Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: LAZUSAGI_61

arkadaşlar sakıncası yoktur umarım aydın gezimden bi iki manzara fotoğrafı paylaşmak istiyorum. hepsi n86 ile ve herhangi bir ayarla oynanmadan tamamen otomatik ayarlar ile çekilmiştir. en önemliside bu fotoğraflar son versiyon yüklenmeden önce çekildi. kısmet olursa son versiyon yüklememden sonra foto çekip buraya eklerim bakalım karşılaştırmada bize yardımcı olabilecekmi

• yeni sürümen sonra arama yaparken tuş sesleri çıkmıyor. sizdede böyle oldumu?
  • müzik dinlerken telefonun ses kalitesi nasil ?
  • versiyon güncellemeyi nerden yapıcam ?
  • cihazınızın versiyonu kaç aceba.eğer v10 ise v11e geçmek için nokia software updater programı ile yapabilirsiniz. eğer v11 ise v20ye geçmek için menü>araçlar>cihaz yöneticisi>seçenekler>güncellemeleri kontrol et seçeneğinden kontrol edebilir ve güncelleyebilirsiniz.tabi cihazdan yapacaksanız wi-fi bağlantınız olması gerekir...
  • teşkkürler yaptım :) bi sorum daha olcak bu yüz tanıma özelliği ne işe yarıyo acaba ?
  • son versiyondan sonra hiç sırıtmayan bazı yavaşlıklar olabiliyor ama bi kaç kullanımdan sonra sanki aşınıyomuş gibi kayboluyor hepsi benimde kamera geç açılıyodu rehbere geç giriyodu bi daha kapatıp açtım bişeyciği kalmadı. tek derdim sağ üst köşeden toz girmesi ki onuda hele biraz daha dolsun servise yollarım düzeltiverirler atla deve bişey değil. n82 ile değişmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim. onun yerine bi tanede n82 alıcam nasıl fikir
  • hocam hayırdır telefonu değiştirme kararı falan mı aldınız?n82 gece çekimlerinde mükemmel benim telefon n82 ben çok memnunum.şimdiki n86 arkadaşın.
  • @sabfil nazilli ilçesine bağlı pamukören beldesindeydim. kardeşimin nişanı için. büyük menderes nehrinde balık tuttum vs çok güzeldi. değişik bi tatil geçirmek isteyen arkadaşlar bence çok güzel bi alternatif

quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

hocam hayırdır telefonu değiştirme kararı falan mı aldınız?n82 gece çekimlerinde mükemmel benim telefon n82 ben çok memnunum.şimdiki n86 arkadaşın.

hocam benimki performans değiştirmesi değildi sadece bugüne kadar (belkide daha iyisi o an için olmadığından bana öyle gelmiştir) beni en çok kesen cihazdı n82. bugün ikisinide elime aldım baktım şöyle bi ve n86 ımdan vazgeçmemeye karar verdim. bunda duruşu malzeme kalitesi ve çok daha yeni ve üstün bi model olmasının katkısı elbetteki çok büyük. ama aklımda kalacağına evde dursun ama bi n82 olsun diyorum kısmetse bi dahaki ayda bi n82 alıcam

• nokia shoptan alacağuım nasipse..fiyatı 1,100 tl.. bakalım axes kartına kaç taksite yaparlar.vade koyarlarmı bilmiyorum.
  • ben silivrideki avea bayisinden aldım 1040 tl kvk nokia.com a.ş. cihazı.

tuş sesleri çıkmıyor diyen arkadaşa cevaben; ben tuş seslerini sürekli kapalı tutuyorum o yüzden ne desem yalan olur.

ses konusunda seste yükselme malesef yok ama daha net berrak bi ses çıkışına kavuştu özellikle kaliteli bi kulaklıkta bunu rahatça hissedebiliyosunuz. özetle ses kalitesinde artış var ancak yüksekliği aynı.

internet hızında düşüş göremedim ben pek girmiyorum gerçi ama bugün bi bakındım öyle bi değişiklik hissetmedim.
  • 2 yildir n95 kullanan bir arkadasimla fotograflari karsilastrdk cok farkli cikti.

