Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tümlesik GPS aktif iken sinyal bulmuyorsa Yardimli GPS aktif yapip sinyali bulunca Yardimli GPS kapatmak gerekiyor cünkü 1-2 kontor kesiyor. Sadece sinyal bulununcaya kadar Yardimli GPS aktif yapmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

@aso2

ben cevaplayım kutudan hafıza kartı çıkmıyor.
    --------------------------------------------------------

@ultrati4

bende bugün denedim garmin ile açık alanda 1 dk içerisinde bağlandı. bu süre yere göre değişebilir. bu bilginin gerekeceğini bilsem nokia maps ile bağlanıp sonucu yazardım buraya. n79 um vardı daha önce ben onun kadar hızlı bağlanan başka telefon görmedim.

Teşekkürler cevap için,

Yarın almayı düşünüyorumda,vatan bilgisayarda bile yüzde 8 indirim ve 10 taksitli fiyatı 1152 tl ye geliyor.Siz nerden aldınız 1040 a veya 1050 tl ye?
    Şimdiden teşekkürler

• Telefonu bu hafta içinde alacağım nasipse..Telefonun tek eksiği Müzik Sesinin yetersiz ve kalitesiz oluşudur..artık onada razı olacaz mecbur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

quote:

@aso2

@ultrati4

bende bugün denedim garmin ile açık alanda 1 dk içerisinde bağlandı. bu süre yere göre değişebilir. bu bilginin gerekeceğini bilsem nokia maps ile bağlanıp sonucu yazardım buraya. n79 um vardı daha önce ben onun kadar hızlı bağlanan başka telefon görmedim.

Teşekkürler cevap için,

Yarın almayı düşünüyorumda,vatan bilgisayarda bile yüzde 8 indirim ve 10 taksitli fiyatı 1152 tl ye geliyor.Siz nerden aldınız 1040 a veya 1050 tl ye?
    Şimdiden teşekkürler

hizlial.comda 1013 TL .Sadece cepbank ile yapmanız gerekiyor alışverişi

• quote:

quote:

@aso2

@ultrati4

Teşekkürler cevap için,

Şimdiden teşekkürler

hocam avea bayisinden aldım silivri maxi alışveriş merkezinde. oda 1050 tl demişti hesapladı 1040 yaparız dedi 2 haftayı geçti ben alalı.

bu arada arkadaşlar bugün gps i 3 farklı programda denedim. ve sanırım gps e bağlanma hızında yeni bi rekor kırdım sonuçlara çoğunuz inanmayacaksınız belkide. silivriyi iyi bilenler kastettiğim yeri anlar. silivri canbaztepe mevkii erdemkent sahil sitesinin hemen girişinde yaptım gps bağlantı denemesini. önceliği kendi yazılımı olduğu için nokia maps e verdim. sonra dün kurduğum mcguider i denedim ve sonuncu olarakta garmini. ve gerçekten inanılmaz sonuçlar aldım. yardımlı gps kapalıydı arkadaşlar yani herhangi bir şekilde operatör bağlantısına başvurmadım. zaten ayarları sildim mms de dahil
    ve bağlantı hızları...

NOKIA MAPS: 15,32 saniye
    MC GUİDER: 07,04 saniye
    GARMİN: 05,44 saniye

inanın çok şaşkınım. araç içerisinde yerinize göre bu hızlarda yavaşlamada oluyor. örneğin bugün gümüşyaka beldesinde garmin ile hareket halindeki araç içerisinde bağlanmam 3 dakikayı buldu bunda belki binaların ve yamaçta olmamın etkisi vardı bilemiyorum. lakin silivri yeni sanayide aynı araç içerisinde bağlanmam sadece 8 saniye sürdü. keşke önceki versiyonda net olarak deneyip kıyaslama yapsaydım karşılaştırma imkanımız olurdu ama şu an için cihazımdan son derece memnunum. tek kusuru var gözümde sağ üst köşeden toz giriyor. oda sanırım sadece bende var ben şahsen kendim adına n86 yı nokianın en stabil cihazı seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 8 Ekim 2009; 19:45:44 >

• quote:

[tek kusuru var gözümde sağ üst köşeden toz giriyor. oda sanırım sadece bende var ben şahsen kendim adına n86 yı nokianın en stabil cihazı seçtim.

sadece bende var derken neyi kastettin? sadece senin telefonun mu sorunlu?
    toz neresine giriyor? daha net bilgi verir misin?
    ekrana mı,kasanın içine mi,kendi temizleyebileceğin bir yere mi?
    daha iki haftadır kullanıyorsun,bu kadar kısa zamanda tozdan şikayetci olursan,
    iki yıl kullansan ne olur acep? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

Telefonu bu hafta içinde alacağım nasipse..Telefonun tek eksiği Müzik Sesinin yetersiz ve kalitesiz oluşudur..artık onada razı olacaz mecbur.

özeliklere bakılırısa ses kalitesi yetersiz olamaz , hatabi w995 le kıyaslanamaz ama iyi bir sony bass kulaklığı fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum..
  • peki şuan a kadar herhangi bir operatörden gps e üye olan yokmu 100 mbit ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aso2 -- 8 Ekim 2009; 21:28:56 >
  • quote:

quote:

quote:

@aso2

@ultrati4

Teşekkürler cevap için,

Şimdiden teşekkürler

hocam avea bayisinden aldım silivri maxi alışveriş merkezinde. oda 1050 tl demişti hesapladı 1040 yaparız dedi 2 haftayı geçti ben alalı.

bu arada arkadaşlar bugün gps i 3 farklı programda denedim. ve sanırım gps e bağlanma hızında yeni bi rekor kırdım sonuçlara çoğunuz inanmayacaksınız belkide. silivriyi iyi bilenler kastettiğim yeri anlar. silivri canbaztepe mevkii erdemkent sahil sitesinin hemen girişinde yaptım gps bağlantı denemesini. önceliği kendi yazılımı olduğu için nokia maps e verdim. sonra dün kurduğum mcguider i denedim ve sonuncu olarakta garmini. ve gerçekten inanılmaz sonuçlar aldım. yardımlı gps kapalıydı arkadaşlar yani herhangi bir şekilde operatör bağlantısına başvurmadım. zaten ayarları sildim mms de dahil
    ve bağlantı hızları...

