Şimdi Ara

Nokia N9 video inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
51.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet izmirli

ne yazık ki beklentinin altında(ip4s ve sgs2) ve fiyat olarak az biraz yüksek geldi bana. nokia n9 benim gibi nokia severi biraz üzdü. ben n8 bile kullandım 1 sene önce sırf nokia düzelmişmidir diye ama maalesef sonuç hüzün oldu.umarım nokia wp ile tekrardan yükselir. kimse nankörlük etmesin eger nokia'nın akıllı telefonları olmasa, dünya bu kadar akıllı sistem telefonlarla karşılaşmazdı. eger nokia kendini tekrar düzeltir ve diğer firmalarla aynı rekabeti yakalarsa, bugün nokia' yayı yerden yere vuranlar, nokia'yayı tekrardan başlarının üstünde taşırlar. çünkü efsaneler ölmez ve tekrar canlandığında daha da büyürler........

nokianin akilli telefonlari olmasa, akilli telefonlar bu seviyede olur muydu??
    bence olurdu. nokia hic var olmamis bile olsa yada 3310un ilerisine gecmemis bile olsa, bugunki akilli telefonlarin gelisimine zerre etkisi olmazdi. cunku bugunki akilli telefonlar ne nokia akilli telefonlarin gelisim cizgisinden geliyorlar nede nokiaya karsi cevap olarak cikartilmislar. nokia lumia serisi dahil bugunki akilli telefonlarin kokenine bakarsak iphone'a ve android iphone rekabetine ulasiriz. ve ilk iphoneda nokia telefonlara cevap olarak cikmadi. iphone un kokenine bakarsak pda lari el bilgisayarlarini goruruz ki oda dokunmatik ekranlariyla palm, windows mobile ve 1987 apple newtona kadar giden bir gelisimden gelmekde. yani apple iphone da o ana kadar gelisen telefonlarin ustune koymadi, dokunmatik ekranli pda lara telefon ozelligi ekledi. nokianin iphone ile gelen akilli cihaz serilerine ayk uyduramamasida bu yuzdendir cunku nokia telefon ureticidir ama bugunki akilli telefonlar aslinda telefon degil eski pda lardan gelen telefon ozelligi eklenmis el bilgisayarlaridir.

kisaca nokiaya bir vefa borcumuz oldugunu dusunmuyorum. aksine ayni donanimlara farkli govderek giydirip fais fiyatlardan senelerce kakaladigi icin, uzun yillar nokiadan sasmamis bir kullanici olarak, nokianin bize ozur borcu olduguna inaniyorum.

• Verilen o paraya değecek bir telefon değil. Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim tasarımı berbat. Arayüzler falan da berbat.
  • s.a

Acaba bu telefonda ovi mağazadaki symbian^3 ve sonraki sürümlerle beraber android uygulamaları çalışabilecekmi ?

Bildiğim kadarı ile telefon 2 tane mağaza ile geliyor eğer ovi mağaza aktif ise alınır heleki android uygulamaları linux olduğu için yüklenebiliyor ise kesin alınır.

Sayın kaan ARLI acaba bu konuda beni aydınlatırmısınız ?
  • Sony Xperia S ile aynı fiyat neredeyse.Xperia S almak varken n9'a para yatırmak aptallık olur.Ayrıca ICS güncellemeside cabası xperia s'in.
  • çok bilmiş, sözde akıllıları saygı ve sevgiyle anıyorum. Size ne benim paramdan benim tercihimden. Dediğiniz mantıklı olsa neyse diycem...
  • Efsane cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

Efsane cihaz

n8 i tek geçerim
  • Ne telefondu cidden. kullanma firsati bulamadim hic ama belki birgun olur neden olmasin :)

android de yuklemeyi basarmislar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.