Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben flaş hafızada boş alan 1,2 gb uyarısını gördüm. kalanı full dolu olduğu halde (ağırlıklı resim ve video) en ufak kasılma olmadı cihazda. yeni versiyondan sonrada bi sıkıntı görmedim gayet memnunum
  • şarz sorunu ortadan kalktı 3 gün oldu daha yarıya indi şarz daha önce herhalde bişey açıkmış ondan bi günde bitmiş saygılar
  • n95 n79 yüklediğim garmini n86 olmadı yardımcı olacak arkadaş varmı saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker_1905

şarz sorunu ortadan kalktı 3 gün oldu daha yarıya indi şarz daha önce herhalde bişey açıkmış ondan bi günde bitmiş saygılar

ilk şarjım benimde hemen bitmişti ondan sonra düzeldi. garmini yüklerken .unl dosyasını istiyor daha doğrusu uzantısı .unl olan dosyalarda genelde sorun oluyor. ben kendimce yardım almadan çözdüm olayı. şimdi malum isimlerde .unl uzantılı iki tane yeni dosya oluşturduk. bunları haliyle not defteri ile açıyoruz daha doğrusu açmak için ilişkilendirmek gerekiyor. içerisine gerekli bilgileri kopyalayıp telefondaki garmin klasörüne attıktan sonra iki dosyanında ayrı ayrı üserine gelip sağ tıklayarak özelliklerden dosya uzantısının .txt olan kısmını siliyoruz ve sadece .UNL olan kısım kalıyor. ben bu şekilde hallettim. eğer başka türlü yüklenmiyorsa onu bilemicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

ben flaş hafızada boş alan 1,2 gb uyarısını gördüm. kalanı full dolu olduğu halde (ağırlıklı resim ve video) en ufak kasılma olmadı cihazda. yeni versiyondan sonrada bi sıkıntı görmedim gayet memnunum

bende de 6.5GB dahili hafızada yer var 16gb sd kartta müzik video var en ufak bi kasılma veya geç açılma sorunu sd kartta da yok
  • millet n97 mi iphone mu tartışa dursun. hangi satıcıya sordumsa n86 diyor. dileyen biraz çarşı pazar gezip sorabilir. kimisinin n86 dan haberi bile yok
  • sevdırdınız bu teli bana..git gellerden sonra alacağım , varsın ses kalitesi iyi olmasın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 12 Ekim 2009; 23:32:01 >
  • N86 alanlarin hepsi memnun olduguna göre güzel bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

sevdırdınız bu teli bana..git gellerden sonra alacağım , varsın ses kalitesi iyi olmasın:)

kardeşim eğer silivriye yakınsan gel sana sesini dinleteyim. sesi kalitesiz değil sadece bağırmıyor. ben n82 de kullandım dışa seste eksiği yok. kulaklıkta biraz fazlalığı bile var. bırakın sesi kötü olayını gidip ufacık bi test yapın alırken
  • alacağım nasipse LAZUSAGI_61 . İşten boş vakıt bulamıyorum kı. Noki shop a gidip alacağım. En azından sağlam yer..başımız fazla ağırmaz teli aldıktan sonra sonradan çıkabilecek arızalar bakımından. Bu telefon aldıktan sonra nokia yeni hissel dokunmatik xenon flşalı oled ekranlı şık bir cihaz çıkarana kadar yeni bir tel almayacağım:)
  • wallaha güzel bi kulaklıkla ses kalitesinin de çok ii olduğunu anlıyo insan..nokia üstüne basa basa kamera telefonu olduğunu söylese de özellikle bas seven insanlar için çok çok kaliteli bi sesi var telefonun bence
  • aynen bende. her yönden kesiyor şimdilik Allah tan belamı aramıyorumya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

aynen bende. her yönden kesiyor şimdilik Allah tan belamı aramıyorumya

• arkadaşlar birazdan bugün değişik ayarlarda çektiğim resimleri eklicem. ayarları yapınca çok daha mükemmel sonuçlar alındığını fark ettim. nasıl yapılacağını tam oalrak bilemiyordum elimden geldiğince yaptım bişeyler. umarım beğenirsiniz

ve fotoğraflar...
    MAKRO AÇIK KESKİNLİK YÜKSEK DİĞER AYARLAR OTOMATİK
     ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

BÜTÜN AYARLAR OTOMATİK

BİR ÖNCEKİ RESMİN DEVAMI. BÜTÜN AYARLAR OTOMATİK

BÜTÜN AYARLAR OTOMATİK

BİR ÖNCEKİ RESMİN DEVAMI. BÜTÜN AYARLAR OTOMATİK.

