Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasim hosgeldin.daha tam hakim değilim cihaza ama sadece tema için www.zedge.net i tavsiye edrim.
  • n86 dan herkes memnun olduğuna gçre bunun fiyatı kolay kolay düşmez.
  • fiyatı zaten emsal telefonlara göre uygun o nedenle bencede kolayına düşmez.

gaggosh23 elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
    1-klasör klasör atmış isen eğer sanatçılar kısmından ayrı ayrı görebilirsin. onun haricinde çalma listesi yapmak şart. ama onunda kolayı var. daha önceden bilgisayarında kayıtlı bi çalma listen varsa ve şarkı isimleride dahil içinde hiçbir şarkıda değişiklik yapmadıysan ve aynı şarkılar telefondada varsa bildiğim kadarıyla senkronize olabiliyor. yani telefonda çalma listesi oluşturmana gerek kalmıyor. ama denemedim.
    2-bildiğim kadarıyla bi ayarı yok ama klavye çift yöne sürgülü görüşmenin bitiminde ordakki durdurma tuşuna basarsan ekran koruyucuda dahi olsa hemen u tuşun komutunu telefon algılıyor. normal menü tuşlarından bu işlemi yapınca önce cihazın ışıkları yanıyor ikinci basışında komutu algılıyor. yani o tuşlar sanılanından daha fazla işe yarıyor
    3-büyük ihtimalle wep şifresi değişmiştir. bende evdekini kurdum. ilk kurduğumdan bu yana hiç şifre istemedi. bazı yerlerde tanımlı olsa dahi yeniden tanımlamanı ister tanımlayıncada aynı noktadan iki tane görülebilir. bu telefondan değil karşı taraftan kaynaklanıyor diye biliyorum aynısı bilgisayardada oluyor çünkü. erişim noktaları kısmında o yer zaten vardır. yoksada eğer ya silmişsindir yada karşı taraf şifresini değiştirmiştir.
    4-www.ownskin.com bu sitede hem tema var hemde kendi temanı dilediğin resimle kolayca yapabiliyorsun. kesinlikle tavsiye ederim.

• Sorum LAZUSAGI'na değil,SORUM DİĞER N86 KULLANICILARINA
    Sizde de Lazuşağı'nın yaşadığı sorun var mı?
    Sizin de ekrana toz giriyor mu?
  • hayır bende böle bi sorun yok
  • hayır toz olayı yok bendede
  • kısmete bak bi bendemi oluyo yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

kısmete bak bi bendemi oluyo yav

servise götür bi istersen..sonra tozlar birikip iyice canını sıkmasın
  • yav her bi cacığına alıştım ajandasına kadar herşeyi kişiselleştirdim toza sebep yollıcam yazılım atacaklar biliyom bide doyamadımaz daha geçsin o kısım görünmez olunca yollarım. kısmete bak yav sayısalmı oynasam ne etsem. n86 forever

• quote:

yav her bi cacığına alıştım ajandasına kadar herşeyi kişiselleştirdim toza sebep yollıcam yazılım atacaklar biliyom bide doyamadımaz daha geçsin o kısım görünmez olunca yollarım. kısmete bak yav sayısalmı oynasam ne etsem. n86 forever

• Arkadaşlar ben şu fm transmitter olayını yapamadım.Radyoda boş kanal bulamıyorum ondan olabilir mi? Veya püf noktası falan var mı?.Güzel çekmeyen bir kanalı buldum ona ayarladım fakat çok bozuk bir şekilde yaklaşık 5 saniye duydum muziği fakat 5 saniyededen sonra o müzikde kayboldu.
  • Hayırlısıyla N86 siparişimi az önce vermiş bulunmaktayım.
    inşallah hayırlı olur.hadi bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

Arkadaşlar ben şu fm transmitter olayını yapamadım.Radyoda boş kanal bulamıyorum ondan olabilir mi? Veya püf noktası falan var mı?.Güzel çekmeyen bir kanalı buldum ona ayarladım fakat çok bozuk bir şekilde yaklaşık 5 saniye duydum muziği fakat 5 saniyededen sonra o müzikde kayboldu.

boş kanal olmadığı için olabilir.başka sebep gelmiyor aklıma..
  • ne kadar boş olsada başka bi radyonun yayını var ya da karışıyor ise telefon araya girmekte zorlanabilir. en güzeli tamamen boş olan hiçbir yayının karışmadığı bi kanal seçmek. bmv marka otomobilde ilk olarak denedim telefon arka koltukta elimdeyken net bi şekilde araya hiçbir radyo karışmadan dinledik. ama aynı yolda clio ve albeayla ön koltukta dinlemeye kalktım en ufak radyo kanalı girince araya bozulmaya başladı. yani diyeceğim fm verici olayı aslında araçlarda çokta kullanışlı değil. heleki istanbul gibi bi yerde boş radyo kanalının çok az olduğu yani-bu iş dahada zor. bi araç içi çakmak girişine bağlanan vericilerin performansını beklemesin kimse. onda batarya sorunu yok 12 voltu aküden emiyor canavar gibide sinyal veriyor. diyeceğim bu bataryalarla telefonlardan daha fazlasını beklemek haksızlık olur. ses kalitesi olarak telefon o vericilerden iyi ama frekans gücü olarak malesef onlara yetişemiyor hiçbir cihaz.

• Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sayenizde ufak problemlerimi çözmüş oldum
    Telefona toz kaçma olayı bende de yok, batarya ise günde 5-6 saat müzik dinlememe rağmen 2.5 gün gidiyor.
    Benim telefonun sürgü kısmında biraz oynama var daha önce 6500 Slide kullandığım için fazla mı hassasım acaba bu konuda
  • 6500s sürgüsü güzeldi. ama n86 yı çok çift taraflı sürgü olduğundan haklıda olsak çok eleştirmemek lazım gibi geliyor.

bende de video kayıtta takılma oldu. (kartımda kingston 8gb class4). kayıt yerini telefon hafızasına (8gb) değiştirdim. düzeldi. sonra gene karta çevirdim bi süre güzeldi. sonra gene takılma yaptı. gene tel hafızasına yönlendirdim. gene düzeldi. şimdi gene karta kayıt yapıyorum....bakalım ne olacak. ya class 6 bir kart alıcam yada telefonun 8gb hafızasıyla gül gibi geçiiinip gidicez...

acaba telefon yazılımından mı yoksa katın class cinsindenme nu yapıyo anlamadım.

kartda 5 gb boş yer var aslında.

aslında kartı ilk aldım. bilgisayarda usb microsd adaptörle fat32 de formatladım.sonra telefona takıp bidaha formatladım. kartta telefonun kendi klasörleri oluştu. ondan sonra others klasörüne sis kurulumlarını karata kopyalayıp telefon hafızasına öyle programlar kurdum. Bu aradamı kartın başına video kayıtında takılmaya sebep olacak şeyler geldi anlamadı.

Bence kendim anlamadım ve kimseye anlatamadım :)

Genede telefon süper yaaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 15 Ekim 2009; 15:31:27 >

• arkadaşlar burası yeri değil çok iyi biliyorum. bu telefonu çok seviyorum ama 1 aylığınada olsa telefonumdan ayrılmaya karar verdim. özel hayatım ile ilgili bir dönüm noktasındayım ve bu sebeple memleketim TRABZON a gitmem gerekiyor. orada yapacağım masraflarıda düşünürsek ay başında aldığım maaş ile bunu altından kalkmam zor görünüyor. arkadaşlar. bu konuyu takip edenlerden muhakkak almayı düşünen ancak fiyatından dolayı vazgeçenler vardır. bu konuya naçizane biraz emek harcadım. yinede harcayacağım. eğer almayı düşünen olursa ne fiyatı öldürürüm ne de abartırım yardımcı olmaya çalışırım. n82 yada n79 dan biriyle takasta olabilir + 400 şeklinde.

şimdi emek harcamaya devam...
    ben henüz hafıza kartı takıp denemedim denememde gerekmedi açıkçası. yerleşik flaş hafızası benim gibi pek çok kullanıcıya yeter de artar bile.
  • quote:

arkadaşlar burası yeri değil çok iyi biliyorum. bu telefonu çok seviyorum ama 1 aylığınada olsa telefonumdan ayrılmaya karar verdim. özel hayatım ile ilgili bir dönüm noktasındayım ve bu sebeple memleketim TRABZON a gitmem gerekiyor. orada yapacağım masraflarıda düşünürsek ay başında aldığım maaş ile bunu altından kalkmam zor görünüyor. arkadaşlar. bu konuyu takip edenlerden muhakkak almayı düşünen ancak fiyatından dolayı vazgeçenler vardır. bu konuya naçizane biraz emek harcadım. yinede harcayacağım. eğer almayı düşünen olursa ne fiyatı öldürürüm ne de abartırım yardımcı olmaya çalışırım. n82 yada n79 dan biriyle takasta olabilir + 400 şeklinde.

şimdi emek harcamaya devam...
    ben henüz hafıza kartı takıp denemedim denememde gerekmedi açıkçası. yerleşik flaş hafızası benim gibi pek çok kullanıcıya yeter de artar bile.

hayırdır yaa? satacağın aklıma gelmezdi..ne oldu ki? :((

• inanın benimde aklıma gelmezdi bi yerlerden bi miktar borç bulabilirsem yine satmayacağım. trabzona gidicem hocam kısmetse kız arkadaşımı ailemle tanıştıracağım. bi kaç işim adha var 2 güne sığdırabilirim diye düşünüyorum. o nedenle haftaya cuma yola çıkıp pazartesi istanbulda olmayı planlıyorum kısmet inşallah olur
  • kardesim hayirli olsun gene de satmamaya calis,ne de olsa detaylarin efendisi n86 ya sahipsin(lazusagina).gps olayini test ettim birebir şaşma sapma yok güzeldi.versiyon ilk aldıgımda 10 lu bişeydi , yüz tanımalı versiyonu ekledim ve vodafone mobil tv yi artık acmıyor , acıyor ama ses var goruntu yok,ne yaptıysak olmadı.tekrar eski versiyona donup denemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
    bir de ben nokia kullanmayan biriydim simdi biraz s60 sistemine adaptasyon sorunu cekiyorum.bu versiyona program atmadan özelliklerinden formata kadar bilgi alabilecegim bir site tavsiyesi bekliyorum.nokia programlarda olursa sevinirim.
    gecen kamerayi actim ama dondu ekran koyu lacivert kaldi goruntu gelmedi.kapatip actim duzeldi.neden oldugunu anlamadim bir sorun olabilir mi acaba?
    sorun yada memnuniyetlerle ilgili paylaşmaya devam edecegim
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.