Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eskieriksoncu

kardesim hayirli olsun gene de satmamaya calis,ne de olsa detaylarin efendisi n86 ya sahipsin(lazusagina).gps olayini test ettim birebir şaşma sapma yok güzeldi.versiyon ilk aldıgımda 10 lu bişeydi , yüz tanımalı versiyonu ekledim ve vodafone mobil tv yi artık acmıyor , acıyor ama ses var goruntu yok,ne yaptıysak olmadı.tekrar eski versiyona donup denemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
    bir de ben nokia kullanmayan biriydim simdi biraz s60 sistemine adaptasyon sorunu cekiyorum.bu versiyona program atmadan özelliklerinden formata kadar bilgi alabilecegim bir site tavsiyesi bekliyorum.nokia programlarda olursa sevinirim.
    gecen kamerayi actim ama dondu ekran koyu lacivert kaldi goruntu gelmedi.kapatip actim duzeldi.neden oldugunu anlamadim bir sorun olabilir mi acaba?
    sorun yada memnuniyetlerle ilgili paylaşmaya devam edecegim

LİNK 1

bu adrestende sorabilirsin kapsamlı bi site donanım haber kadar olmasada. ayrıca LİNK 2 burdanda sorabilirsin. benim en çok ziyaret ettiğim sayfalar bunlar.
    LİNK 3

buda ayrı bi link. umarım işine yarar

bu arada nakit 750 tl istiyorum arkadaşlar. ciddi alıcıya bi miktar daha indirim yapabilirim. kasımda garanti geri bi tane alırım ama bu ay için muhakkak satmam lazım cihazımı

• arkadaşlar bu ne sessizlik hani n86 kullanıcıları çektiğiniz fotoğrafları filan eklesenize
  • bu topik ne kadar üst siralarda olursa okadar cok kisiye ulasir ve N86 yi sevdiririz
  • florösan ışığında - makro - flaşsız - v20.115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 18 Ekim 2009; 3:52:50 >
  • bu hatun çok itici görünüyor yav gece görsem canlısını herhalde yolumu değiştirirdim. güzel paylaşım tşk hocam
  • bu foto. galiba 500px × 666px boyutunda çekilmiş max, ne kadar çekebiliyo N86?
  • 2448*3264 px max çekim boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

2448*3264 px max çekim boyutu

OFF OFF
  • Genel konumlamadan şebeke tabanlıyı kaldırdığım halde gps e girerken köntör gidiyor.Kontörün gitmemesi için daha başka hangi ayarı yapmam gerek?
    Şimdiden teşekkürler
  • resimler gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

Genel konumlamadan şebeke tabanlıyı kaldırdığım halde gps e girerken köntör gidiyor.Kontörün gitmemesi için daha başka hangi ayarı yapmam gerek?
    Şimdiden teşekkürler

Telefonu HATSIZ konuma getirip kullanmadan olmuyor, şebeke gördüğünde konumlama için götürüyor kontörleri, ben çözüm olarak Garmin i öneriyorum lakin yüklemedim daha o ayrı mevzu. GPs ücretsiz değil yada ben yapamıyorum, ayarlar kısmında da yok, mecbur şebeke desteği alıyor...
  • Bu telefonun fiyatı yılbaşından sonra 800-900 tl civarına inermi acaba?
  • Küçük olsada albüm sayılır, orjinal boyutlarını değiştirmedim, ayarlar otomatik...

Şile Aydın Bursa İzmir Fotoğrafları
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

bu hatun çok itici görünüyor yav gece görsem canlısını herhalde yolumu değiştirirdim. güzel paylaşım tşk hocam

heh heh saol üstad
    world of warcarft oyunundaki insan kadın rahip tiplemesi olur kendisi
    yok ben peşinden giderdim wallaha
  • ellerim biraz titredi, sabit bi yere konup çekilse çok daha iyi sonuç verir ama yine fena değil diye paylaşım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 18 Ekim 2009; 15:55:44 >
  • oto çekim flaşsız

• bizim hatun, günışığı, makro

• 2448*3264 bu boyutta foto çeken yokmu arkadaşlar, birde nete video izlemek ayrı bir programa gerek yok bu telefonda heralde ?
  • yok hocam bildiğim ve denediğim kadarıyla. bide benim çektiklerim hep o boyuyya ama siteye eklerken ufaltıyoruz kotalı arkadaşlar için
  • arkadaşlar ben de n86 aldım.iyi mi yaptım kötü mü yaptım.ilerleyen gunlerde burda eksileri artıları yazmaya çalışırım.

öncelikle n85 kullanan biri olarak n86 bana çok kaliteli geldi.metalik gibi olan üst kızak kenarları ayrı bir hava katmış. n85 tel rehberimi ve mesajları bir çırpıda n86 aktarma olayım beni aldı götürdü yani. birde usb den güncelleme yaptım(kafama takılan yeni çıkan tele hemen guncelleme hazırlanmış olması beni bu konuda çok duşundurdu.)

opta sitesinden yeni ime ile sertifika istedim. o gelince programları yukleyip diğer yorumlarımıda yapacam.ilk aldıgım andan itibaren diyebilir ki bu telefon kılasmanında en karismatik olanı. alllah nazardan saklasın.

alacak olanlara söyleyecegim.alın verin ekonomiye can verin.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.