Yuz tanima ne ise yaradi bende anlamadim kafa gorununce kilitleniyor sadce:)

kendi kulaklgi kotu.
  • çoğu nokia paketinden çıkan kulaklıktan iyidir gene. ben philips marka jakları altın kaplama (onların yalancısıyım) kulak içi bi kulaklık aldım. ses çok yüksek değil ama berrak net bi ses veriyor ve insanın bass larda hele ah biraz daha kuvvetli çarpsa diğeceği geliyor. çok memnunum ses seviyesi hariç. n 82 de de en gıcık olduğum olay sesin az çıkmasıydı. demekki bu benim kaderim n79 daki kadar ses olsa başkada bişeycik istemezdim. n79 la doyamıyodum müzik dinlemeye
  • Nazilli'deyim ben. Merakımdan sormuştum :))
    Selamlar

quote:

@sabfil nazilli ilçesine bağlı pamukören beldesindeydim. kardeşimin nişanı için. büyük menderes nehrinde balık tuttum vs çok güzeldi. değişik bi tatil geçirmek isteyen arkadaşlar bence çok güzel bi alternatif

• Bende bir N86 kullanicisi olarak telefondan cok memnunum almak isteyen arkadaslara tavsiye ederim. Ama N86 ya yüklenebilecek programlar sunan hicbir arkadas yok bu bir eksiklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabfil

Nazilli'deyim ben. Merakımdan sormuştum :))
    Selamlar

quote:

@sabfil nazilli ilçesine bağlı pamukören beldesindeydim. kardeşimin nişanı için. büyük menderes nehrinde balık tuttum vs çok güzeldi. değişik bi tatil geçirmek isteyen arkadaşlar bence çok güzel bi alternatif

valla hocam nazilliyi çok beğendim. ama beldeleri çok daha güzel bence. aydındada üniversitenin merkez kampüsüne çıktık kafe gibi bi yer var şehir ayaklarının altında. tıpkı TRABZON-BOZTEPE gibi bide denizi göse tam olacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

quote:

Orijinalden alıntı: kuvvetmira_88

quote:

Orijinalden alıntı: ultrati4

Kesinlikle n86,tartışmaya gerek yok

cwp için çok teşekkürler arkadaşlar bir sorum daha olucak n86'nın ses çıkışı nasıl ben pek kullaklıkla dinlemem hoparlörden çıkış gücünü ve kalitesini merak ediyorum telefonum çalarken biraz yüksek sesli olsun istiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlardan yorum bekliyorum

dış ses için alınacak bir telefon bence değil, bi kere çok tiz sesi var ama yüksek, ben n95in dış sesinden daha vasat bence
    zaten beğenmediğim tek yanı n86nın dış ses
    turnayı gözünden vurursun

malesef benm için sesi çok önemli üzüldüm şimdi tamda telefonu almayı düşünüyodum bende 5800 war onun sesi gayet yeterli derecede ama ben bu telefonu almak istiyorum açıkçası bu ses konusu üzdü beni..

• yeni güncelleme yapıldıktan sora seste bi iyileşme oluyormu saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker_1905

yeni güncelleme yapıldıktan sora seste bi iyileşme oluyormu saygılar

hocam ses kalitesinde iyileşme var çok daha berrak ses veriyor cihaz. ses yüksekliği konusunda kulak içi kulaklığı takınca dünya ile bağlantınızı kesecek kadar ses veriyor ki az bi ses değil ama kulak zarınızı yerinden oynatacak kadarda değil. azlıktan kastım o. yoksa gayet tatminkar bi sesi var. n79 dan az işte bilenler daha aydınlatıcı bişeyler yazar herhalde benim lugattan bu kadar
  • bende n79 kullandım n85 te kullandım n85 sesi çok kötüydü seste azlık önemli degil kalite olsun yeter bence. zaten fm yayını var cihazda arbada çok güzel oluyo saygılar
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.