BÜTÜN AYARLAR OTOMATİK KESKİNLİK YÜKSEK

BÜTÜN AYARLAR OTOMATİK GÜNEŞE KARŞI ÇEKTİM

GÜNEŞE KARŞI ÇEKTİM. BÜTÜN AYARLAR OTOMATİK

KESKİNLİK YÜKSEK ÇEKİM MODU OTOMATİK GÜNEŞLİ HAVALAR İÇİN GEREKLİ DİĞER AYARLARIDA ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPTIM. BİR ÖNCEKİ RESİMLE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR DEĞİLMİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 13 Ekim 2009; 19:00:51 >

• LAZUSAGI, bu N86 sana minettar valla..
    Telefona çok emeğin geçti :)
    Telefonu bize sevdirdin de,acaba sen de çok sevdiğin için görmediğin bir kusuru var mı? :)
    benim inceleme fırsatım yok.Nazilli'yi biliyosun,sadece teknosa var.bi de Turkcell bayii var.
    Turkcell'de maketi var.teknosa'da bi ara görmüştüm ama satıldı galiba.o da yok.
    sadece sizin yorumlarınızla fikir ediniyorum.
  • Bide şu güç yönetimi-pil seviyesi olayını tam bir oturtsalar.

bende telefon en fazla 48 saat pili gitti. Bide 1. gün full dolu gösteriyo sonra bi kaç saate şarjı bitiyo. gerçi telefon elimden düşmüyo kullanıyorum ama öyle konuşma - fotoğraf-gps çok kullanmadım.n79 dan sonra bu teli alınca şarj süresi beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ama genede süper alet.

Video çekimi muhteşem. dijital zoomla nerdeyse 3x optik zoom kalitesini yakalıyor.

ama birde dijital zoomla çektiği fotoları net olan varmı? ben onu bi türlü beceremedim. zoomsuz çektiklerim çok daha iyi sonuç veriyor.
  • yok alıcam ben bu teli bi zaman bulsam
  • hocam ben objektif yaklaşıyorum konuya. kusuru var evet. ama sanırım sadece bende var bu kusur. ekranın sağ üst köşesinden toz giriyor. yiice birikmesini bekliyorum bide doyabilsem yollayacam servise ama doyamadım bi türlü benim ilk şarj çabuk bitti ama sonradan oturdu. bugün kesintisiz yarım saat müzik dinledim 1,5 saat gps bağlantısı hiç kesilmeden devam etti. artı 4 saat toplam görüşme yaptım ve şarjı az önce 2 kademeydi şarja taktım. bu performans eğer kötü ise iyisini düşünemiyorum. dijital zoomla güzel fotoğraf bekleme. ama sana tavsiyem zum yaparken sağda bi çubuk vardır. bi yere kadar sarı sonrasında kırmızı olur. sarı çubuk bitene dek fazla bozmaz görüntüyü. bide öyle dene hattayarın bende deneyeyim sonuçları paylaşalım burdan

ha unuttum çektiğim fotoğraf sayısıda 35 ti bugün. ufak bi kısmını burdan paylaştım. diğerlerinde insanlar olduğu için malesef yayınlama imkanım olmadı. bunu neden söyleme ihtiyacı duydum batarya performansı konusunda fikir oluşturması için.
    saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 13 Ekim 2009; 22:50:20 >

• bugun telefonum geldi. dehset bir cihaz,ilk izleminlerim super.hemen vodafone mobile tv ayarlarımı yaptım,cam gibi yayın,dsmartta yanında cabası tabi.
    2 dişti açtıgımda , 7 saat kurcaladıktan sonra sarj bitt.,kurcala kurcala bitmiyor.harita olayına da hemen girdi,yerimizi belirledik,sefamız olsun :))
  • Siteye sırf bu mesajı atabilmek için üye oldum öncelikle onu belirteyim

Arkadaşlar ben N86'mı özellikle bu konuyu ve diğer konuları takip ederek aldım bu yüzden sizlere gerçekten minnettarım. Telefonu yaklaşık 10 gün önce KVK garantili 8 taksitle 1100 TL'ye aldım. Fotoğraf, video, gps, wi-fi gibi özelliklerinden oldukça memnunum. Ve telefonla ilgili herhangi bi konuda sorusu olan arkadaşlara bilgim düzeyinde yardım etmeyi borç bilirim.

Sizlere birkaç sorum olacak:
    1) Telefonun "Mass memory" kısmına yaklaşık 6 gb müzik attım ancak bunları isimlere yani klasörlere ayrılmış biçimde göremiyorum yalnızca müzik kütüphanesinde tümünü beraber görüyorum. Acaba bunun bir çözümü varmıdır çalma listesi yapmak dışında.1200 küsür şarkıyı seçmek zor oluyor çünkü.
    2) Telefonda kulaklıkla müzik dinlerken(özellikle otobüste) birisi aradığında kulaklıkla konuşmayı sevmediğim için kulaklığı çıkarıp ahizeyle konuşuyorum ancak görüşmeyi bitirdiğimde müzik bangır bangır hoparlörden başlıyor ve tüm otobüsün dikkatleri üzerimde oluyor Bu durumun bir ayarı falan var mıdır benim bilmediğim?
    3) İlk defa Wi-fi bağlantı yaptığım bir yerde şifreyi giriyorum ancak başka zaman girdiğimde "Önceden paylaşılmış wep anahtarı" adında en az 8 karakterli bir şifre istiyor. Bunun ne olduğu konusunda bir fikriniz var mı ?
    4) Telefon için temaları nereden bulabilirim ya da ne şekilde ararsam bulurum.

Herşey için tekrar teşekkürler. Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.