NOKIA MAPS: 15,32 saniye
    MC GUİDER: 07,04 saniye
    GARMİN: 05,44 saniye

inanın çok şaşkınım. araç içerisinde yerinize göre bu hızlarda yavaşlamada oluyor. örneğin bugün gümüşyaka beldesinde garmin ile hareket halindeki araç içerisinde bağlanmam 3 dakikayı buldu bunda belki binaların ve yamaçta olmamın etkisi vardı bilemiyorum. lakin silivri yeni sanayide aynı araç içerisinde bağlanmam sadece 8 saniye sürdü. keşke önceki versiyonda net olarak deneyip kıyaslama yapsaydım karşılaştırma imkanımız olurdu ama şu an için cihazımdan son derece memnunum. tek kusuru var gözümde sağ üst köşeden toz giriyor. oda sanırım sadece bende var ben şahsen kendim adına n86 yı nokianın en stabil cihazı seçtim.

testi her uygulamanın açılış süresini test ettikten sonra cihaza reset falan atman lazım.

ilki soğuk bağlantı uzun sürer ama sonraki uygulamalar sıcak bağlantıda olduğu için daha kısa sürer.

• arkadaşlar basbayağı toz işte ekranın sağ üst köşe noktasından giriyor. camın hemen altından. sanırım kızağın üst kısmından bi yerlerden girebileceği bi yerde göremedim ama sanırım benimkinde ufak bi hata var bilemiyorum rahatsız etmiyor her yönüyle o kadar beğendimki toz kir çokta önemsemiyorum açıkçası yada daha batmaya başlamadı öyle diyim

reis dün evden cama çıkıp bağlanmayı denedim (silivri kiptaş konutları) ama uydu bulamadı bende kapatmıştım sonradan aratmadımda. daha sonra araç dediğim yerde deneme yaptım bu değerleri kaydettim. yarın madem dediğiniz gibi bi test daha yapıp sonuçlarını yazarım burdan. ilki neden uzun sürüyosa pek anlamam bu işlerden ama bi tuhaf geliyo bi açıklaması elbette vardır ama neyse işte uykum geldi cümleten hayırlı geceler. bu arada bu n86 sahipleri resim foto paylaşın bişeler da bi bendemi var bu meretten yaf

• biz olaya giricez yarın, n95le kıyaslıcaz foto ve video olayını, şu an onu konuşuoduk aynı kareleri öekelim koyalım die
  • slm suan n86 kullanıyorum benı tatmın etmıyen tek sey ses cıkısı delı ettı benı baska sorun yok guzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubbe

slm suan n86 kullanıyorum benı tatmın etmıyen tek sey ses cıkısı delı ettı benı baska sorun yok guzel telefon

haporlörden fazla bişey beklemeyin zaten ama kulaklık fena değildir
  • ilk şarzı 10 saat yaptım ama bir gün gitti şarz aşırıda kullanmadım kamerasını sesini vesairesini ekran koruyucu var saat çıkıyor o açık oldundan olabilirmi saygılar
  • blouetooth falan açık mı? veya çok mu konuştun n yaptın...ben de nornal kullanımla 3 gün gidiyo telefon, akşam da açık
  • fazlada konuşmadım şimdi şarz ediyom ekran koruyucu yu kapadım bakalım nekadar gidecek anlayamadım
  • peki hiç gps 'e üye olan yok operatöre göre 100 mbit ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aso2 -- 9 Ekim 2009; 18:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker_1905

fazlada konuşmadım şimdi şarz ediyom ekran koruyucu yu kapadım bakalım nekadar gidecek anlayamadım

yaklaşık 2,5 saat konuşma ve bolca gps kullanımına rağmen geceli gündüzlü rahat 2 gün gidiyor şarjım. belki pilde bi sorun vardır bi servise yolla dicemde doyamadanda gönderilmiyor meret bende tozdan şikayetçiyim ama sanırım sadece bende olan bişey sorunda değil az bişey giriyor diye avutuyorum kendimi
  • siznde ekran karardıktan sonraki saatli güç tasarrufu animasyonu açıkmı duruyor şarzı etkileye bilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubbe

slm suan n86 kullanıyorum benı tatmın etmıyen tek sey ses cıkısı delı ettı benı baska sorun yok guzel telefon

Hadi ya çok mu kötü hoparlör sesi..kulaklık kullanmıyorum ben pek. Yani hoparlör çıkış sesi çok mu kötü? Kısık mı ? Müzik iyi çalmıyor mu?...
    Biliyorsunuz arkadaşlar bir cep telefonunda kamerası kadar müzik sesi de en az onun kadar önemlidir.

Diyeceğim şu arkadaşlar eğer hoparlör çıkış sesi (kulaklık kullanmıyorum) çok kötüyse ( ki ben çok müzik dinlerim) n86 almıyım ben. Bu konuda çok ciddi tespitleri olan arkadaşlar varsa bana bilgi verirse memnun olurum. Başka telefona yöneliriz. Müzikte w995 iyidir fakat onunda kamerası kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 9 Ekim 2009; 19:13:02 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.