz tatmin edici saygılar
Bende iki güne kadar almayı düşünüyorumda,peşin fiyatına taksit ve en iyi fiyat hangi mağazalarda var şuan?
benim updateden sonra yawaşladı özellikle kameraya girerken, bilgisayardan yapılan updatei bekliyorum telefondan yapmıştım belki düzelir her gün girip bakıyorum...
bu arada be nde foto kalitesini forumda bayağ bi kullanıcısı olan n95 ile kıyaslamayı düşünüyorum benim n95e 2. hattım takılı
Arkadaşlar nokia shop tan alın derim..en güvenilir yer orası..tabi bu sadece benim fikrim..
arkadaşlar oyun kalsörüne giremiyorum. bir türlü açmıyor. aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Nokia shop biraz pahalı ve taksitde üzerine direk vade farkı koyuyor,önereceğiniz başka uygun fiyatlı mağazadan alabileceğim bir yer var mı?
Kayar kapaklı olması düşündürüyor, kayar kapalılar zamanla büyük sorunlar açıyor başımıza.
ben n95 de kullanıyorum bu model onlar gibi değil
vatan bilgisayardan alabilirsiniz ceptikla.com alabilirsiniz saygılar
arkadaşlar sürgü mekanizması çok sağlam bi his uyandırıyor n95 gibi elle itmenize gerek yok biraz itekletyince kendiliğinden açılıyor çok hoş. oyun klasöründe filan sorun yok çok memnunum son versiyondan
lazusagi arkadasim , youtube yada herhangi bir video sitesinde video izlemek icin cozum var mıdır.hangi program atılmalı yada ne yapmalı.simdiden saol cevapladıgın için